Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy Lolo

parafrazując cudne wspaniałe wolne kobiety, gdzie jesteście??

Polecane posty

Dobry wieczór:) Legia niestety przegrała:O Dziś wcześnie spać- musi się udać:) Chociaż w TV The Wall:O

Lolo 🖐️:) Legia musi sie udac dzis wczesnie spac?:D Czy Ty?;) Zaraz ide ogladac tvp1:) A meczu nie ogladalam dzis:D

🖐️Setunia:) :D:D:D Musi się udać mi, w sensie, że dam radę:D Cały dzień dzisiaj nieeewyspany chodzę. Kurczę, ale szkoda mi filmu:O Jak dzień u Ciebie?:)

Lolo moze sprobuj ogladac film, ewentualnie zasniesz w polowie;0 film konczy sie \"juz\" 24;30:D Troche wczoraj przecholowalismy z tym siedzeniem do drugiej:o A dzien spokojnie minal:)

🖐️Setunia:) Dobrze było sobie przypomnieć:) I jakoś spać mi się odechciało:O Ale już w łóżeczku:)

Za dobrze masz z tym laptopem:P;) Dobrze , ze sobie obejrzalam ten film, bo jak ogladalam go poraz pierwszy to chyba nic z niego nie zrozumialam;) Ja , jako troskliwa kolezanka z topiku apeluje o zamkniecie tego zdradliwego urzadzenia, jakim jest laptopi i zamkniecie zmeczonych powiek;) :D

Lolo dobry wiczor :) ja jak zwykle nie spie, a wczoraj jak poszlam spac , to zanim zasnelam , to przez godzine sie wiercilam bo nie moglam zasnac;) Jak minal dzien? U mnie fajnie:) Malo mi trzeba do szczescia;)

🖐️Setunia:) To szkoda, że Ci nie potowarzyszylem wczoraj na kafe, ja przeczytałem jszcze rozdział \"w drodze\" i usnąłem szybciutko. U mnie dzień w porzo, praca i wizyta u przyjaciół. Dopiero wróciłem i piwko sobie sączę:D A u Ciebie co tak fajnego dziś?:):classic_cool:

Lolo ta reklama bardzo mnie wkurza😡 juz nawet ktos zalozyl topik gdzie mozna bylo sie wyrzyc na to okienko:D Oczywiscie sie wpisalam;) A ja spotkalam se z kolezanka z ktora dawno sie nie widzialam juz a mieszka w koncu tu gdzie ja;0 w tamtym roku bawilam nawet u niej na weselichu;). poszl;ysmy sobie na maly spacerek do lasu, a pozniej ja stwierdzilam , ze mam ochote na piwko, to skonsumowalysmy je tez na lonie natury nad mini stawikiem , gdzie towarzyszyl nam tez jej mezulek;)

Setunia, fajnie, że tak na łonie natury sobie dzionek spędziłaś:) Szczęsliwe małżenstwo koleżanki?;) A jakie masz ulubione piwko?:D Słucham sobie Bjork. Tak nie bardzo ją lubilem, ale sciągnąłem jej najlepsze kawałki i jestem naprawdę pod wrazeniem. Podoba mi się:classic_cool:. A w drodze to tak powoli sie poruszam, spacerowo:) Jeszcze nawet połowy nie zrobiłem..

Bjork tez mam pare utworkow:) i tez mi sie podoba tak samo jak kosheen:) Oni akurat sie dobrali:) A \" w drodze\' tez wolniutko mi szlo;)

u mnie wesolo się zrobiło, kumple postanowili dziś sie ostro napic i wydzwaniają z fajnymi tekstami:D Setunia, a Ty 3 przepisowo?;) A tym od angielskiego i okinenka ciekawie wypelniłem formularz zgłoszeniowy:D

Setunia, gdzież zniknęłaś:O:D Ja wyjątkowo po topikach troszkę poskakałem i piwko skończyłem. Dobranoc:)

Lolo to ciesze sie , ze masz takich kumpli rozrywkowych:) przepraszam za moje nagle znikniecie Ale dzis wszystko robie spontanicznie I teraz tez spontanicznie wybieglam z domu zeby pogadac sobie z przyjaciloka mojej sis:) :D Lubie spontaniczne zachowania;)

Poskakales po topikach powiadasz;) a mnie gdzies tam odkryles:D? Wysle Ci cos kosheen to ocenisz;) ja tez ide spac Spij dobrze:)

Dzień dobry:) 🖐️ może pomogę - raniutko wstałaś:) Setunia - a już zaczynałem się martwić;) Wow! Setunia, chyba jesteś przodowniczką kafeteryjnych wpisów:D:classic_cool: To podeślij kosheen:)

MP🌻 Lolo a co Ty tu o tej porze robisz?;) Tzn o tamtej porze co byla:D Nie jestem zadna przodowniczka , ani rekordzistka:D uwierz mi ze sa tacy ktorzy mnie bija na glowe w tym;) Posle:)

Dzień dobry:) może pomogę - to już wiem dlaczego tak wcześnie spać chodzisz:) Setunia - sprawdzałem, czy się znalazłaś;) i dzięki za muze:) Ja posprzątałem i na rowerek. Do miłego:)

Setunia, a czemu? Wyjeżdżasz?:classic_cool: Ja właśnie wróciłem, brata kolegi trochę excela uczę bo do pracy poszedł. I dzisiaj imprezuje wieczorem z okazji ostatniego wolnego weekendu:D