Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zażółknieta

żółte łokcie i kolana po samoopalaczu

Polecane posty

Gość zażółknieta

szorowanie gąbką nie pomogło czy sok z cytrynki pomoże a może sa jakies inne cud środki?

Gość weź się olena
wypchaj z tymi swoimi radami, wszędzie Cie pełno a to co polecasz nic nie pomga :o

Gość zażółknieta
skoro szorowałam gąbką to peeling tez nie pomoże :(

Gość zażółknieta
a to krem powinien byc nalozony przed samoopalaczem? i mam te miejsca pozniej normalnie smarowac samooplaczem?

a stosowałaś, ze mówiesz, ze nie pomaga? Która nie poskutkowała? Poza tym forum chyba jest dla wszystkich, skoro ktoś pyta to odpowiadam.

zażołknieta - mam to samo ale tylko na kolanach peelingi, cytryna i nic nie pomaga wygląda to koszmarnie omijam kolana przy smarowaniu to mam białe plamy narazie nakładam zwykły balsam grubo na kolana, wklepuje i dopiero wtedy nakładam samoopalacz na całe nogi jest w miare nieźle ale jeszcze nie to :)

tak najpierw nałóż warstwę zwykłego kremu lub balsamu, a potem samoopalacz.

Gość zażółknieta
dzięki dziewczyny :) to od dziś zmiana w taktyce nakładania samoopalacza , najpierw krem potem brązownik :)

ja tez tak mam :( kolana i łokcie jak bym w rywanolu moczyła :D troche kiepsko to wygląda więc chyba i ja skorzystam z rady :)

Gość pomarem
Dlaczego nie pójdziecie na solarium albo na słoneczko tylko ciągle sie smarujecie tymi świnstwami, z nimi jest wiecej kłopotu niż pożytku

pomarem - bo ja np mam uczulenie na słonce, całkowity zakaz od onkologa na kontakty ze słońcem a solarium to wykluczone całkowicie nie wiem dlaczego to tak cięzko zrozumiec ze ktos nie może

Gość pomarem
Oczywiście jezeli nie możesz, ale niektóre mogą a sie smarują

no ja tez nie bardzo moge solar i słonko bo poajwiaja mi sie w szalonym tempie jakies dziwne pieprzyki :( wiec wybralam opcje samoopalacz zeby nie byc przezroczysta :)

Gość pomarem
:D

Gość do oleny
zgadzam się z wypowiedzią wyżej. chcesz radzić, to radź i za to dzięki. ale ty jesteś zwykłą spamerką.:o

zastoswałam rade - najpierw krem na łokcie i kolana a dopiero na to samoopalacz i powiem Wam, że daje rade. Juz nie jestem taka żółta :)

Gość anka*****
Dziewczyny a probowalyscie tych balsamow do codziennego stosowania z samoopalaczami , mozna w pore jak zaczynaja zolknac nie te miejsca co trzeba przecierac.