Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Asiakowa prosze, gdybys mogla cos o mnie? o moim zwiazku? jak z praca? i ze studiami? moja data urodzenia 18.10.1982 godzina 9:35( moglam sie o 5 minut pomylic) jego data urodzenia 21.02.1985 3:20 w nocy

Gość asiakowa wróc
czy wrózysz z tarota?

Gość Asiakowa wroć proszę .........

Gość Brunetkaa
Hej. Ja też proszę o powróżenie: Kiedy znajdę swoją miłość-moja data ur.7.11.1982

Gość Asiakowa ma wolna
pojawia sie w tygodniu Pozdrawiam

Gość Asiakowa ma wolna

Gość asiakowa
nie nie mam wolnego jeszcze ale jak bede miala wyjechac to dam znac:) wiec zaczynamy od czrnej kawki ---------------------czarna kawa-------------------------- wiesz dlaczego zaczelam od ciebie?? bo masz niezwykla date urodzenia! pierwszy razsie z taka spotykam:) wiec co moge powiedzieco tobie - niezwykla z ciebie dziwczyna, utalentowana ( pewno malujesz ladnie lub spiewasz cos takiego) , lubisz gadzety, lubisz wyrozniac sie z tlumu!!! zawsze chadzasz wlasnymi sciezkami i jestes wulkanem energii! wszystkim udzielasie twoja pozytywna atmosfera!jestes wrazliwa, zdolna, dziwczyna!!!masz duza skolonosc do refleksji!generalnuie powinnas przycioagac facetow z zasobnym portfelem! pamietaj ze w swoim zyciu musisz b yc dobra dla swiata!!! partner z kolei jest intiligentny facet, madrze postepujacy, ulozony, na wszystko powinien w swoim zyciu zapracowac! ale skupmy sie na pytanuiach 1) praca - do pazdziernika jestes w bardzo dobrym okresie na znalezienie pracy , po pazdzierniku natomiast wchodzisz w rok konczenia wszystkiego co niepotrzebne ! widze ze troche musisz oszczedzac kase teraz!!! jesli nie masz dzieci to moze pomysl o opiecie nad dzieckiem u mlodego, bardzo zgodnego malzenstwa! w znalezieniu pracy powinien ci pomoc jakis mezczyzna blondyn lub rudy, ok20-30lat! tyko warunek ze musisz intensywniej szukac i doslownie rozpychacsie lokcami! 2) zwiazek - hmmm mam wrazenie ze od jaiegos czasu cos moze byc nie tak, jakby to bylo trwanie zk torego jedno z was nie chce zrezygnowac mimo iz nie jest tak jak powinno! jezli o to czy bedziecie razem karty wskazuja na rozstanie i krotki okres samotnosci....

Gość Cytrynowa
Czy czeka mnie jeszcze coś dobrego w życiu? 16.01.1961

Gość kobieta i mężczyzna
18.03.80 i 05.01.73 pytam o przyjaźń

Gość kobieta i mężczyzna
18.03.80 o swojąprzyszłość też pytam;) jeśli można

Gość asiakowa
------------------mala_22------------------------- jesli przenioslas sie w tym roku to ok! bardzo czs an top sprzyja! a karty na to - dasz rade:) moze ci sie wydawac ze wzielas na siebioe zbyt wiele ale mozesz smialo patrzec w przyszlosc!jest w okol ciebie jakis 2 panow na ktorych wsparcie zawsze mozesz liczyc..... powodzenia!

Gość a dlaczego
zaczęłaś od strony 7, co z osobami z 5 i 6 strony?

Gość kobieta i mężczyzna
g. ur.18.15

Gość asiakowa
------------nie_mam_nicka_28 ---------------- kobieto charakterek to ty masz :) i pazurki umiesz pokazac a uparta jestes jak osiol ! skarpetki to pewno w szafce kolorami masz pokukladane....taka z ciebie perfekcjonistaka! nie daj boze ze ktos cos przestawi w twoim mieszkanku!!! nie lubisz ugod, nie lubisz porazek, nie lubisz jak ktos nie slucha a co gorsza nie lubisz ajk ktos nie jest lub nie zachowuje sie tak jak ty bys oczekiwala!] ciezko z toba bedzie zyc;) jestes wymagajaca, faceci moga sie ciebie bac bo wydajesz ims ie chlodna emocjonalnie - a to jest poprsotu twoj plaszczyk bo w srdoku jestes bardzo wrazliwa kobietka! Partner to taki pracus uklozony, powinien dvbac o wyglad zewnetrzny, a praca dla mniego dobra gdzie mozna cos zagrac wizerunkiem np. bankowiec, aktor, prezenter tv! wasz zwiazek - numerologicznie nawet nawet dobry zwiazek ale nie napsialas kiedy sie poznaliscie! jesli po wrzesniu 2005 to moze byc problem ..... prawdopodobnie bardzo dokuczla ci samotnosc, poczucie niskiej wartosci iten mezcyzna wydal ci sie odpowiedni.... a terz co an to karty - oj widzsac tamten wiazek ciagle - a bylas moze w ciazy z tamtym???? jesli chodzi o tego to nie bylabym co do niego taka pewna- powiedz mi czy o nczasem nie lubi sie napic???bo karty wskazuja na niego jako osbe lubiaca sie zabawic! i powiedz mi czy on nie ma czasem dziecka....bo jak w kartach widze 7 mieczy to nigdy nei znaczy nic dobrego generalnie to nie jest to!!!! rozejdziecie sie ale po drodze moze dojsc do ostrych starc!!! ODPOWIEDZ MI PROSZE NA PYTANIA!!!!

Asikowa .. czy mOoglabys mi tagze powrozyc?! jestem ciekawa jaka odpowiedz uzyskam : moja data to 20.11, jeGo 14.11. z gOry dziekuje i czekam na odpowiedz!

Gość takaa jednaa
Asiakowa----->Dziękuję Ci bardzo za wróżbę. Wszystko to co mi wywróżyłaś to prawda w 100%:):). Tylko to już miało miejsce.Poznałam kogoś jak kogoś bliskiego straciłama raczej jak ktoś umarł:(i potem się zawiodłam na tej poznanej osobie:(I teraz zastananawiam się czy znowu mnie coś podobnego spotka? Czy będę z osobą, która jest mi bliska sercu?Znam ją, ale boję się sama przed sobą tego uczucia;)

Gość kobieta i mężczyzna
stoimy grzecznie w kolejce, ja i kolega ;)

Gość hajnalka
Tez czekam. Pisalam na siodmej stronie o 23:57

Gość asiakowa
nie odpowiadam napytaniadotyczace czasu ( i zadna szanujaca wrozka tego nie robi) i nikt nie powie w ktorym roku stanie sie to czy to nie odpowiadam na sprawy dotyczace zdrowia!!! i nie odpowiadam na pytanie co mnie jeszcze spotka bo to nie takie proste i nie na neta!!!! OPDOWIADAM TYLKO NA KONKRETNE PYTANIA Z DATA URODZENIA OSOB O KTORE SIE PTACIE< EWNETUALNIE Z DATA ZAWARCIA ZWIAZKOW MALZENSKICH< Z DATA POZNANIA PARTNERA< Z DTA ZALOZENIA FIRMY!!!!!

o\'key widze ze tu dOooosc sporo ludzi czeka na wrozenie heh.. szanuje, poczekam w kolejCe. ale mam nadzieje ze \'Asikowa\' o mnie tez nie zapomnie.(daty ty 20.11 jeGo 14.11 - to tak dla przypomnienia) pOozdrawiam ;)

Gość kobieta i mężczyzna
skonkretyzuję 18.03.80 kobieta g. ur. 18.15- co mnie czeka? 18.03.80 (j.w.) i 5.01.73 mężczyzna - jak potoczy się nasza relacja

Gość asiakowa
-------------------18.3.1980 i 5.1.1973------------------------- w tej przyjazni wkradl sie jakis falsz!prawdopodbnie ejst to przyjaz wyniesiona ze szkoly, chodzi mi o cos wspolnego z nauka ze szkola ....wydaje mi sie rowniez ze ty oczekiwalas troche wiecej niz przyjazni ale chyba juz wiesz ze oprocz przyjazni nie mozeszliczyc na cos weicej! a przyjaz po okresie zawiedzenia bedzie dalej trwac!

Gość kobieta i mężczyzna
niesamowite. nie jest to przyjaźń wyniesiona ze szkoły, ale faktycznie fałsz był i to jaki! reszta też się zgadza. A c oz moją przyszłością?

Gość asiakowa
-----------------------EVA B -------------------------- NAPISZ RAZ JESZCZE O CO HODZI BO NIE UMIEM ZNALEZC TWOJEGO PYTANIA

asiakowa :) bardzo proszę o wróżbę Jak potoczy się nasza relacja .... ja 7.09. on 19.11. oboje rocznik '83. i co mnie czeka w przyszłości ??

Gość asiakowa
---------------kobieta i mezczyna------------- chodzi mi oto ze moze sieprzez kogos zwiazengoz nauka poznaliscie! nie umiem ci na szybko wjasnic! powiem tak jak widze u kogos 7 mieczy to swoje zufanie do tej osby ograniczam! tobie tez tak radze.....7 mieczy to juz jest niedobrze...uwazaj na to co i komu mowisz :) nie odowiadam na pytania co mnie jeszcze czeka