Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adana

Czy jest tutaj jakas wrozka ??

Polecane posty

Gość asiakowa
-----------waga 30--------------- nie bede juz wracac do tego co wroylam bo tez mnie cza s goni - ale pamietaj zebyw zyciu sie nad nikim nie litowac i uwazrzac na ludzi bo beda cie wykorzystywac!!!! i to czego nie lubie mowic ale powiem- zycia latwego to nie mialas i nigdy uslane rozami i bez poblemow to ono nie bedzie! taki urok 6 - ale plus ze rodzinna jestes bardzo i bardzo dobra osoba!!! nie wim kiedy sie poznaliscie al e z numerologi ani dla niego ani dla ciebie to nie jest dobry czas na wchodzenie w zwiazki!!!! ( ty teraz patrzysz przez rozowe okulary a on jest w lekkiej duchowej samotni) jesli juz cos chcesz zadzialac w tej sprawie to OD PAZDZIERNKA !!!! juz patrze w karty............... wedlug mnie to posluchaj intuicji i nic nie rob do tego pazdziernika - jakis zlych zamiarow to on nie ma ale, nawet mysli o tobie ale na razie w kwestii przyjacielskiej! chyba jego sytuacja osobista nie jest do konca uregulowana! poza tym wyglada mi na czlowieka zwiazanego z zyciem zawodowym! RADA - zaczekaj a po padzieniku powinnas znac odpoweidz co dalej zrobic!

Gość asiakowa
dzis tylko tyle mam nadzieje ze nstepnym razem posiedze dluzej.... do zobaczenia

Gość morza szum ptaków śpiew...
13.02.84, miłość

ja jestem na stronie 10 juz, wiec moze nastepna ja? :( do tamtych pytan chcialam jeszcze zadac pytanie czy moj siostrzeniec bedzie zdrowy jego data 11.05.2003

Gość rawiolinka
to ja..proszę nie zapomnij o mnie ...

Gość kobieta i mężczyzna
przypominam się nieśmiało...

Gość Turkus 25
przypominam się 17.02.1981.

Gość twinkle
tak duzo opisujesz kazdej dziewczynie a ja dostalam ze dwa konkretne zdanka, no napisz cos wiecej, prosze..szczegolnie o nim. pozdrawiam.

Gość froszbita
ja mogę pofruszyć wypij herbate a kubek s fusami fyslij na adres :fruszbita ul.kaluzowa3 apartament 009 01-99 bocianowo kubki nie podlegaja zwrota i koniecznie musi byc z chinskiej porcelany recznie malowany

Gość jeanny-s
Też chciałabym się załapać na wróżbę ale widze, że tu tłok straszny. Ale co tam spróbować warto. Mam na imię Dorota, ur. 01.12.1977r. Szczególnie interesują mnie sprawy zawodowe i finansowe. Chciałabym bardzo zmienic pracę bo w obecnej strasznie się męczę co odbiera mi radość życia. Będę wdzięczna za parę słów na mój temat wróżko. :-)

Gość POTRZEBUJĘ POMOCY
bardzo cie proszę o wróżbe dla mnie. Moja data ur. 22-07-1982, jego 24-11-1980. czy da sie jeszcze uratować zwiazek? czy warto miec nadzieję? z góry dziekuje za pomoc.Pozdrawiam!

Gość MONIKAKIKA
a co ze mna plisssss 21.02.1981 co mnie czeka?

Gość /-agu-/
witam asiakowa. zapomnialas o mnie:( prosze odp mi na pytanie ze str 8 co dalej robic?.... pozdrawiam

Gość femka
Ja rowniez chcialabym wiedziec co mnie jeszcze w zyciu czeka :) moja data urodzenia to 8.12.1985. Moj chlopak jest z 31.01.1983. Jak jeszcze napiszesz cos o moim zwiazku bede bardzo wdzieczna :)

Gość kati_21_
Proszę, powróż i mi. Data urodzenia 18.06.1985r- kobieta Chciałabym się dowiedzieć czy spotkam faceta, którego pokocham i jak potoczy się moje życie zawodowe.

Gość 30.08.1981
jeszcze raz ja ze str 7.....jesli mozna...?i bedziesz miała chwilke...prosiłas o wiecej info...ale troszke zostałam pominieta... 30.8.1981 "juz mowie o co chodzi...asiakowa masz racje chodzi o kupno...fakt nie auta lae innych ..'maszyn'...czy bede miała powazniejsze problemy w związku z tym? jesli chodzi o to....od kiedy?w sumie rok bedzie we wrzesniu-moze o to ten rok widzisz...? powiedz mi jeszcze czy trafie w koncu na odpowiednią osobke...?pzdr" jelsi nie sprawi ci to problemu to spojrz jeszcze raz...

Gość andzia-andzia
16. 02. 1987 co powiesz o mnie czy odnajde szczescie co ze studiami prosze o odp zalezy mi

Gość andzia-andzia
szczescie-facet

Gość upupup
Asiakowa, proszę wróć!!!

asiakowa ale dalas mi teraz do myslenia... Od 15.08 mamy razem mieszkac.... Juz wszystko zalatwione, rzeczy przewiezione... Masz calkowita racje ze jestesmy uparci, ja teraz szukam pracy, chce pracowac, ale nie moge znalezc nigdzie ofert.. :(

Gość bodzisław
mężczyzna ur. 22.04.1983r czy mozesz powiedziec mi czym bede sie zajmował w przyszłości najbliższej oczywiscie z góry wielkie dzięki

Gość i jeszcze ja
27 listopad, 1980 stoję na rozdrożu (miłość) :(

Gość andzia-andzia
czekamy na ciebie

Gość prosimy Cię Asiakowa
Wróć do nas:(