Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do d...z takim sexem

do d...z takim sexem

Polecane posty

odpisał.....ze mnie nikt nie zechce i zebym sie dobrze zastanowiła co robie.....i jeszcze pare przykrych rzeczy:(

czuje sie strasznie samotna.....ja tego nie wytrzymam:(

łepek do góry? nie potrafie:( jestem załamana nie chce mi sie zyc ciągle płacze, zaczynam wierzyc w to co mówił o mnie i to mnie jeszcze bardziej dołuje:(

wiem, że łatwo się mówi, ale minie troszkę czasu i będziesz się z tego jeszcze śmiała poniekąd, zobaczysz :)

jak na razie wcale nie jest mi do śmiechu:( ja chce miec normalną rodzinę !!!!!!!!!!!!!!!!!!! to jedyne czego pragne a on odebrał mi to co najcenniejsze:(

dlatego piszę, że troszkę czasu musi minąć zanim się pozbierasz

jak na razie to sie nie moge uspokoic nie wiem co zrobie..............

uciec gdzies....skonczyc z sobą .....nie wiem:(

a Ty cały czas tu siedzisz? zajmij się czymś pozytecznym, żeby za dużo o tym nie myśleć

nie mam siły ani ochoty cos robic....poza tym ze zrobiłam to co zawsze teraz nie mam co robic nie ma jego wiec nigdzie nie wychodze bo nie mam znajomych ani przyjaciół....tzn mam ale to sa same pary a teraz nie mam ochoty z nikim sie spotykac:(

to bardzo przykre i smutne, ze akurat takie pierwsze doswiadczenia z sexem masz :( mysle, ze moze to na Ciebie zle wplynac w przyszlosci- ze bedziesz bala sie innych mezczyzn i trudno bedzie Ci zaufac ktoremukolwiek. moze pomyslisz o jakiejs terapii? o wizycie u psychologa? taki toksyczny zwiazek moze naprawde miec powazne konsekwencje w przyszlosci. pozdrawiam serdecznie

Gość kocidełko
że co? że Cię nikt nie zechce? co za pacjent :D:D:D mówilam, ze tak będzie? co za pacjent :(

Gość caome
witaj moj byly facet zdradzil mnie z kolega i kolezanka naraz bo seks dla niego byl najwazniejszy wiecznie na sile az patrzac na niego mialam odruchy wymiotne:/ a ty przestan pisac takie slowa ze chcesz skonczyc ze soba bo rodzine bedziesz miala ale napewno nie ztakim palantem a ja po roku jak juz nie jestem z tym facetem widze jego rozpacz ze tak zrobil przychodzi i prosi o wybaczenie i ty tez bedziesz miala ta satysfakcje gwarantuje ci to tylko daj sobie troszke czasu i w zadnym wypadku nie pisz do niego skasuj nr i wogole zacznij zyc wyjdz gdzies z przyjaciolka idz na nocne plotki pokaz ze bez niego swiat sie nie skonczyl dla ciebie

terapia??? i co ja powiem takiemu psychologowi??? troszke to krępujace:( ja sie juz boje innych mężczyzn:( i tak sobie myślałam o tym ze moze kogos poznam kiedys kto moze zrozumie ale ja sie boje zaufac i boje sie......dotyku:( z jednej strony strasznie mi brakuje bliskosci takiego normalnego przytulenia a z drugiej panicznie sie tego boje ....ze to bedzie cos za cos....ze bede musiała cos zrobic w zamian:( juz sama siebie nie rozumiem

Gość arnolds
Szukasz alternatywnej metody antykoncepcji ? , chcesz lepiej poznać swój organizm ? , pragniesz szczęśliwej miłości i seksu ? , chcesz uniknąć niechcianej ciąży ? , preferujesz naturalny styl życia ? albo planujesz macierzyństwo ?....... jeśli tak - wejdź koniecznie na stronę http://npr.zlotemysli.pl/eduk.php i ściągnij darmowy fragment ebooka " Naturalne planowanie rodziny " , a jeśli stwierdzisz że warto , zakup go . Dowiesz się tutaj , jak osiągnąć pełnię komfortu i bezpieczeństwa . Jeśli lubisz dokonywać świadomych wyborów przeczytaj więcej zanim wybierzesz metodę planowania rodziny najbardziej komfortową dla ciała i ducha. Szczerze polecam !!! Warto. pozdrawiam .

??

zreszta nie stac mnie na psychologa

1. porozmawiac z psychologiem opwinnas np o poczuciu wlasnej wartosci.. on je chcial w Tobie zabic i jak widac troche mu sie to udalo 2. sa psycholodzy publiczni- na kase chorych, tez moga byc dobrymi fachowcami ja Ci niczego nie narzucam, po prostu mysle ze rozmowa z kims o tym wszystkim- nie na kafeterii- moglaby bardzo Ci pomoc. Mozesz nawet nie zdawac sobie sprawy z tego, w jaki sposob te doswiadczenia na Ciebie wplynely czy wplyna w przyszlosci

Gość elemeledudek
zerwij z nimkontakt, z takimi osobami trzeba konczyc znajomość co za cham 😠

moze poprostu mi napiszesz jaki to moze miec wpływ ja naparwde nie chce isc do psychologa nie odwaze sie na to:( a moje poczucie własnej wartosci juz nie istnieje.....a on tylko to pogorszył.....mimo ze czasem powiedzial mi cos co niby miało byc komplementem to brzmiało to strasznie przedmiotowo.....zreszta ja sie stałam taka jak chciał.....zmieniałam sposób ubierania bo mu sie nie podobal był za mało kobiecy ( tzn ja sie ubierałam normalnie tak młodziezowo nie wyzywajaco a on mnie wcisnoł w eleganckie sukienki i buty na obcasie i bluzki z dekoldami), zmieniłam kolor włosów bo nie odpowiadał mu ten co miałam, pracowałam nad opalenizną bo mam jasna cere...wszystko co chciał......mówił ze taka sie mu bardziej podobam ale kazał mi schudnąć mówił ze to dla mojego dobra i wmawiał mi ze wtedy poczuje sie lepiej....ze musze sie bardziej starac i musze sie nauczyc ze w zyciu nie ma nic za darmo

Gość elemeledudek
ło matko.....

poczatkowo mówił to bardzo delikatnie takie dawal tylko sygnały ze ładniej mi w sukienkach i wygladam bardziej pociagająco.....mówił wtedy ze mu sie tak podobam ze jestem słodka i takie tam pierdoły a potem juz móił bardziej stanowczo...raz ubrałam sie w rybaczki dzinsowe a było ciepło tylko ze miałam pózno wracac to mnie za to objechał powiedział ze nieładnie wygladam w spodnich..........................to były takie drobne sprawy a ja chciałam zeby mnie akceptował zreszta wmawiał mi wiele rzeczy az w koncu podobałam sie sobie taka jaką on mnie zmienił

Gość elemeledudek
on Ci zrobil pranie mózgu :O:O:O

potrzebowałam bliskosci ciepła akceptacji miłosci poczucia bezpieczenstwa...........a teraz czuje ze on to poprostu wykorzystał........

Gość caome
wiec teraz wroc do siebie taka jaka bylas mimo ze bedzie to trudne ale zacznij usmiechac sie spotykac z ludzmi otworz sie przed soba powiedz sobie jestem super i juz bo tak jest jestes twarda ,kazdy z nas ma chwile slabsze ty akurat przezywasz takie ale zobaczysz ze to on przyjdzie do ciebie pierwszy bo wogole a wogole nei byl ciebie wart

ale ja nie chce zeby on do mnie przychodził i mnie przepraszał bo nie wierze ze sie zmieni wydaje mi sie ze zrobi to tylko dlatego zebym do niego wróciła i ze bedzie tak samo jak przedtem

Gość caome
ja nie mowie ze masz wracac do niego ale ze to on przyjdzie do ciebie bo bedzie widzial swoj blad ale bedzie juz za pozno a ty trzymaj sie twardo i nie odzywaj sie do niego nie daj poznac po sobie ze jest ci zle bo to najgorsze co moze byc uwierz mi oni to wtedy wykorzystuja