Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość sk2019
Botox,wypełniacze www.dermatolog-kecki.pl zapraszam do dyskusji na temat tych preparatów.

Gość ostrokrzew
Nie podoba mi się ta strona. Stosowanie botoxu to nie "leczenie", bo zmarszczki to nie choroba. A zdjęcia "przed i po", gdzie przed ludzie specjalnie marszczą czoło, to już całkowita porażka.

Gość stosowanie botoxu
to tez moim zdaniem nie powinno sie nazywac leczeniem tylko ich czasowym niwelowaniem.Jak zwal tak zwal ale wazne ze dziala i wygladza,jak sa bardzo plytkie to znikaja zupelnie jak ktos ma glebsze to czesciowo sie wizualnie splyca i przeciez o to w tym wszystkim chodzi.To ,ze pacjentom kaza marszczyc mocno czolo,brwi do zdjec to tez uwazam za przesade z tym ze zmarszczyc mocno da sie tylko przed wstrzyknieciem , a pozniej juz nie da rady.

Gość Minicznaaa
Do Kara5 Pozwoliłam sobie skorzystac z namiarów od Ciebie. Mieszkam koło Berlina i wybrałam się do Sulencina, do przemiłej pani Kasi. Jestem 8 dni po zabiegu. Zmarszczek ZERO ZERO. Zrobiłam całą facjatkę i szyjkę. Usteczka mam jak cukiereczek. Botoksem zrobiła mi górę facjatki, a dół jak to było.. chyba wypełniaczem. Cały dół razem z szyją. Jak wyszłam od niej wygladałam niewąsko, założyła mi jakiś opatrunek w maści i to miałam do wieczora, potem maści i na nastepny dzien zaczeło się goić. Po 3 dniach jak zobaczyłam się w lusterku rano to nie wierzyłam. Mam 47 lat, na tyle wygladałam 8 dni temu. Teraz myśle, że wiecej niz 30 nikt mi nie da. Cały swiat należy do mnie. A tak w ogóle to maż zostawił mnie dla mojej młodszej kuzynki ( o 10 lat), szybko sie zestarzałam. Ciesze sie Karo5, że natknęłam się na post od Ciebie

Gość A moglabys tak
napisac ile zaplacilas za calosc?

Gość do Minicznaaa
napisz cos wiecej co robilas oprocz botoxu? Ciesze sie bardzo,ze jestes zadowolona z wynikow zabiegow.Z tego co pisalas to wnioskuje ,ze wypelnialas takze bruzdy nosowo-wargowe ,powiekszalas usta? i jakis preparat na szyje ,ale jaki? Ile to wszystko cie kosztowalo? Kara5 cos tu nie zaglada,a szkoda.

Gość Kami32
Minicznaaa, tak trzymać!! :-) Ja zapisałam sie na botox na przyszły piatek - to będzie mój pierwszy raz, do tego jeszcze chce powiekszyć usta :-) Mój mąż wyjeżdża na 2 dni, więc mam nadzieje, że wszelkie "dowody mojej winy" znikną z twarzy zanim wróci ;-) Nie wiem tylko jaka bajeczke Mu sprzedać o ustach - idiotą nie jest - zauważy ;-)

Gość ostrokrzew
To może znajdzie się ktoś z 3miasta, kto może polecić jakiś gabinet, ale ktoś, kto sprawdził na własnej skórze? Dosłownie :D

Gość sk2019
Do ostrokrzewu :-) Nie ja wymysliłem termin ,,leczenie"Botoxem. Jednak jest on powszechnie stosowany przez lekarzy.Przykłady- przed i po -są na oficjalnej stronie firmy Allergan która produkuje Botox i zezwoliła mi na ich użycie na mojej stronie http:// www.dermatolog-kecki.pl Polecam też strone o Botoxie http://www.pogodnatwarz.pl gdzie dowiesz się czegos mądrego na ten temat a nie będziesz polegać na plotkach i wypisywanych przez niepowołane do tego osoby na forach i stronach www.Poza tym serdecznie pozdrawiam i życzę udanych zabiegów Leczenia zamarszczek za pomoca preperatu BOTOX. Efekty są spektakularne!!!!!!!!!!! A ceny? -wierz mi znam temat dobrze. od 20 do 50 zł za jednostkę.

Gość janifun
A czy ktoś uświadomił was jak będziecie wyglądać po kilku ostrzyknięciach skóry i że jest naukowo udowodnione że botoks uzależnia skóre i mięśnie które się nim paraliżuje i trzeba go potem podawac coraz więcej i coraz częściej? Czy słyszałyście kiedyś o efekcie pergaminowej skóry? Czy wiecie jakie konsekwencje dają te zabiegi na przyszłość czy myślicie tylko o dniu dzisiejszym a za 10 lat nawet lifting wam nie pomoże. Amerykanie uporali sie już z tym problemem i wymyślili bezigłowa mezoterapię, która jest bezpieczna , bezbolesna i daje dokładnie te same efekty. skóra mocno sie napreża, nawilża, a zmarszczki sie wygładzaja i przynajmniej zachowana jest naturalna mimika i koloryt twarzy. A po botoksie za jakiś czas będziecie białe jak papier. Nie wiem czemu lekarze nie mówia młodym pacjentkom o alternatywnych metodach, pewnie nie chcą stracić klienteli, ale to w końcu wasze zdrowie i wygląd w przyszłości więc proponuję wam dziewczyny włączcie myślenie i nie stosujcie czegos co na całym świecie stało się już przeżytkiem!

Gość ostrokrzew
Do sk2019: zmarszczki nie są chorobą, więc botox nie jest leczeniem. Używanie tego terminu - cóż z tego, że powszechne - jest manipulacją informacją, mającą na celu pozyskanie większej ilości klientów. Bo przecież gdy jest się chorym, należy się leczyć. Jeśli ktoś używa terminu leczenie, to automatycznie przestaje być dla mnie wiarygodnym źródłem informacji. No chyba że zmarszczki wpisano do rejestru chorób WHO, tylko ja o tym nie wiem (?). Poproszę o link do takowej informacji.

Gość do ostrokrzew
Masz zupelna racje :) :D Ale to musial jakis glupol wymyslec. Od kiedy zmarszczki to choroba ,ktora nalezy leczyc ? :D Ha ha ha ha Niedlugo starzenie sie organizmu bedzie nazwane choroba :D zmarszczki to skutek starzenia sie,zmniejszenia aktywnosci pewnych hormonow itp itd.

Gość Mimicznaa
Już odpowiadam. Zrobiła mi oczy i czoło Borox ( zapłaciłam po 400zł za każde). Bruzde nosowo - wargową ( 600zł), usta ( 600zł), ujędrnianie ( twarz i szyja razem 600zł). Ogółam zapłaciłam 2600zł i jest bajecznie. Polecam jeżeli jest to wasz p[ierwszy raz, to będziecie niesamowicie zaskoczone tak jak ja. Jeszcze namawiała mnie na zlikwidowanie "chomików" na dole twarzy, nie zrobiłał, bo pomyśłąłąm ze zobacze jak bedzie, ale juz sie umówiłam na następny czwartek. Żebym nie wpadła w uzaleznienie.

Gość do Mimicznej
dziekuje za odpowiedz :) teraz wiadomo jaka kase trzeba miec ze soba.Ja tez powinnam te wszystkie punkty zrobic ktore Ty robilas.Jakbys byla uprzejma napisac jeszcze jaki preparat mialas podany do powiekszenia ust i czy nie ma efektu kaczego dziobka.No i co ile nalezy powtarzac preparat ujedrniajacy? Bede robila pierwszy raz wiec mam nadzieje ,ze zobacze jak i Ty roznice na lepsze.Boje sie tylko zeby usta nie wystawaly do przodu po ostrzykiwaniu,ale wiem ze to zalezy od wyboru metody.Napisz kochana jescze troche o tych ustach - i czy mialas je dlugo opuchniete? Jak czesto musisz ostrzykiwanie ujedrniajace powtarzac ? czy efekt nie bedzie tylko na 1 m-c? Z tego co na temat ujedrniania poczytalam to wiem,ze robi sie serie mezoterapii czyli najpierw co 2 tygodnie potem co miesiac,co 3 m-ce i pozniej raz na pol roku. czy okolice oczu i same powieki tez mialas ostrzykiwane srodkiem ujedrniajacym?No i jaka metode pani dr proponowal na chomiki? Za jaka cene? czy po ostrzykiwaniu nie mialas krwiaczkow na twarzy?Gratuluje Ci osiagnietego efektu :)

Gość yumijo
Ja miałam robione botoxem trzy obszary,tzn.kurze łapki,marszczyciela i pionowe zmarszczki czoła.Efekt był rewelacyjny,ale trwał tylko 3 mc a zapłaciłam 1800zł...cóz chce powtórzyć bo to uzależnia;-)))polecam wszystkim!!!!mam 38lat,pozdrawiam

Gość Melbi
U tej pani doktor z Sulęcina naprawdę jest tanio,ja robiłam botox we Wrocławiu w Derma Puls i zapłaciłam tylko za kurze łapki 800 zł.Szkoda ,że to tak daleko od Wrocławia:(

Gość yumijo
a jak długo utrzymał Ci sie efekt???

Gość w Warszawie
za 3 dawki czyli : czolo poziome zmarszczki, pionowe miedzy brwiami i kurze lapki place lacznie 1200zl czyli po 400 zl dawka.

Gość arana
Co do dlugosc utrzymania sie botoxu to jest roznie. Niektorym trzyma pare miesiecy a innym nawet rok, to wszytko zalezy od skory. A im czesciej bedziemy robic tym wlasnie dluzej bedzie sie nam utrzymywał efekt.

Gość Mimicznaa
Co do ust. Nie mam kaczego dzibka. Mam równomiernie powiekszone całe usta, a po bokach lekko podniesione do góry ( takie pasują do mojej twarzy - dosyć duża pociągła twarz). Obecnie nie czuję nic obcego w ustach, tak jakby były moje i tylko moje.Ujędrnianie trzeba powtórzyc za 3 tygodnie potemza 2 miesiace i potem za pół roku. Sam zabieg ujedrniania trwał bardzo krótko, może 10 minut, twarz i szyja, a efekty niesamowicte, po prostu wygładzona, ujedrniona skóra, taka jak była kiedy byłam młoda. To, ze trzeba to powtórzyc to nie jest minusem. 10 minut raz na jakis czas znajdziesz, nawet jezeli poświecisz na dojazd pół dnia. W Berlinie podobne zabiegi sa chorendalnie drogie. Ja pracuję, nie mam duzo wolnego czasu, ale na to znajde czas. MOi młodsi ( bo z takimi pracuję) współpracownicy myśleli, ze zrobiłam lifting, ale jedna która się na tym zna, stwierdziła, ze to jakies zabiegi. Ma rację, ale ja nic nie mówię.TAJEMNICA. Zauwazyłam, że zrobiłam się bardziej pewna siebie. Jestem szczupła, figurka łądna, ale twarz po przejsciach była jak nutria. To ujedrnianie bardzo duzo dało. Efekt pełny na czole i kurze osiągniety. Bo Botoks działa po 10 dniach. Jest dobrze. Super dobrze.Pozdrawiam

Gość Małeusta10
Do Mimicznaa jestem zachwycona Twoim opisem. Czytając Twój post wyobraziłam sobie siebie bez zmarszczek i z ładnymi duzymi ustami. Jestem z Wrocławia. Przeprowadziłam wywiad cenowy. No u nas trzeba zapłacic 2 razy tyle co Ty płaciłaś. Opłaca sie pojechać i zrobic tam. Odpowiedz proszę co do chomików> Jak je usunąć.

Gość Melbi
Po botoxie efekt utrzymywał mi się ok pół roku a a potem stopniowo zanikał. Dziewczyny proszę dajcie jakieś namiary na Wrocław albo okolice tylko żeby ceny nie były takie wysokie :/

Gość Do Janifun
Stosuje Botox na czoło i kurze łąpki od 9 lat. Początkowo w Stanach, a od 4 lat w Polsce. Jestem zadowolona. Nie mam pergaminowej skóry. To czy podaje sie igłą czy bezigłowo nie wpływa na kolor i stan skóry. Coś nie tak z tymi wiadomościami. Stosowałam bezigłową na cellulit na uda. Pomogło. Polecam

Gość do Mimicznaa
O dzieki Ci bardzo kochana :) Twoj entuzjazm zacheca i mnie do wyjazdu ok 500 km do Sulecina.Tez mam ten sam typ ksztaltu twarzy jaki opisalas u siebie.Dodatkowo jak jestem szczuplejsza to od razu widac zapadniecia na policzkach,takie doly idace od kacikow oczu do polowy policzka ,masakra.Jak mialam 19 lat czyli ponad 20 lat temu to te doly byly bardzo glebokie,wtedy bylam ponad 10 kg szczuplejsza ,a tym samym o wiele szczuplejsza na twarzy, teraz koszmar sie zaczyna jak tylko zaczynam odzyskiwac ladna figure to twarz wyglada okropnie.Tak wiec to musze tez wyrownac . Jesli sie orientujesz w sprawie jakiegos niedrogiego hotelu w Sulecinie to napisz prosze.Moze zatrzymywalas sie tam,nie wiem ale jesli tak to prosze o namiary , po takim kompleksie zabiegow raczej nie chcialabym podrozowac pociagiem i wzbudzac ciekawosc podroznych,najlepsza opcja dla mnie to zakwaterowac sie tam na kilka dni ok 5 do 7 ale nie wiem za bardzo gdzie i gdzie byloby tanio .Na zabiegi musze wylozyc sporo kasy, a do zamoznych nie naleze.Pozdrawiam :)

Gość sk2019
Oklice WROCŁAWIA ? BRZEG to tylko 40 kilometrów Cała twarz 1200 zł Jeśli przyjdziesz z koleżanką na Botox to cena za cała twarz 1000zł

Gość sk2019
www.dermatolog-kecki.pl

Gość ostrokrzew
Tak, tak, WYLECZYSZ z nieistniejącej choroby... Wstydu nie masz, człowieku - kasa ponad wszystko, nieprawdaż?

Gość maruletka
dziewczyny a czym ujędrniacie twarz?

Gość silka111
do sk2019. a ile za 2 osoby : 1 kurze lapki, druga czolo? raczej znikome zmarszczki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować