Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

weekend wporzo, dzięki Bogu jest ładna pogoda, bo bym przeżyła szok termiczny :D ;) ja dziś zaczęłam sezon rolkowy, 2 godziny nad Wisłą, ciekawe czy będę mieć jutro zakwasy. btw. Angel właśnie, bo swego czasu miałyśmy się wybrać razem na rolki, może by ten pomysł reaktywować, co? :) lista TOP TEN.. hehehheh... nie, tym razem dałam spokój, po Tunezji Arabowie nie robili już na mnie takiego wrażenia... aczkolwiek skłamałabym, gdybym powiedziała, że nie było na czym / na kim oka zawiesić ;) ogólnie potrzebny był mi ten urlop. czuję, że się zresetowałam i naładowałam baterie. ciekawe, na ile mi to wystarczy, ale może do września dam radę? ;) która się pisze na jakąś wyprawę w nieznane we wrześniu / październiku? ;) pytam już teraz, żeby nie było! :P

🖐️ wrzesien ...pazdziernik ... wszystko sie moze zdarzyc do tego czasu ;) ja chyba potrzebuje troche wczesniej sie \"zresetowac\" ... zreszta , zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :)

hejka :) no i koniec tego dobrego, trzeba się zabrać do pracy :/ biurko zawalone, full maili do przeczytania - classic. Angel, po pierwsze przemilczałaś temat rolek :P ;) a po drugie planujesz się resetować z R. czy raczej bez?

Metaxa :classic_cool: ... przemilczalam temat rolek, bo hmm jakby tu powiedziec jak najjasniej ? hmm jestem kompletna lamaga w tym temacie ? :D co do tego z kim bede sie resetowac, to szczerze mowiac nie wiem . Strasznie trudne to wszystko jest. Nie ogarniam tego jakos ... :O Nie jest dobrze, ale tez nie jest zle... W piatek pojechalam z nim do Wroclawia , bylo super (na godzinke musial jechac do pracy tam , ja w tym czasie spacerowalam se po Starowce ;) ) , w sobote tez sie widzielismy ... wczoraj tez ... - a wczoraj to przyszedl do mnie na pieszo 1,5 km... (bo ma samochod chwilowo "nieczynny" :P ) . No ale nie jestesmy razem i to mnie kurwa boli. a tak zmieniajac temat ... jakies plany na majowke ? :)

no ale Angel, praktyka czyni mistrza - jak nie zaczniesz jeździć, to na zawsze będziesz \"łamagą w tym temacie\"! ;) hmm... jak to nie jesteście razem? przeczytałam zaległe notki na kafe, ale nie wywnioskowałam z nich, że nie jesteście razem - o co chodzi? planów na majówkę nie mam - mieliśmy jechać do Pragi, ale nie wypali. także chyba czwartek spędzę częściowo z Ryszardem, może rolki, w piątek przyjdę do pracy, a w sobotę może skoczę do rodziców zaprezentować opaleniznę i fotki :) i też mam nadzieję, że będzie słonecznie :) jest super pogoda, uwielbiam taką porę roku :D a\'propos kawy, bo właśnie piję drugą, gdzież się zapodziała Kawa?

Metaxa , dlatego ja tego nie potrafie ogarnac To nie jest zwiazek , nawet nie wiem jak to nazwac , serio :O - jak chcesz zerknij sobie na strone 394 lub 393. to juz sie ciagnie jakis czas... \"Oficjalnie\" niby nie jestesmy razem , a \"nieoficjalnie\" sie spotykamy , jezdzimy gdzies razem , dzwonimy do siebie jak wyjezdza . Czyli prawie sie nic nie zmienilo ... no ale PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓŻNICĘ ... niestety . ps. przywiozlas mi MUSZELKĘ? :D :classic_cool:

hmm... dziwny układ... a pukacie się jak dawniej? ;) muszelki Ci nie przywiosłam, bo nie wolno wywozić żadnych elementów rafy, ale mam dla Ciebie coś innego :)

aaaaaaaaaaaaa dostane cos :D , dostane cos :D 🌼 Metaxa , jak bedziesz miala czas ,jak sie jakos poogarniasz, to daj znac ;) ja w piatek tez raczej chyba na 100% bede w pracy , weekend czesciowo tez raczej chyba spedze w Warszawie (chyba ze kogos uda mi sie wyrwac np. na wyjazd do Kazimierza na jeden dzien ? kurcze , chcialabym tam kiedys pojechac ... ) . Jakby co , to moze jakos w przyszlym tygodniu ? :) aaaaaaaacha moze sie wybierzemy w ktorys weekend w strone Poznania ? :classic_cool: Trza by gozdzika se w koncu oblukac ;) Kawki chyba nie ma dzis... na gg tez jej brak .

goździk, no i jak, podobało się rodzicom? oni chyba tam na tydzień pojechali, jeśli dobrze kojarzę? Kazimierz fajne miejsce. byłam raz czy dwa. a goździka faktycznie można byłoby oblukać w realu ;) tylko, że daleko do Poznania, może jakoś w połowie drogi się spotkamy? ;)

w polowie drogi miedzy Wawa a Poznaniem jest mniej wiecej Klodawa ;) , jakies atrakcje turystyczna sa tam ? :D :classic_cool:

cześć dziewczynki, jestem, melduję się. Metaxiorka fajnie że już jesteś. Ja miałam bardzo pracowity nerwowy weekend. Jako że zakupiłam sobie narożnik i sofę pseudoskórka kolor czerwony to musiałam jakoś zorganizowac na to miejsce w domku.No i bilans zakończył sie tym że musiałam zmieniać wykładziny w dwóch pokojach, dźwigać i przenosić meble, połowe mebli wywieźc na wysipisko...Roboty kupa, masa dźwigania, wszystko mnie boli a na dodatek dostałam okres a od kurzu zatkały mi się zatoki i boli mnie cała twarz i głowa...Dlatego dzisiaj sie rozłożyłam na maxa chora i zostałam w domu. Wziełam leki juz jest troche lepiej, wieczorem odwiedzam dentystkę....A jutro przywiozą mi mebelki i będę wysłuchiwała marudzenia mojej mamy jakie to brzydkie i niepotrzebne heh...uwielbiam z nią mieszkać.... :O:O Angel - jak nie spróbujesz to sie nie nauczysz jeździć na rolkach.A to jest fajna forma spędzania wolnego czasu i zrzucania zbędnych kg. Szkoda że u mnie w pobliżu nie ma gdzie pojeździć na rolkach...

atrakcje turystyczne w Kłodawie? - no jak to jakie - MY :D :D :D jak będę mieć chwilę to popatrzę gdzie indziej można by się spotkać. hejka Kawa, faktycznie pracowity weekend :) a ja zdążyłam się już dziś spiąć z dyrektorem, na szczęście nie moim osobistym, ale i tak naskarżył na mnie do mojego. przed zjebką uratowało mnie chyba tylko to, że jestem pierwszy dzień po urlopie ;) bosh, jak mi się nic nie chce......... ;)

hej hej, spotyka się dwóch facetów,kto ci podbił oko,żona,dlaczego,bo powiedziałem jej per ty,nie rozumiem,no ona mówi do mnie już 2lata się nie sexoliliśmy,a ja jej chyba ty:D:D:D

kurcze godzine prądu nie było na firmie. Ale mam roboty..Słonko praży za oknem a ja zawalona robotą... Dzisiaj przywożę mebelki do domku :D:D:D

u nas cieplutko:D po raz kolejny potwierdzone że faceci myślą główką a nie głową, sprawdzone potwierdzone na własnej skórze, czemu ja jeszcze w ogóle myślałam że istnieją jakiekolwiek wyjątki od tej reguły:P:D

nie no spoko, zrozumialam od razu ;) ale to zabrzmialo tak dwuznacznie, ze nie moglam sie powstrzymac od komentarza :D przyslijcie mi troche slonka, bo cala sie trzese ...brrr jade do domu zaraz , goraca malinka i pod kocyk :classic_cool: