Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

w koncu mi sie uspokoilo ....... dzis - po wczorajszym ciezkim dniu- zapomnialam (nie celowo) wziac sluzbowej komorki do pracy... i dzieki tmu chyba jest dzis odrobine lepiej :)

znaczy,ze już jesteś dziś prawie po robocie? babka jedna mnie przed chwilą rozwaliła,dzwoni,o coś tam pyta,a ja jej krótko takie informacje to tu i tu,i kropka,a ta ale jest pani konkretna,jeszcze o coś tam pyta niby miła gada a ja mówię takich informacji pani nie udzielę,a ta \'bystra pani jest niesamowicie,jestem zaskoczona jak bardzo\':D no cóż jestem a co:classic_cool:;) to mnie rozwaliła kobieta! no ja już też na końcówce pracy na dziś,świetnie:D

i weekend :D :classic_cool: dobra, ide upolowac jakies jedzenie chyba , cos zglodnialam :P

hej, w radiu rano \'żarcik\': chłopak do dziewczyny - pójdziesz ze mną do kina ona - mogę pójść on - a twój chłopak nie będzie miał nic przeciw temu ona - ja nie mam chłopaka mój mąż go zabił :classic_cool:

a w porzadku po weekendzie :classic_cool: tez pilam , bo sie imprezka spontanicznie zorganizowala ;) a dzis mi sie nic nie chce :P

no to dobrze że u Ciebie dobrze:classic_cool: a ja se odświeżyłam w sobotę farbę na włosach,fyzjerka o kurcze ale wypadają włosy,poszłam do mojej pani od paznokci a ta o kurcze ale masz paznokcie masakra kazały mi łykać tą skrzypowitę,podobno po 3 miesiącach będzie efekt,ale mam pilnować a nie raz brać raz nie,no i pić dużo wody a nie samą kawę:P

no ....... ja skrzyp biore 10 dni - jak narazie nie zapominam - bo mam te tabletki w lazience przy pascie do zebow ;) , za 3 mies. zdam relacje ... a czy tak dobrze u mnie ? zalezy gdzie spojrzec ;) hmm nadal nie mam pensji 😠 , a na koncie grosze (tym ogolnym, bo mam NIEWIELKIE pieniadze na koncie oszczednosciowym), masakra no :P ... a w portfelu chyba 10 zl :D i sie zastanawiam, czy isc po fajki ,czy jakas bulke ?? :classic_cool: ;)

oj Angel, nie marudź, masz sponsora :P ;) a tam wyżej to byłam naprawdę ja, ale czasem wpadam tak na chwilę, a z tym logowaniem to dłuższa akcja, zresztą często hasła zapominam i dupa. no, to idę się przewietrzyć, bo wiosna taka, że ho ho ;) fruzie 👄 🖐️

gdzie masz tą wiosnę przepraszam?u mnie znów jej nie ma cholera no mówisz Angel 10?wleć nakarmię cię,dostaliśmy trochę żarcia po sobotniej imprze, a i do spicia też coś znajdę:classic_cool: swoją drogą Metaxowa coś Ty se za hasło lajsła że taki to ciężki kaliber?:D

nie no d\\gozdzik , w domu troche jedzenia jeszcze mam ;) , zapasy zrobilam w sobote :classic_cool: ,chodzilo mi o teraz - bo jadlam rano przed wyjsciem z domu :), ale dzieki , moze jeszcze skorzystam , bo kupilam fajki :P sponsor dzis wylatuje na tydzien , wiec hmmm bedzie ciezko cos wyciagnac od niego :P , no ale to jeszcze zobaczymy :classic_cool: jak wiadomo ,nie ma nic za darmo :P ;) u mnie tez wiosna , chociaz rano byl mroz ... ale nie jest najgorzej ;) z haslem tez mam czasami problem , bo wszedzie mam inne i nieraz ciezko trafic :) ;)

jakbyś jednak miała głodować to pamiętaj,że proponowałam:);) jak to mówią "nie samą miłością..." a jak tak gadamy o jedzeniu to zgłodniałam,no to idę sobie coś zrobić

dzieki ;) 🌼 burczy mi w brzuchu ................. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D ;) ps. jakby ktos sie interesowal , to nadal trzymam wage :classic_cool:

formy nie trzymam, juz z miesiac nie cwiczylam (jakbym cwiczyla, chyba bym juz wazyla z 50 kg ;) :P )

Hej dziewczynki :) No ja już poczułam wiosnę, bylam juz ze dwa razy na solarium, paznokcie zrobione, włosy wczesniej, depilacja zaliczona :) Jeszcze pojutrze z raz solarium i bede opalona :) Co do trzymania wagi - Angel gratuluję :) Ja ostatnio tez troche schudłam, tyle że u mnie to raczej nie jest juz wielka radość bo jestem chudzielec...

hej ;) :) 🖐️ no ja jeszcze jestem trupioblada po zimie , napisalas Kawka o tym solarium i mnie kusi :P ;)

ej no , a GDZIE napisalam, ze za to zaplace ? :classic_cool: , zaplace karta \"sluzbowa\" i zalicze do wydatkow reprezentacyjnych :D ;) (i na bulke tez mi wczoraj jednak starczylo :P ;) )

chwalę się:) moja córka recytowała wiersz w szkole i weszła z 2 innymi dzieciakami do finału szkolnego:D cóż no chyba mogłam sobie pozwolić na chwilę prywaty,co?;)