Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 specjalisci od kuracji Huldy C

Kuracja oczyszczenia w膮troby metod膮 Huldy Clark

Polecane posty

Go艣膰 kulturysta!!!
starako艣膰 dar贸j sobie inwektywy personalne, bo chyba si臋 na tym najlepiej znasz, udowodni艂a艣 to atakuj膮c m.in. maklera. jak niemsz nic do powiedzenia albo piszesz niestworzone g艂upoty to nie zamieniaj to n typowe dla ciebie inwektywy typu, za艂u偶 okulary, do艂uczy膰 si臋, czytaj ze zrozumieniem, twoje wpisy to ja szczeg贸lnie dok艂adnie czyta艂em i to odpocz膮tku jak zacze艂膮艣 miesza膰 i antagonizowa膰 innych, no i tw贸j ostatni wpis do jaros艂awa kiedy jaros艂aw radzi艂 innym n tym i wielu innych forach i to na bardziej zawi艂e tematy to ci chyba zdrowy styl rzycia nieby艂 nawet w g艂owie swoj膮 drog膮 jaros艂膮w czytam ci臋 tu i uwdzie i masz naprawd臋 bogat膮 wiedz臋, i czy nie zauwa偶asz brak elementarnego przygotowania do wymiany pogl膮d贸w starejko艣ci

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kulturysta!!!
chyba zaczynam rozumie膰 co niekt贸re soby kt贸re, tu si臋 ju偶 nie udzielaj膮 z g艂upot膮 ludzk膮, zarozumia艂o艣ci膮, pych膮 i aktakami personalnymi trudno dyskutowa膰, ju偶 sobie wyobra偶am jak niekt贸re osoby dawa艂yby sobie do gara jakby siebie widzia艂 i si臋 lepiej zna艂y, to takie tybowe wytyka膰 innym i pope艂nia膰 przytym elementarne b艂臋dy w ocenianiu; stara ko艣膰 zbadaj sobi臋 tarczyce i trzustk臋 jak tego jeszcze nie robi艂a艣 wol臋 i艣膰 pobiega膰 ni偶 sie pustymi argumentami licytowa膰

Udost臋pnij ten post

Inwektywy personalne, ataki personalne... ha ha ha. Mi臋dzy innymi Maklera... No spoko. Przepraszam bardzo, ale to ty tutaj obra偶asz innych. Makler r贸wnie偶 NAJPIERW MNIE obrazi艂. Widz臋, 偶e tak samo jak Makler siedzisz w moim organizmie i dok艂adnie wiesz co mi jest. We藕cie si臋 um贸wcie i pogadajcie na temat budowania masy na si艂ce, bo chyba tego od Maklera chcesz. Wiedzy na temat kulturystyki. To si臋 podlizuj dalej. Co do mojej trzustki i tarczycy, a owszem by艂y, by艂y, a nawet nie takie badania ostatnio przesz艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 starako艣膰,,,,,,,,
nie zwracaj na kulturyst臋 uwagi. W przeciwie艅stwie do maklera, ten cz艂owiek nigdy nic pozytywnego nie wni贸s艂 do dyskusji. Tylko obra偶a i krytykuje niczym przedstawiciel medycyny akademickiej czyli dealer koncern贸w farmaceutycznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulturysta!!!
starako艣膰 do ostatniego twojego wpisu w艂a艣nie swoj膮 odpowiedzi膮 udowodni艂a艣 mi dok艂adnie o co mi chodzi艂o: szufladkujesz ludzi, mog臋 to samo o tobie powiedzie膰, co robisz tutaj, z twiomi dolegliwo艣ciami jak to ma si臋 do g艂贸wnego tematu w膮tku, we藕 swoje zabawki i id藕 na inne forum, jak mi ka偶esz (jednocze艣nie szufladkuj膮c, zreszt膮 nie tylko mnie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DeeJay
Jaros艂aw Jak robisz te kr贸tkie linki do stron ? M贸glbys mi poleci膰 jeszcze jakies fora do poczytania ? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kulturysta!!!
starako艣膰 na twoje dolegliwo艣ci je偶eli je dobrze rozumiem mo偶e pom贸c H202 najpierw roztw贸r 3% potem przej艣膰 na 30% (w odpowiednich proporcjach) jak ci臋 to interesuj臋 to zajaki艣 czas napisz臋 teraz was opuszczam - ku zadowoleniu wielu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Daniello_se
Witam, od dluzszego czasu sledze wpisy na forum w temacie oczyszczania watroby metoda Huldy Clark. Po dosc dlugim czasie namyslu, postanowilem w koncu rowniez oczyscic sobie watrobe. Chcialbym sie dolaczyc i opisac swoje reakcje i spostrzezenia dot. przeprowadzonej kuracji. Na poczatek kilka faktow o sobie: - mam 35 lat. Ogolnie czuje sie swietnie. Mam 176 cm wzrostu i normalna wage. - od wielu lat nie przyjmowalem zadnych lekow w tym antybiotykow. - od czasu do czasu sie przeziebiam ale na krotko tj. zwykle na kilka, kilkanascie godzin. - nie stosuje zadnej specjalnej diety. Jem raczej wszystko ale z umiarem. Fastfoody odwiedzam raz, dwa razy w miesiacu. Chleb w wiekszosci jem pieczony we wlasnym zakresie. Lubie popijac olejek pichtowy. - codziennie rano (przez 7 dni w tygodniu) od ponad roku na czczo robie ssanie oleju, nastepnie wyciskam sok z duzej porcji swiezej naci pietruszki, marchwii, jablek, selera naciowego, korzenia imbiru i dorzucam do tego jeszcze kilka pestek moreli. Zamiennie do wyciskarki (Angelia 7500) wrzucam od czasu do czasu zebrane wlasnorecznie zurwainy, czerwona borowke brusznice, liscie brzozy, liscie mniszka oraz bulwe buraka czerwonego. Po okolo trzydziestu minutach od wypicia soku z lyzka oliwy z oliwek jem normalne sniadanie (wedlina, ser, zodkiewki, papryka) z herbata a nastepnie parze, gotuje lub robie w ekspresie czarna kawe. - w dzien jem to co je wiekszosc ludzi od kilebas z chrzanem poczawszy, poprzez bigosy, golonki lub zupe z golonki (wedlug zalecen Kwasniewskiego), na ziemniakach z jakims tam miesem i surowka czy warzywnych zupach skonczywszy. Czasem jem cos tam z puszki. Czasem robie sobie zielonego szejka w mikserze. Czesto za dnia zuje godzinami surowy imbir. - na noc staram sie nie najadac tzn unikam jedzenia po godzinie 20:00. Czasami zdarza mi sie wypic lekkie kilkuprocentowe piwo zagryzane slonymi paluszkami. Generalnie alkohol pije w bardzo malych ilosciach. Nie lubie czuc sie pijanym nawet w najmniejszym stopniu. - sportow generalnie nie uprawiam chociaz uwazam ze moim sportem jest latem ciezka fizyczna praca przy rzezbieniu a zima odsniezanie kolo domu gdyz mieszkam tam gdzie sniegu jest naprawde duzo. - w domu mam dwa koty, ktore spia czesto razem ze mna i ktore przytulam ze sto razy na dzien (odnosnie pasozytow) Przebieg kuracji: - w piatek zdecydowalem sie ze oczyscze watrobe. - obudzilem sie po godzinie 06:00 rano i zrobilem dwudziestominutowe ssanie oleju po czym wycisnalem jak zwykle sok z naci pietruszki, marchwii, jablek i wypilem jego dosc duzy kubek z lyzka oliwy z oliwek. - sniadania nie jadlem - po godzinie 11:00 zjadlem cztery kanapki pelnoziarnistego chleba na zakwasie domowej produkcji z miodem wielokwiatowym. - w miedzy czasie wypilem kilka szklanek przegotowanej wody z kranu. - od godziny 14:00 juz nic nie jadlem i nie pilem - o godz.18:00 wypilem prawie pelna szkalnke wodnego roztworu soli gorzkiej wg. zalecen Clark. Wypilem ja normalnie bez zadnych problemow. Jezeli komus nie smakuje proponuje sprobowac soku z naci pietruszki, mniszka lekarskiegho lub lisci brzozy. Po tym sol gorzka to przyjemnosc :) Po wypiciu soli ust nie zwilzalem woda. - godz. 20:00 kolejna szklanka roztworu soli gorzkiej. - godz. 21:50 po kilku toaletach w pizamce juz na lozku wypilem ze sloika zalecany roztwor soku z calego grejfruta z polowa szklanki oliwy z oliwek plus cztery kapsulki ornityny dla lepszego snu. Nie bylo to pyszne ale nie zrobilo na mnie wrazenia. Moze przez codzienne ssanie oleju po prostu sie przyzwyczailem do obecnosci tlustosci w buzi. Po wypiciu polozylem sie na wznak z glowa uniesiona do gory i przestalem sie ruszac. Po kilkunastu minutach zasnalem. - okolo godziny 23:00 obudzilem sie na chwile i znowu zasnalem. - okolo godziny 02:00 nad ranem nagle sie obudzilem z lekkimi mdlosciami. Bylo mi tez goraca i czulem ze chyba zbiera mi sie do toalety. Poszedlem i wyproznilem sie ale raczej na sile niz samoistnie. Nie zaobserwowalem zadnych kamieni w toalecie. - wychodzac z toalety zrobilo mi sie slabo i zobaczylem czarne plamy przed oczami. Myslalem, ze nie dojde do lozka i strace przytomnosc. - znalazwszy sie w lozku polozylem sie na brzuchu, krecilo mi sie w glowie jak po wypiciu alkoholu. Nagle poczulem straszne zimno a potem goraco i sie calkowicie odkrylem. Po chwili cale cialo oblalo sie kroplistym potem. W tym czasie zmierzylem temperature i mialem 35,5 stopnia C. Bylem blady i zimny. Przestraszylem sie ze cos jest nie tak. Jednak po kilkunastu minutach a moze nawet krocej zasnalem i to mocno. - o godzinie 07:00 wypilem kolejna tzrecia juz szklanke roztworu soli. - poszedlem do toalety i po wyproznieniu sie z cieczy poczulem, ze musze jeszcze troche docisnac bo cos jakby chcialo wyjsc i wtedy zaczalem wyprozniac kamienie. Bylem w szoku bo w zyciu sie nie spodziewalem ze naprawde je zobacze. W sumi bylo ich kilkadziesiat. - odwiedzalem toalete jeszcze kilka razy, za kazdym razem wydalajac troche kamieni. - o godz 09:00 wypilem czwarta porcje roztworu soli i usiadlem do komputera. Nadmieniam, ze od rana nie czulem specjalnego parcia do toalety ani przez nastepne kilka godzin. Wyproznianie sie bylo raczej wymuszone. Przegladajac Internet znalazlem strone, na ktorej zalecano wypicie dodatkowej porcji oliwy z oliwek z sokiem z grejfruta. Pomyslalem sobie ze moze to ma sens chociaz mialem za soba o jedna porcje soli za duzo. - przeczekalem do godziny 11:00 i wypilem druga porcje oliwy z oliwek z sokiem z grejfruta. Niestety nie moglem sie juz polozyc bo zadzwonil klient i musialem go obsluzyc. - okolo 11:40 wyladowalem na kanapie i lezalem na wznak jakies 30 minut. - po godzinie 12:00 w poludnie wyladowalem znowu w toalecie i znowu wydalanie kamieni. - godz.13:00 wypilem znowu szklanke roztworu soli gorzkiej po czym ladowalem kilkakrotnie na toalecie - godz. 15:00 wypilem ostatnia juz w sumie szosta szklanke roztworu soli. W tym momencie bylem tak spragniony plynow, ze jej wypicie sprawilo mi najwyzsza przyjemnosc! :) Na marginesie marzylem o wodzie. - godz. 16:30 zrobilem sobie lewatywe z kawy. Po lewatywie znowu kilka pol, poltora centymetrowych kamieni, ktorych juz nie zbieralem do pojemnika. - godz. 17:00 wypilem szklanke soku wycisnietego z marchwii, jablek, selera i imbiru. - okolo godz. 17:30 wypilem dwie szklanki przegotowanej wody i zjadlem dwie gruszki. - godz. 19:00 zjadlem kolacje tj. kanapki z wlasnego chelba z maslem i rzodkiewka. - na drugi dzien czyli dzisiaj wrocilem do starej diety czyli do typowego sniadania. Po sniadaniu wybralem sie do toalety i zauwazylem znowu kilka kamieni. Efekty: - wydalilem ponad 400 kamieni z czego najwiekszy mial 2,5 cm dlugosci i 1,5 szerokosci. - po kuracji jescze tego samego wieczora poczulem dziki naplyw sil witalnych :) - dzisiaj tj. nastepnego dnia czuje sie fantastycznie. - wiekszosc urodzonych kamykow (do czasu lewatywy) mozna zobaczyc tu: http://www.wiedzanamaksa.com/th_DSC_5241.jpg http://www.wiedzanamaksa.com/th_DSC_5226.jpg http://www.wiedzanamaksa.com/th_DSC_5225.jpg http://www.wiedzanamaksa.com/th_DSC_5223.jpg Chcialem przedstawic tylko suche fakty i swoje reakcje w czasie trwania kuracji i po. Za dwa tygodnie zamierzam ja powtorzyc. Z jakim efektem to sie zobaczy. Pasozyty chrzanie bo jak ktos slusznie zauwazyl na forum nie zyjemy w sterylnym swiecie. Mysle, ze trzeba sie pogodzic z pewnymi zjawiskami i faktami jak z tym ze slonce wschodzi i zachodzi. Robaczki towarzysza nam od zarania dziejow. Jak widze moich sasiadow, ktorzy zyja tu po prawie 100 lat jedzac dzien w dzien mieso z losia popijane mlekiem, czarne jagody doslownie z krzakow i majac przy tym w domu istny zwierzyniec psow i kotow o koniach nie wspomne to odechciewa mi sie skrajnosci i tracenia energii na te wszystkie zaawansowane filozofie i zbytniego pobudzania sie i stresowania. Osobiscie mysle, ze od tych wszystkich pasozytow gorsza jest genetycznie modyfikowana zywnosc. Jakby ktos chcial pogadac to jest moj mail: danielsunriseart@gmail.com lub skype: danielsunriseart Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczow!

Udost臋pnij ten post

starako艣膰 grzyby czy w konsekwencji r贸偶ne odmiany grzybicy mog膮 by膰 konsekwencj膮 chronicznego zakwaszenia organizamu, od tej strony mo偶e nale偶a艂o by podej艣膰 do nurtuj膮cej ci臋 sprawy

Udost臋pnij ten post

dzniello no to wszystko ok., troch臋 zmodyfikowa艂e艣 metod臋, jak sam pokaza艂e艣 na za艂膮czonych zdj臋ciach efekty s膮 - jak si臋 nalerza艂o spodziewa膰, ka偶dy z nas, kto przeszed艂 p艂ukanie to widzia艂, b膮d藕 konsekwentny powodzenia

Udost臋pnij ten post

kulturysta... "ale wy si臋 dajeci 艂atwo podej艣膰, pfrzecie偶 chyba wasze wpisy na tym i innym forum wynikaj膮 raczej z dobrej woli i ch臋ci pomocy sobie i innym" "a nie z udowaodniania, kto wi臋cej wie" Odpowiadam na zaznaczony pierwszy cytat- tak bylo jest i bedzie:) Ciekawe na jak dlugo nas opuszczasz...? Zachowujesz sie jak przesladowca z tematu ut ktory uczepil sie na ponad rok czasu i upaja sie swoja glupota. Daj juz kobiecie spokoj ( nikt nie jest i nie bedzie idealny ) Jakbys mial olej w glowie to powiedzialbys raz czy dwa, ze kobieta zle pisze albo poprawil jej bledy a Ty sie uczepiles jak rzep psiego ogona. Co za niesmak mam nadzieje, ze twoje potrawy sa smaczniejsze hehe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do irazu........
odr贸偶nij 偶arty od spraw powa偶nych..... i nie jestem "kulturyst膮"

Udost臋pnij ten post

do irazu........ ( nie do siebie oczywiscie ) Prooooooosze Cie... nie tedy droga...

Udost臋pnij ten post

irazu napisz mi jak u ciebie "oczyszczanko w膮trubeczki" do艂anczasz si臋 do 30 XI

Udost臋pnij ten post

Ah niech strace... Czlowieku SIEC jest przepelniona BLEDAMI nie tylko prawdziwymi wiadomosciami... Swiata nie zbawisz... A powiem wiecej nie zawsze CZYSTA OCZYWISTOSC jest taka CZYSTA. To sie nazywa p-a-r-a-n-o-j-a i tak zakanczam wypowiedzi na ten temat. Badz zdrow.

Udost臋pnij ten post

Tomi Przykro mi ale nie dolacze sie w tym momencie do oczyszczania wedlug HC moze ktos inny dotrzyma Ci towarzystwa. Ja od roku oczyszczam organizm miekkimi oczyszczeniami i takie mam zamiar ciagnac. Obecnie jestem na miksturce owsianej ktora dobrze oczyszcza i odzywia organizm do tego cwiczenia oddechowe i narazie to mi wystarczy... a jesli po roku dalej bede odczuwac dyskomfort z prawej strony zapewne zaczne sie oczyszczac HC. Narazie obserwuje i daje szanse na wolne oczyszczanie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andia
Witam! Raz napisa艂am na forum jakie bzdury wypisujecie. Powtarzam prowadz膮c o艣rodek odtruwania od 20 lat.Wypisujecie takie g艂upoty,偶e w艂os sie je偶y, a mam ich sporo.Pog艂upieli艣cie zupe艂nie! Jeden m膮drzejszy od drugiego,a piszecie same g艂upstwa!! doprowadzicie swoje organizmy do zniszczenia!! Odpowiem tyko osobom,kt贸re faktycznie potrzebuj膮 pomocy zdrowotnej. Natomiast w tak g艂upich dyskusjach udzia艂u nie bior臋!! Trudno jest przekona膰 osoby,kt贸re uwa偶aj膮 si臋 za m膮dre, a w rzeczywisto艣ci na temat odtruwania kom贸rek nie maj膮 zielonego poj臋cia robi膮c innym du偶o szkody. Pozdrawiam wszystkich "M膮drych co wszystko wiedz膮" (proponuj臋 zamiast pisa膰 g艂upoty na temat odtruwania popracowa膰 nad ortografi膮) ANDIA

Udost臋pnij ten post

andia widzisz jeszcze ci na czym艣 zale偶y nawet martwi ci臋 nasza ortografia "a ja celowo pope艂niam b艂臋dy" (i co z tego powodu b臋d臋 bardziej zdrowy czy chory" lu inni) sam(a) si臋 wylecz ze swoich fobii psychomanipulacja ... mo偶e to dzia艂 ale nie tak prymitywnie zastosowana nie doceniasz przeciwnika k艂ania si臋 z艂a diagnoza, chya treningu brak no albo nie doceniasz dr贸贸贸giej srony (przepraszam strony) mam nadziej臋, 偶e pisz臋 do starej osoby bo sama u偶y艂a艣 przymiotnika "m艂odzi" poprzednio mug艂bym sie tak nad tob膮 zn臋ca膰 jeszcze d艂u偶ej, ale po co

Udost臋pnij ten post

No, no, zaroi艂o si臋 na forum od os贸b m膮drzejszych i lepiej-wiedz膮cych. Ile dobrych rad, a wszystko w trosce o nasze zdrowie. Bezinteresownie! Przykro mi czyta膰, 偶e wypisuj臋 tu bzdury, g艂upoty i pog艂upia艂am zupe艂nie! Ja tam nie pisz臋 nikomu, 偶e pog艂upia艂, bo robi co艣 inaczej ni偶 mi sie wydaje, np. je mi臋so. Nie potrzebuj臋 te偶 rad - wielkie dzi臋ki, ale nikt tu o nie nie prosi艂. Starako艣膰, prosz臋, ignoruj tego kulturyst臋, jest szansa, 偶e wtedy si臋 znudzi i p贸jdzie gdzie艣 indziej. B艂agam, nie prowad藕 z nim dyskusji, bo to wog贸le nie ten poziom - ja jego wypowiedzi nie chc臋 i nie mog臋 czyta膰. Bo je艣li nie, to "b臋d臋 zmuszona" mu odpowiedzie膰, a nie chc臋, by艂aby to odpowied藕 zbyt wulgarna, a ja przechodz臋 w艂a艣nie "przemian臋 duchow膮" :) :) :) Super, 偶e uda艂o si臋 twoje oczyszczanie, kt贸re to? Ja te偶 wiem, jak wygl膮da candida, mia艂am kilka razy dro偶d偶yc臋 pochwy, g艂贸wnie po antybiotyku. Na zdj臋ciach kt贸re wklei艂 jaki艣 czas temu Janoity by艂o pokazane jelito zaatakowane candid膮 - tak w艂a艣nie wygl膮da艂o - jak oblepione od 艣rodka bia艂ym twarogiem... jak si臋 mocno przeczy艣ci艂a艣, to mo偶e i to w艂a艣nie wydali艂a艣. Jaros艂aw, co do przezroczystych kulek. Skojarzy艂am, 偶e kilka lat temu odkry艂am co艣 takiego w pieluszce mojego dziecka (kilkana艣cie razy). Lekarz nie wiedzia艂 co to jest... Robili艣my jakie艣 badania, dziecko dosta艂o probiotyki i inne, przesz艂o. Irazu, jakie masz odczucia po kompocie morelowo-owsianym? Ja ju偶 ko艅cz臋 colonix i chc臋 spr贸bowa膰 tego kompotu. Czyta艂a艣 mo偶e jakie艣 ksi膮偶ki na ten temat, czy wiesz o tej metodzie tylko z forum UT? Daniello, dlaczego jesz te kie艂basy i golonki? To chyba jaki艣 rodzaj diety? Jak dla mnie, wszystko co robisz - fajne, poza tym fragmentem, dotycz膮cym tych kie艂bas.

Udost臋pnij ten post

ps. Andia, znalaz艂a艣 w moich wypowiedziach jakie艣 b艂臋dy ortograficze? Bo ch臋tnie bym si臋 poduczy艂a ortografii. Nie kr臋puj si臋, dawaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do andii...
poda艂aby Pani strone swojego o艣rodka, a nie kluczy艂a do oko艂a: http://discimus.pl/ w艂aos贸w to kobieto to ty masz, pewno efekt 42 dniowych g艂od贸wek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolka(9)
pozwalam sobie przekopiowa膰 m贸j wpis z innego forum (dotycz膮cego zastosowania wody utlenionej): na wiele cech genetycznych w tym zdrowotnych nie mamy wp艂ywu, oczywi艣cie przoprzez czynniki 艣rodowiskowe mo偶emy je modyfikowa膰 (nawet sobie z tego nie zdaj膮c spraw臋), ponadto nasz stan psychiczny (i nie m贸wi臋 tutaj o zdiagnozowanych chorobach)potrafi zrobi膰 bardzo wiele z艂ego dla naszego zdowia w przypadlu d艂ugo trwa艂ego nat臋偶enia (n. posiadana fobia lub fobie) - mo偶e si臋 to przerodzi膰 chocia偶by w zaburzenia afektywne dwubiegunowe, co nawet przy optymalnym wysi艂ku fizycznym i "zdrowotnym ma prawo si臋 pojawi膰 oczywi艣ci jak zauwa偶y艂e艣 pos艂uguj臋 si臋 sformu艂owaniami warunkowymi (przecie偶 net nie s艂u偶y do djagnozy stanu zdrowia ale oczywi艣cie jest cennym 藕r贸d艂em informacji - co wszystcy do艣wiadczamy) co o tym s膮dzicie i czy taki spos贸b my艣lenia bierzecie pod uwag臋 z punktu widzenia zdrowia Jaros艂awie nie odpowiedzia艂e艣 mi na pytanie zadane na H202

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p1975
Na tym forum od jego poczatku a przeczytalem swego czasu caly watek pojawilo sie juz sporo osob probujacych zareklamowac sie lub tez podwazyc metody oczyszczania lub tez uzdrawiania organizmu. do andi, jak rowniez innych nowych osob ktore moga sie zasugerowac tym co napisala. Skoro podwaza Pani metody oczyszczania opisane przez takie autorytety jak Tombak, Malachow, Clark, Moritz, Nieumywakin, Siemionowa i dodam ze metody te sprawdzone w dzialaniu przez osoby piszace tu na forum, poza tym poparte przez setki jak nie tysiace osob ktore te autorytety badaly to poprosimy o Pani rewelacyjna metoda uzdrawiania jak tez rowniez na dowody medyczne ilosciowe poza tym jednym panem co do pani zadzwonil ze ta metoda jest niezdrowa. Pisanie 20 lat doswiadczenia itp. to suche nic nie znaczace fakty. Rownie dobrze lekarz mogl poprzez kilkadziesiat lat swojej praktyki zawodowej i bledy lekarskie poslac do grobu setki jak nie tysiace ludzi ale sladu po tym nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obserwator...
deejay, irazy, monaL, tomi, i inni... pastwicie si臋 na wpisami innych os贸b, a prosz臋 samemu si臋 uzewn臋trzni膰, opsuj膮c swoje etapy oczyszczania (podaj膮c aktualne dane swojego oczyszczania) lub inne nurtuj膮ce was problemy, a nie jak mentorzy odnosicie si臋 do swoich poprzenich wpis贸w - co macie nowego do powiedzenia, zdobywaj膮c kolejne cele samodoskonalenia zdrowotngo-), miedzy czasie pojawi艂o si臋 wiele wpis贸w z konkretnymi zapytaniami i co zero odpowiedzi totalna ignorancja, licytacja na s艂owa a nie na argumenty, zdrowotne prze艣ledcie zapytania od przyk艂adowo str. 201 uwzgl臋dnijcie tylko pro艣by merytoryczne i sprub贸jcie odpowiedzie膰 zainteresowanym osobom, kt贸re zada艂y konkretne pytania ...

Udost臋pnij ten post

andia jak si臋 z Tob膮 skontaktowa膰? wysy艂a艂am na discimus@tlen.pl i nie dochodzi wiadomo艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wacek...
wystarczy wej艣膰 na ston臋 podan膮 wy偶ej i tam masz pe艂en zestaw informacji ja ci doradz臋 bez kasy zrezygnuj, z kie艂basy, w贸dy, ciastek itp. i masz efekt a tak na powa偶nie przeczytaj na pocz膮tek ma艂achowa o g艂od贸wce i urynoterapi i poinno ci starczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DeeJay
Do Obserwator:) A nie powinno by膰 tak, 偶e kto艣 nowy kto chce podyskutowa膰 tutaj powienien mie膰 przeczytane to forum i chocia偶 z 3-5 najwa偶niejszych ksi膮偶ek ??? Podkre艣lam chocia偶 :) Tak 偶eby by艂o wiadomo, 偶e ma powa偶ne podej艣cie do tematu.... Nie ba艂bys si臋 doradza膰 osobie, kt贸ra jest pocz膮tkuj膮ca ??????? Nie da si臋 w jednym czy 2 postach wy艂o偶y膰 ca艂ej wiedzy nowym osobom... i my艣l臋, 偶e najwi臋cej to sami dla siebie mozemy zrobic w艂asnie czytaj膮c...a potem dyskutuj膮c. Ja ju偶 zosta艂em tu skrytykowany wi臋c nie chc臋 si臋 uzewnetrznia膰 - ka偶dy sam powinien czyta膰 i pr贸bowa膰 oczyszczania na w艂asn膮 odpowiedzialno艣膰.... Nie uwa偶am si臋 za mentora:) Piszesz o Nas "Ignorancja" :) To nie ignorancja tylko wiedza dostepna w ksi膮偶kach..... My艣l臋, og贸lnie, 偶e troche nam wszystkim brakuje czasu na takie opisywanie wszystkiego od podstaw. W og贸le to m贸g艂bys u偶y膰 prawdziwego PSEUDONIMU i sam odpowiedze膰 skoro negujesz nasze zachowanie.... 艁atwo jest kogos nazwa偶 ignorantem ale przyczny sa bardziej z艂o偶one... Pozdrawiam Ci臋 tajemniczy obserwatorze:);-)

Udost臋pnij ten post