Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja-kto był

Turcja-kto był

Polecane posty

dzieńdoberek kUleżanki:D A u mnie chyba padało,ale teraz sie rozpogadza,słoneczko jest ale chłodniej,bo wczoraj to był u mnie skwar:) Bobo nie wiem czy wiesz,ale masz emaila:) Widze,że dzisiaj Kwiatuszek była pierwsza,gdzie Szazza?:P fannky kwiatuszek Pariss

crazy_woman ja rolki bardzooo lubię:)

Crazy-women a ja sobie kupiłam rolki 3 lata temu i ani razu jeszcze na nich nie byłam. hehe kolezanka rok temu poszla z synem a w efekcie przyjechala karetka i reka po operacji poniewaz dosc skomplkowanie ją złamala. Tak wiec przed urlopem nie bede ryzykowała

Kwiatuszek--> no ja również przed urlopem na rolki się nie wybieram hehe no a poza tym kasę odkładam na wyjazd więc najszybciej to jakoś wrzesień/październik będę mogła je kupić. Frogi--> no więc właśnie ja też słyszałam, że jak ktos spróbuje rolek i opanuje jazdę to jest baaardzo zadowolony :) ja na łyżwach jeżdżę więc myślę, że z rolkami też dam sobie radę.. ;)

Crazy women tez jedze na łyzwach ale mysle ze po porocie przeprosze te rolki ;) a ty z jakiego miasta jestes?

hej widziałyście kamerki dzisiaj, zero słońca i chyba padało mam nadzieję ża jak ja bede jechać to już będzie super pogoda.....

Crazy_women- ----> szkoda że tak daleko magdaole nie ma obawy do tego czasu napewno bedzie ladna pogoda

Gość roerkowa
Hej dziewczyny.Jade 10 czerwca do Turcji miejscowosc Kemer możecie mi cos opowiedziec o miejscowosci?co warto kupic ogolnie jakies porady?

Kwiatuszek-->a Ty skąd ? Pewnie gdzieś z południa...bo chyba sporo dziewczyn pochodzi właśnie z południowej Polski... No szkoda, że daleko - miałabym z kim na te rolki chodzić... :)

roerkowa--> wiem że Pariss była w tej miejscowości więc ona na pewno Ci może coś więcej powiedzieć.....no chyba, że jeszcze któraś z dziewczyn była...

Chyba pociesze Was troche wiadomością,że w Alanyii padało:P i dalej pochmurno...

widze,że ktos mnie już uprzedził:P sorki:P ale nie wyświetliły mi sie posty Wasze:O

aaaha...czyli Centrum ;) no to w sumie ode mnie i tak na południe hehe :P Chyba Manuela jest z Wawy też z tego co kojarze, a tak to raczej spore odległości nas dzielą...

Cześć kobitki Dzisiaj się spóźniam na pierwszą zmianę ;) Mam robotę w ogródku ,kupiłam kwiaty i sadze do skrzynek i doniczek. Życzę pogodnego dnia. :D

O Kemer jest tutaj: http://tnij.org/bmi1 Szazza zebys nie przepadła jak Bobo w ogródku ;) Deszcz czy nie w Alanii, to ja i tak bym chciala tam teraz byc.

Pariss święta prawda:) yhh a ja od wczoraj rozmyślam nad kupnem butów:P bo muszę sobie sprawić dobre,wygodne,płaskie i nie stukające to główne kryteria tym razem,bo do pracy ...i odłożyłam wczoraj,co prawda w ccc, z tych niby lepszych i cały czas nie wiem czy je kupić a wszystko przez to,że w tamtym roku tak chciałam sobie polepszyć,o czym ostatnio pisałam.. ale ale:D oczywiście spodobały mi się w ALDO klapeczki na lato i są za 75zł i oczywiście też je odłożyłam:D nie ma to jak kupić to czego tak naprawde się nie szukało,tylko,że ja tak mam bardzo częstooo :P

Pariss a nie wiesz jak ja bym tam chciała być. Pozostało jeszcze 7 tygodni. no nie cale bo za 7 tyogni o tej porze to na plazy bede siedziala ;)

A ja dzis super japonki znalazłam ale w tym miesiacu tyle nakupowałam że sie spłukałam i klapki będa musialy poczekac. Generalnie moge powiedziec ze mam wszystko. Jedna para japonek i moge jechać.

Gość zachciewajki
witam,we wrześniu chcę lecieć do Turcji,czy to prawda,że paszport musi być wyrobiony na trzy miesiące przed odlotem?

nie to nie prawda. Paszport musi byc wazny jeszcze przynajmniej przez 6 miesiecy przed wylotem.

Gość zachciewajki
kwiatuszku-dzięki:) pozdrawiam:)

Gość betttti
Dziewczyny,a czy zwiedzanie Kapadocji jest męczące? Podobno są tam jakieś podziemia? Czy na jakąś "górę " też się tam wchodzi?? Czytałam wcześniej,że podróż tam trwa ok 8 godz, a ile czasu trwa zwiedzanie i czy wystarcza sił na to by wytrwać to zwiedzanie, jak sama podróż autokarem jest dość uciążliwa, bo bardzo długa.... Proszę o odpowiedzi :-)

Dziewczyny wiecie, ze juz nie ma tych ofert za 600-700 zł? Jaja normalnie! wykupili wszystko Lece do domu, u mnie jednak ciepło i słoneczko wyszło :)

a ja wróciłam właśnie do domu byłam na drugim mieszkaniu kaloryfery malować, jeszcze muszę tam okna pomyć ale to już sobie zostawię na przyszły tydzień :)

Gość bettti
Dziewczynki proszę odpiszcie na moje powyższe pytania dotyczące Kapadocji??? i cpo oprócz Kapadocji byście poleciły, Pamukkale, Efez???

betiti niestety ja ci nie pomoge bo alurat tam nie byłam. Mam w planach w tym roku. Moze inne kolezanki ci pomoga dziewczynki jaka ja dzis kupiłam sukienke ze az marze aby ten moj mnie zobaczył pierwsyz raz w niej. zaraz postaram sie zrobic zdjecie i wsadze na naszego maila