Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turcja-kto był

Turcja-kto był

Polecane posty

Gość Bea33
Teraz zauważyłam,że też świece na czerwono:-)

Frogi----------- masz 100% -wa racje , nie moge sie podnieść i jeszcze na dodatek nie zdązyłam na GTI czekam na pozosatałe biura. Czytam Was na bieżąco i jestem z Wami. Pozdrawiam WSZYSTKIE Turkomaniaczki. Mam na głowie budowę , działkę ,prace i dom. Jestem z Wami i z Turcja i na pewno tu powrócę jak zacznie sie zima. Pariis , Vanili , Frogii, Manuela, Dla Was specjalne pozdrowionka. Jestem, w pracy i tak z przerwami to pisze i nic mi się nie udaje skleić. Zaproszeni na Cay wciąż aktualne. A w zimowe wieczory wskazany tulipanek cay-u. Papa.

Bobo63-->tak też myślałam;D ale dobrze,że się odezwałaś;) i fajnie,że możesz juz polować na Alanyie(jak się domyślam),ja niestety albo stety;p na laście będę lecieć-mam nadzieje;) U mnie we Wrocławiu pogoda jest tragiczna,chyba po raz pierwszy tej jesieni aż tak;/ szaro-buro,zimno i mokro,buu!!a co dopiero mysleć o zimie,a fuj!A jak tam u Was? Tarlusia czekamy na wieści...

Gość Manuela4
Pariss stałam sie maniaczką tureckiej muzyki( w pracy mają już mnie dosyć) Zapomniałam Ci powiedzieć,w Goynuk byłam w hotelu obok hotelu w kształcie t statku,o którym pisałaś.Miałam z tarasu widok na ten piękny stateczek :) Pariss pozdrawiam i BoBo63 dla Ciebie też przesyłam pozdrowienia.

Frogi---------u mnie w Gorzowie , na przemian jak w Marakeszu, \"czasem słońce czasem deszcz. A w Alanya , widziałaś , w czw. piąt. 29st. Ja cały czas mam włączoną kamerkę i patrzę sobie na te palmy za którymi tak tęsknię. Pytasz czy Alanya na drugi rok . Nic innego tylko tam. Może w Itace się uda. Szkoda że nie możesz jeszcze zarezerwować wczasów na przyszły rok. Myślę że czekasz na Alfa Star i hotel Kleopara West. Co?? A jak tam nasz znajomy Yureczek???? Pozdrowiłaś go??? Manuelka , pozdrawiam gorąco .A co u Ciebie , następny rok zaplanowany? Pozdrowionka dla pozostałych Turcjo-maniaczek Herbatka wciąż aktualna.

Ale dzień.....szkoda pisać. Dzięki za pozdrowionka :) Dżunia ja Ciebie pozdrawiam Turkomaniaczko. A wiesz, ze ja prawdopodobnie bede miec loty do Bodrum z Gdańska w 2009 r. Jeszcze nie wiem które biuro, ale podejrzewam właśnie Jeta. Szkoda tylko, ze nie wiem nic jeszcze co z moimi voucherami cholera. Znalazłam jakiś nowy hotel w GTI całkiem fajny w Obagol, może w nim wyląduję. A tak chciałam do Marmaris i Bodrum zobaczyć :O

Kwiatuszek ja też Ciebie pozdrawiam :) Od wczoraj wogóle mam doła strasznego, poza tym jesień powoli się zbliża. Manuela muzyka wciąga, prawda? To miałaś piękny widok na góry pewnie też z balkonu. OCh!

Mnie muzyka juz dawno wciagnełam i duzo piosenek znam juz na pamieć Dzis miałam taki dziec ze nie miałam nawet czasu zjesc w pracy i dopiero jak wrociłam sie tak nawiciagałam ze myslałam ze pekne. Nawet nie mam czasu sobie Slowacji zaplanowac i zarezerowac jakis tani hotel w Krakowie. Poleci moze ktoraś? A tak wogole to ja tez mam doła i jest mi smutno

Dżunia i Kwiatuszek a jak u Was sprawy się mają? Nie znam żadnego hotelu w Krakowie. Kiedyś byłam w Ibis Novotelu, ale on chyba tani nie jest.

ja potrzebuje jakis tani na przespanie jednej nocki w trasie. A moje sprawy beznadziejne i to chyba wszystkie bez wyjatku

U mnie tak samo beznadziejnie. I najgorsze, że bede sie tak dołować przez całą zimę dopóki słońce nie wyjdzie i mi się humor nie poprawi , no i życie oczywiście....

nie dosc że czuje sie jak na przesłuchaniu to jeszcze jak w szkole bo jetem przepytywana z tureckiego. jak tak dalej pojdzie to bede miała prace domowa

Jak będą jakieś wieści odnośnie tanich wczasów w Turcji to dajcie znać. Frogi---- trafiłam z Hotelem dla Ciebie na 2009.

Kwiatuszek a jak Twoje sprawy Polsko-Tureckie? Bo czytałam co nieco. ?? Cały czas Wasz czytam ale nie zawsze mogę skrobnąć co nie co!.

Witaj Pariss--- "wieczorowo" Ładny ten parasol . Masz jakieś wieści co do tanich wczasów w Alanya,

Mój mąż wywołał fotki z Alany 580 szt 3-y albumy po 200 , ale pamiątka . 4 godz. układania.