Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedemnastolatka załamana

Czy któraś z Pań na kafeterii ma tak mały biust jak ja?

Polecane posty

Gość oo jesus.
:O jestes tak samo pusta jak on:O

Gość oo jesus.
z innymi gada, myslisz zes ty jedyna brzydulo?? :D

no pewnie Ciekawska to moje drugie imie ^.^ ale pozwolisz ze powrocimy do tematu moj 27letni chlopcze i ujawnisz swoje zdjecie co bym mogla rzucic na ciebie okiem fachowca:D

Hmmm fajan fotka i fajny tygrysek z tego chlopaczka tylko kurcze jakos niepasujesz mi na niego, moze pokarzesz jakies aktualne foto;) albo dalszą czesc tamtego z klatką;-) a chlopaczek miodziooo ^.^ co ja bym z nim nawyprawiala huhu;-))

No jak to co odrazu bysmy zbadali lozeczko na kazda dlugosc i szerokosc.. a to cialko ymmmm i to na dole ^.^ hehe tylko klamiesz mnie z tym foto!!! A ja potrafie duzo rzeczy... tak mi sie wydaje;-)

wiesz dla mnie mogl bys sobie zrobic jakas foteczke :D ja zaraz ide do łozeczka bo zmeczona jestem a ty mnie zaniedbujesz ;-) , cos czuje ze mi sie przysnisz :D hehe bedzie o czym snic w koncu ;-)

hmmm raczej wolala bym spotkanie\" bliskiego stopnia\" he wtedy okazalosc bedzie bardzo blisko, hmmm ale tez zalezy jakie okazalosci lubisz;>?? :D moze mi powiesz :-)

w sumie do miejsca moge sie dostosowac zaden problem jestem wolna szalona i robie co chce;-) z umiarem oczywiscie... a jestem z katowic;-) a ty bo sie nie pochwaliles:D takie spotkanie z toba too uuu Miodekkk ;-) powiedz mi co robisz na codzien jakie masz zainteresowania itp...;-)

jak to co bylo.. Ty byles i moje lozeczko, fajnie sie snilo tylko jakos dziwnie goraco po przebudzeniu, widziszz Kotusss... widzisz tak na mnie dzialasz a to wszystko przez jakies gole foto!!!:p

kochany ty mi sie tutaj uspokoj bo popuscilam ci lancuch i juz szalejesz, a mnie nie bylo , bylam na zakupach 5 godzinnych wiesz w koncu musze jakos wygladac na tą kolacje całonocną z tobą :D

Dea wiesz ja tu probuje chlopaka zaciagnac na swoja strone i juz powoli zaczynam go wychowywac tlyko nic mu niemow Ciiii;p a jak go rozkocham w sobie to wtedy tak wyszkole;p hehehe ok cicho bo moze nadejdzie;p

Gość mam 75 D
Ale nie wygląda taki strasznie duży. Właśnie nie rozumiem, bo jak tak patrze w lustro to bym sobie dała max. miseczke C a tu nawet czasem musze kupić E. Nie wiem ... A czy taki rozmiar jest oki ? ( pyt do Panów )

No jak to jak chcialam go poderwac hehe dwa szybkie strzaly blisko kontakt z ziemia i juz moj hehe :D nie no zartujee, oczywiscie ze wiem jak zdobyc faceta :D Hardxx miej sie na bacznosci dziecinko:D