Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilly*

do tej pory się śmiałam...ale teraz nie wiem co robić. mały penis u ukochanego..

Polecane posty

Gość fofo
Potrzebny większy to trzeba zmienić. Po co się męczyć i doprowadzać do śmierci związku.

Gość doker
Z dużym fiutem nie jest wcale tak fajnie. Oczywiście lubię to, że mam dużego, ale również popadłem w niezdrową obsesję - mam wrażenie że podczas seksu zbytnio koncentruję się na swoim penisie. Moja kobieta pewnie wolałaby żebym bardziej skupił się na niej. Wymiary mojego członka (21 dł, 15 obw.) powoduję, że czuję się lepszy od innych facetów. Obawiam się jednak, że mój kutas jest ważny głównie DLA MNIE. Od mojej partnerki komentarz na temat wielkości mojego fiuta słyszałem może dwa razy (jesteśmy ze sobą od kliku lat). Kobiety naprawdę się tym nie interesują!

Gość chciałbym wiedzieć
do autorki dużą rolę odgrywa też śluz.. jeśli produkujesz go za dużo to nawet o kilka centymetrów dłuższego nie poczujesz:)

Gość =aaa
zzzzzzzz

Gość taki doradca
tak sobie myslalem w sumie nie zrecztalem wszytkich postow le jak ktos napisal czy tak musi byc zawsze ? to ja powiem nie niech chloapk kupi to chyba krem czy cos mozna zamowic i pisze ze jak smarujesz jakis czas to poglebia wielkosc o 6cm czy jakos tak sam nie uzywalem ale kolega mowi ze poleca ja jednak nie chce mi odpowiadaja moje rozmiary heh :)