Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passoa

Sposób na szczupłe nogi!!!

Polecane posty

wiecie co...zaczełam cwiczyc ten rowerek i miesnie mnie bolą...ud co prawda nie bardzo,ale za to brzycha,zawsze jak robilam brzuski to tylko gorne mnie bolaly i je czulam i tam chudlam...a dolne nie,a tu dzialj adolne...!!zobaczymy!wlasnie o to mi chodzilo...na razie efektow nie ma,ale zobaczymy...

Gość angela002
hejl;) słuchajcie j też maam niezbyt ładne uda..mi się w 0ogóle nie podobają.. czy ten rowerek powoduje że uda ie zmniejszają czy rosną pod wpływem wzrostu mięśni... bo ja nie chce żeby mi mięnie urosły na udach a żeby tylko tkanka tłuszczowa znikęła..przepraszam za mój sposób pisania ale jestem u kresu dołka...przez moje uda.. zaraz wakacje a ja nie będę mogła się pokazać w spódniczce...;((( proszę pomóżcie! czy skakanka pomaga na spalanie tkanki tłuszczowej z ud? ;/

Gość kami0019
pewnie ze skakanka pomaga a nawet 20 minut biegania nawet w domu w miejscu i cwiczenia pilatess ja po 2 tygodniach stracilam 2cm w udach i 1 kg mniej ale nie cwiczac codziennie tylko 2 razy w tygodniu po 45 minut

Gość skaka
a ja biegam codziennie, skacze na skakance, ćwicze i tańcze... a uda jakie były taki sa..

Gość tralalla
skaka; i u mnie podobnie.

Gość Conowa
Hej, widzę że wy juz od dawna :) ja zaczęłam od dziś dałam sobie taki wycisk że czułam każdy mięsień ! Od niedawna mam taki zapał do ćwiczeń ciekawe na jak długo. Trzymam za was kciuki mam nadzieje że ćwiczenia są dla was przyjemnością i widzicie efekty

Gość Mońńcia
czesc dziewczyny tak sobie czytam i czytam.. co prawda nie wyszystkie posty, ale chyba z wami zacze cwiczyc, bo ja strasznie wciaz narzekam na moje nogi... ;-) Od dzis zaczne ;-)

Gość kukurukuk
JA bardzo dużo ćwiczyłam , miałam umięśnione nogi i jak przesałam ćwiczyc to paradoksalnie wtedy zeszczuplałam

Gość domenica
normalnie ja chyba tez spróbuje ;) jak tak czytam to wiecej pozytywóów jest w zwiazku z tymi cwiczeniami ;) piszcie o waszych efektach ;) pozdrawiam ;)

Gość tp
Hej dziewczyny :) a czy znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na wysmuklenie łydek?? może ten rowerek w powietrzu coś daje? zauważyłam że po ćwiczeniach typowo fitnessowych albo po bieganiu łydki się jeszcze bardziej rozbudowują a nie chudną :/ pozdrawiam

Gość Dulce
Rowerek w powietrzu nic nie daje. A szkoda, bo całkiem przyjemne ćwiczenie. Ja codziennie skaczę na skakance od jakiegoś tygodnia i już mam nogi jak modelka ;)

Gość ale gluoty gadacie
oczywiscie ze dziala rowerek jak sie rownoczesnie nie wpieprza czego popadnie, ja cwiczylam przez miesiac nie jadlam slodyczy, jadłam zdrowo i z 55 mam50cm :D

Gość Dulce
Ale miesiąc to masa czasu :/ Nikomu nie chce się tyle czekać.

Gość pacyfka
Hej. Chciałabym się czegoś dowiedzieć od was na temat sposobów na grube łydki, bo uda u mnie są złe. Dziwnie wyglądam przez te łydki, bo ogólnie mówiąc jestem szczupłą dziewczyną i te łydki mnie strasznie pogrubiają. Są bardzo szrokie. Dziewczyny co mam zrobić? To jest straszne, bo zaczęły się już wakacje i upały, a ja nie moję spódniczki założyć. Proszę was pomóżcie mi. ;(

Gość Dulce
Jakie upały?!!! jeśli mieszkasz w Hiszpanii to może i są xD.

Gość Loysia
Hey może sposób na chude łydki to skakanka lub rower stacjonarny? Ja sama jeździłam ale dałam sobie spokój narazie wole skakać na skakance...;)

Gość Pacywka666
Ejj.. Dulce, nie wiem czy wiesz ale już dłuższy czas jest bardzo gorąco, może u Cb nie ale u mnie w mieście tak. Jeżeli nie dajesz rzadnej odp. na ten temat to sie nie udzielaj gadajac byle co... bo i tak nie zabłyśniesz. Dziewczyny tu piszą bo maja problemy i liczą na pomoc a nie łapanie je za słowa.

Gość Dulce
Zamknij się, PAcYfKa. Jak masz problem to idź się wypłakać mamusi ;)

Gość Dulce
Co do skakanki to ja skakałam przez kilka dni po minucie i już mam wyraźniej zarysowany mięsień ^.-

Gość Loysia
Ja skacze od 2 dni, mało ale zawsze cos...;) Kiedys skakałam przez 2 tygodnie i ledwo zrobiłam 300 skoków, a teraz skacze 10 minut a to daje jakies 600 moze troszke wiecej w zależnosci jak szybko się skacze;D

Gość Dulce
...na łydce oczywiście :P

Gość Dulce
Pacyfciu moja droga...Najlepiej będzie jeśli ty łaskawie przestaniesz się udzielać, bo inteligencją nie błyszczysz. Albo zapoznaj się bliżej ze słownikiem ortograficznym, wtedy pogadamy, słońce :D

Gość korek*
a skakanka nie rozbudowywuje miesni łydek... bo skacze juz dosc długo i wydaje mi sie ze mam wieksze ;/

Gość Loysia
Też tak słyszałam ale prubuje wszystkiego moze akurat... NAJgorsze u mnie jest to ze bydki zaczynaja się grube juz od dołu!!! a to wygkada ochydnie;(;(;( Korek zauważyłaś jakieś efekty na udach??? i ile wogóle skaczesz i ile schydłaś????????????

Gość Dulce
korek*: nie rozbudowują się mięśnie łydek, a skaczesz już długo i masz grubsze? Ekhem, rozumiem :P

Gość Dulce
Dajcie sobie spokój z ćwiczeniami, bo one nic nie dadzą. Po prostu zacznijcie się odchudzać (nie chce się tłuścioszki, nie?). Moja koleżanka mało jadła, bo tryb życia ją do tego zmusił, i w ogóle nie ćwiczyła. W ciągu miesiąca niesamowicie schudła. Głównie na nogach :D

Gość Loysia
Ja tam będe ćwiczyć napewno jakies efekty bedą;) wkońcu lepsze to niz siedzenie i nic nie robienie... Mam zamiar ćwiczyć codziennie przez miesiąć i zobacze czy efekty duuuze są

"Dajcie sobie spokój z ćwiczeniami, bo one nic nie dadzą" Mądrość roku na dziale Fitness, masaże, joga i inne :-D :-P

Gość Dulce
Laura Diaz: w końcu ktoś musiał otwarcie wygłosić tę nagą prawdę, czyż nie, słonko? ;)