BoBo63 0 Napisano Luty 11, 2009 A tośmy się napisały.! Zamykam ten dzień ! Pozdrawiam I-szą zmianę i miłego dnia. Fanki-- jak zaczniesz działalność to pamiętaj że sprzątaczce też należą się zniżki na wycieczki.Ale otwieraj szybko póki nie kupiłam Maroka. Umowę o pracę możesz przysłać mi pocztą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szazza 0 Napisano Luty 12, 2009 Dzień dobry!! A ja co?Mam zostać Waszą kientką w tym biurze? Ja mogę parzyć dobrą kawę,roznosic ulotki i werbować klientów. Proszę też o mnie pamiętać .Życze milego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 o proszę jak załoga szybko się zorganizowała, jak w takim tempie będziemy pracować. to zarobkami przeskoczymy Gatesa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 12, 2009 Hola! Kari hotel nr 1 to moj faworyt. Zdjecia są fantastyczne na holidaycheck. Ogromne to nasze biuro, prawda? Ale fajne by było takie biurao gdzie siedziałyby np. 3 panie i każda wyspecjalizowana w jakiś powiedzmy 3 kierunkach i mogłyby opowiadać o rejonach, wycieczkach, hotelach itp. a samo sfinalizowanie należałoby juz do innych osób. Dolar znowu do góry i coś mi się ten moj Meksyk zaczyna nie opłacać :O Za duzo kasy i z dnia na dzien coraz wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 12, 2009 no jak jak ---> nie tachaj piwa z Niemiec! Piwo wcale nie jest takie drogie. Ceny porównywalne do niemieckich jesli chcesz importowane a Efes w knajpie to chyba z 5 YTL czyli ok. 2 E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 efes w sklepie też ok 2-3 liry chyba więc nie ma większej różnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 a z tym biurem masz rację. ja jak pierwszym razem rezerwowałam turcję to facet tak ciekawie opowiadał o alanyi aż mi się zachciało tam jechać, a nie wiem czy mówiłam do Turcji nie chciałam bardzoooooooooo jechać. Wykluczyłam ją jako pierwszą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 12, 2009 Zaraz pęknę z przejedzenia. Pyszna ta sałatka gyros. Jak mnie znowu wkurza moja koleżanka z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szazza 0 Napisano Luty 12, 2009 Pariss Ty tylko robisz nam smaki Jak możesz to daj przepis dla wszystkich,nie bądź taka samolubna. Ja Ci dam przepis na dobre pączki ,tylko że jest duzo roboty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanili 0 Napisano Luty 12, 2009 :o ktoś miał się odchudzać??/ nie?? a co z tym Marokiem? macie coś ciekawego, bo mnie pasuje w marcu...marok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 ja w końcu zrobiłam rezerwację dla kolegów i jeszcze im się udało :) ich jest 3, więc pokój będzie 2 + dostawka. i z racji tego za dostawkę mniej się płaci, co dało po 100 zł mniej na os. :) tylko dla siebie na razie nie utargowałam niczego bo szefa nie było ale mają przekazać szefowi, że wrócę i że pamiętliwa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_owca84 0 Napisano Luty 12, 2009 Witam, Dziewczyny ja tez robię pyszną sałatkę gyros :) Moge napisac przepis, macie ochotę :)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 jasne, dawaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_owca84 0 Napisano Luty 12, 2009 ok napisze Wam, moze to nie ta sama co Pariss, ale polecam :) Sałatka gyros 2 filety z kurczaka pokrojone w kosteczkę wrzucić na olej, dodać pół szklanki wody i 4 łyżeczki przyprawy gros (można kupić z Kamisa taką przyprawę) dusić 15 minut. Następnie przełożyć do naczynia, na to położyć warstwę pokrojonych w plasterki kiszonych ogórków. 2 surowe papryki pokrojone w kosteczkę położyć na ogórki. Na to położyć warstwę pokrojonego pora. Polać ketchupem i przykryć majonezem (nie dodawać soli i pieprzu). Następnie położyć pokrojoną kapustę pekińską wymieszaną z przyprawą do sałatek lub vegetą. Odstawić do lodówki na 12 godzin. Smacznego. Ja zwykle dodaję wszystkiego wiecej – tzn piersi tak z 4 sztuki, przyprawy również daję wiecej. Ogorków daję ze 5 sztuk. Papryki ze 3 sztuki (czerwone). 1 por wystarczy. Ketchupem polewamy wszystko jak już jest ułożone w warstwy – tzn keczup jest tutaj kolejną warstwą, majonez podobnie Przyprawa do kapusty to taka, która się kupuje gotową i rozrabia z 3-ma lyzkami wody i oleju. Polac nią pokrojoną kapustę i zostawić na chwilke, a nastepnie ułożyć ostatnia warstwę. Ja zawsze robie to w szklanym przezroczystym naczyniu, bo salatka ta bardzo ladnie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_owca84 0 Napisano Luty 12, 2009 o znalazlam zdjecie podobnej :) Tak wlasnie wyglada po zrobieniu :) http://www.winiary.pl/klub/klub_obrazek_db.aspx?size=3&id=480 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 dla swojej i waszej wygody wysyłam ten przepis na pocztę :) będzie łatwiej znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_owca84 0 Napisano Luty 12, 2009 ok :) Moglam pomyslec i sama tam ją wyslac, w koncu przestudiowalam 222 strony topicu ;) i moglam sie domyslec ze tam zbieracie przepisy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 :) nie szkodzi już poszedł. tak będzie łatwiej odszukać, ale nieźle wygląda ten przepis muszę spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_owca84 0 Napisano Luty 12, 2009 spróbuj polecam :) Ja sama mam dwie lewe rece, jesli chodzi o kuchnię a ta salatka zawsze wychodzi :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szazza 0 Napisano Luty 12, 2009 Czarna owca dzieki za przepis ,powiem jak mi smakowała w niedziele ,zrobię w sobotę. Bardzo apetycznie wygląda ta salatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 a znacie tą z zupek chińskich?? jak będę w domu mogę napisać przepis, to jest moja ulubiona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_owca84 0 Napisano Luty 12, 2009 ja tez robię tą z zupek :) Pyszna jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kari*** 0 Napisano Luty 12, 2009 Witaski dziewczyny! Ale smakowicie wyglada ta salatka:) Najpierw zrobie salatke Pariss a potem Owieczki;) Szazza - podaj przepis na paczki bo ja gotowac nie lubie ale paczki pieke, i wychodza mi ladne, okraglutkie z nadzieniem dzikiej rozy:) Kurde, kurde zapomnialam o stanowisku dla naszej Dzuni:( Na przeprosiny podrzuce jej podczas mojego pobytu w PL jakis dobry \"llykier\";) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 12, 2009 Normalnie mam dzisiaj dzień zwany kapciem. Czuję się jakbym była w pracy conajmniej 24 godziny, a to tylko 8 było. Ta sałatka gyros, którą ja jadłam była nieco inna. Najpierw trzeba było pokroić pierś z kurczaka w kostkę i zasypać przyprawą do gyrosa Kotanyi np. Dodać nieco oliwy i odstawić na kilka godzin lub na noc nawet. Następnie wrzucamy to na patelnię i podsmażamy - już bez tłuszczu. Wrzucamy gyrosa do miski i na to po kolei pokrojone w kostkę: ogórek konserwowy cebula majonez kukurydza z puszki ketchup i kapusta pekińska na wierzch. Jutro Wam napiszę dokładne składniki, ale jakoś tak to było ;) Shazza ja do pączków ręki nie przykładam. Juz pisałam jak mi to poszło jednym razem ;) Bobo ja wiedziałam, ze Ty coś na pewno robisz. Faworki są pyszne. Aha i ja poproszę o ten przepis z zupek chińskich bo kiedyś słyszałam a nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_owca84 0 Napisano Luty 12, 2009 Tak wlasnie myslalam Pariss, że ta ktora jadlas jest inna pisalam dziewczynom, że nie wiem jaką Ty przegryzasz, ale ja tez moge podać i podałam bo chciały ;) Wiecie co, chodzi za mna cały czas ta piosenka: http://www.youtube.com/watch?v=uVAs5doq6RM&feature=related Caly dzien mi po glowie chodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 12, 2009 Czarna owca ja tą z Twojego przepisu też już kiedyś jadłam. Jest chyba trochę \"bogatsza\" w składniki. Ja dzisiaj to bym zjadła konia z kopytami. Normalnie sie powstrzymuję, zeby nie wpadac co 5 min do lodówki. Poza tym zjadłam 6 pralinek milki, które dostałam od taty na Walentynki i mam wyrzuty sumienia. A to prawie całe opakowanie bo było ich 8! Koszmar. Fajnie widziec Tarkana po tak długim czasie :) Ja dalej raczej jestem obrażona na turkish music i nie przechodzi mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 a ja wróciłam z basenu i teraz farbuję włosy :) przepis na sałatkę z zupek chińskich wyślę zaraz na pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 12, 2009 Fannky a ten makaron tak zmięknie bez gotowania? Ale jaja :) A jakie zupki są najlepsze? Ja nie jem takich to sie nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fannky 0 Napisano Luty 12, 2009 zmięknie :) obojętnie, ja często z vifona kupuję złotą i czerwoną. ważne żeby pikantna i łagodna bo innych przypraw się nie daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariss 0 Napisano Luty 12, 2009 Zrobię w tygodniu albo w sobotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach