Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość hania68
Witam :) Czy wiecie jaki lekarz jest godny polecenia i zaufania w Poznaniu ? Z góry dziekuje za pomoc . Pozdrawiam

Gość hania68
Witam :) Czy wiecie jaki lekarz jest godny polecenia i zaufania w Poznaniu? Z góry dziękuję i pozdrawiam .

Gość Nieśmiała 56
Podnoszę dziewczyny co z Wami gdzie się podziałyście.Może któras napisze cos jeszcze o botoxie....pozdrawiam........i mam nadzieję,że ten topik nie umrze smiercią naturalna byłoby szkoda..................

Gość Nieśmiała 56
Podnoszę dziewczyny co z Wami gdzie się podziałyście.Może któras napisze cos jeszcze o botoxie....pozdrawiam........i mam nadzieję,że ten topik nie umrze smiercią naturalna byłoby szkoda..................

Gość grinja
ja myśle o wstrzyknięciu sobie botoxu, ale po lekturze forum straciłam zapał! Wypełniłam sobie bruzde nosowo-wargową i jestem zadowolona (surgiderm 24). Mam termin tez na botox, ale chyba sie nie zdecuduje. Nie mam ogólnie jakiś głębokich i szpeczących zmarszczek, no ale są i mi przeszkadzaja. Zrobie sobie mezolift na razie, a potem fotoodmładzanie, bo coś mi mówi, że mogę żałować tego botoksu. No chyba, że by była jakaś dziewczyna z Łodzi, która już robiła sobie botox, przy tym jest jeszcze zadowolona i chętnie da namiary. Bo do tego dr co robiłam kwas jakos nie mam zaufania i w żaden racionalny sposób nie potrafie tego wytłumaczyć.

Gość betania
Do grinja Nie zniechęcaj się:) Dobrze zrobiony botoks daje spektakularne efekty.Pewnie,ze to w pewnym sensie dzieło sztuki,bo wymaga od lekarza nie lada kunsztu.Ale spróbuj!! Ja miałam dwa razy nieudany i robię nadal:) A ten nieudany,to też nie myśl sobie,ze wyglądałam gorzej niz przed zabiegiem .Absolutnie!!! Moze asymetria byla nie taka,ale ja mam faktycznie asymetryczne wszystko w twarzy.natomiast wyprostowane byly zawsze kurze łapki,co juz daje złudzenie pelnej zdrowszej buzi Żaden zabieg,aż tak Cie nie zadowoli,jak botoks ,bo on unosi owal i w ten sposób czyni twarz od razu młodszą Dzis wiem już czego chce.i jak idę do lekarza to nie prosze o cala twarz,bo i po co.dla mnie najważniejsza jest linia czola.Otwieraja sie wtedy oczy,unoszą brwi.Sprobuj.trzyma kciuki!! Jedź do warszawy do dr Noszczykowej.koleżanka u niej robi.idealnie wyglada.ona ma lata praktyki za sobą:)

Gość grinja
do betania Generalnie chciałabym i boje się. Mam mało tych zmarszczek, a jak sobie pogorsze? Mezolift jest chyba bezpieczniejszy? tez ładnie się wszystko ujędrnia i podnosi. Nie wykluczam, że zrobię sobie botox ale najpierw musze zdobyć namiary na sprawdzonego lekarza. A łodizanki chyba nie zachodzą na to forum? Do wawy jest mi jednak daleko zważyżywszy na korki, a poza tym po botoksie trzeba przez 4 godziny bardzo uważać, a na polskich drogach to efekt wybojów murowany! Betania, a może wiesz co to jest beby botoks? www.aesthetic.com.pl wynalazłam to hasło na tej stronie internetowej. Chyba zadzwonie tam i sie dowiem.

ja miałam dwa razy botoks i wybieram się na trzeci,nie miałam żadnych skutków ubocznych,nie szukałam lekarza,który zrobi tanio,tylko takiego,który ma doświadczenie po drugim razie,chyba szybciej mi się wchłonął,bo jak marszczyłam czoło,to całe miałam pofalowane (robiłam lwią zmarszczkę,wtedy czoło,mimo ,że nie ostrzyknięte nie marszczy się na środku),ale o dziwo-zmarszczka była płytsza-oduczułam się \'ściągać\' brwi teraz też mi się wydaje,że jest płytsza,niż jak zaczynałam,ale pół roku minęło,więc chcę się znowu wybrać próbowałam fotoodmładzania i jakiś innych też,ale to mnie nie satysfakcjonuje,trzeba za długo czekać na efekt,który nie jest tak spektakularny jak botoks,a finansowo to ruina (jedno fotoodmładzanie 1000 zł)

Gość kobra43
idę w ten piatek do Ząbek k.Wawy.Napiszę jaki efekt.Pozdrawiam .Dodam ,że idę pierwszy raz

Gość biedaczysko
Ja wyglądam nadal źle:(( Konsultowałam swój przypadek z innym lekarzem i muszę Was zmartwić.Powiedział,ze nie krytykuje mojej lekarki,bo też mu sie niestety zdarza opuścić powieki zamiast podnieść. Kazał mi czekac 4 miesiące ,aż botoks puści.Dla mnie to cala wieczność....

Gość gossiczka
kobra super wybor,nie bedziesz załowac ja byłam 2 tyg temu w zabkach w light studio i jestem bardzo bardzo zadowolona!!!!!! efekt rewelacja,bardzo ładnie naturalnie,super obsługa,super cena,i najwazniejsze super wygląd!!!! to moj drugi raz i jest jeszcze lepiej.wczesniej robiłam u szczyta w wawie i efekt był gorszy (nie do konca wygładzone zmarszczki )a tu bomba ,pieknie ! tylko tam teraz bede chodzic!!! napisz jak tam u ciebie po bedzie!!!!pozdrawiam!!!

Gość Nieśmiała 56
Witam dziewczyny!!! Znalazłam w necie coś takiego co o tym sadzicie .Może któraś słyszała coś w tym temacie.Dla mnie to trochę dziwne ale warto zasięgnąć więcej info pozdrawiam Maska "CofnijCzas". Jest to ogólne, bezoperacyjne odmładzanie twarzy. Maska "Cofnij Czas" - leczy a likwiduje następujące niepożądane zmiany wyglądu: · Zmarszczki, bruzdy na policzkach · Ogólne zwiotczenie i obwis skóry powieki · Plamy i brązowe przebarwiania · Osłabienie lub pomarszczenie naskórka po zabiegach chirurgicznych na twarzy („liftingu” Nadaje się do wszystkich odcieni i typów cery. Będąc wynikiem wielu lat badań naukowych i rozległych testów medycznych zabieg Maski "Cofnij Czas" w sposób bezpieczny i skuteczny odmłodził wygląd ponad 40 000 pacjentów na całym świecie. Collagena udostępnia Maskę "Cofnij Czas"również w Polsce. Maska "Cofnij Czas" jest jedyną w swoim rodzaju metodą odmładzania wyglądu twarzy. „Maska "Cofnij Czas" została opatentowana jako zabieg likwidacji oznak starzenia się i uszkodzenia naskórka, takich jak: zmarszczki, zwiotczenia, plamy barwnikowe. "Wystarczy jeden zabieg dający długotrwałe wyniki” (dr. H.Bekker, Chirurg Plastyk, USA) Podczas zabiegu Maski "Cofnij Czas" lekarz aplikuje roztwór z kilku składników, który WYBIÓRCZO rozpuszcza zniszczone komórki naskórka.Ten unikalny roztwór pobudza i wyrównuje leżące pod spodem włókna elastynowe i kolagenowe, tworząc nową, naciągniętą jak po „liftingu” skórę. Pacjenci mogą powrócić do swych codziennych zajęć po zaledwie ośmiu dniach. Pytania i odpowiedzi: Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od klasycznego „liftingu” chirurgicznego, (operacji plastycznej)? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie jest metodą chirurgiczną, bez cięcia twarzy i szycia jak w leczeniu chirurgicznym. Jest to znaczniej lżejszy, tańszy i mniej inwazyjny krótki zabieg, nie wymagający uśpienia. Najważniejszą przewagą jest to, że całościowa jakość naskórka jest znacznie poprawiona i odmłodzona. Nie zmienia wyglądu, lecz przywraca wygląd sprzed lat. Rekonwalescencja trwa o wiele krócej, a pacjenci mogą wrócić do codziennych zajęć już po 8 dniach od rozpoczęcia leczenia. Pytanie: Kto wykonuje zabieg Maski "Cofnij Czas" w Klinikach Collagena? Odpowiedź: Lekarze eksperci gruntownie przeszkoleni w szczegółowej implementacji Maski "Cofnij Czas"i posiadający certyfikaty licencjodawcy. Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od głębokiego peelingu lub dermabrazji laserowej? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie wywołuje ogólnoustrojowych szkodliwych reakcji, ani utraty pigmentu naskórka, jak to czasami ma miejsce przy głębokich peelingach. Zaczerwienienie naskórka zmniejsza się znacznie szybciej niż po dermabrazji laserowej, a sam zabieg jest znacznie mniej traumatyczny i tańszy. Maska "Cofnij Czas" ma właściwości naciągające skórę twarzy, odmładzająco wpływa na skórę, przywracając jej dawny wygląd. Pytanie: Jak wygląda sam zabieg Maski "Cofnij Czas"? Czy jest bolesny? Odpowiedź: Przy zabiegu roztworem Maską "Cofnij Czas", odczuwa się pieczenie, podajemy dożylny lek uspakajający i przeciwbólowy. Tuż po zabiegu twarz jest oklejana specjalnym plastrem, który usuwa się nazajutrz, po ok. 24 godzinach. (pacjent przebywa w klinice przez noc pod opieką pielęgniarki). Dokłada się wtedy roztworu maski "Cofnij Czas" oraz posypuje się twarz proszkiem, który twardnieje tworząc coś w rodzaju „maski”. „Maskę” usuwa się po tygodniu i ukazuje się zupełnie nowa, (taka jak dawniej) młoda twarz. Jest to niezwykłe i radosne wydarzenie. Ten cudowny efekt trwa od 7-10 lat. Z wielkim powodzeniem zastepuje chirurgię plastyczną w wielu przypadkach, a także daje nawet lepsze wyniki, jak w efektach wygładzania cery POD OCZAMI, bruzd mimicznych, zmarszczek nad ustami i wszelkich przebarwień i ubytków, nawet potrądzikowe! Zapisy na kosultacje i zabiegi- 022 455-5188 11:20 [zgłoś do usunięcia] nowa ale

Gość Nieśmiała 56
A co o tym sądzicie.... Maska "CofnijCzas". Jest to ogólne, bezoperacyjne odmładzanie twarzy. Maska "Cofnij Czas" - leczy a likwiduje następujące niepożądane zmiany wyglądu: · Zmarszczki, bruzdy na policzkach · Ogólne zwiotczenie i obwis skóry powieki · Plamy i brązowe przebarwiania · Osłabienie lub pomarszczenie naskórka po zabiegach chirurgicznych na twarzy („liftingu” Nadaje się do wszystkich odcieni i typów cery. Będąc wynikiem wielu lat badań naukowych i rozległych testów medycznych zabieg Maski "Cofnij Czas" w sposób bezpieczny i skuteczny odmłodził wygląd ponad 40 000 pacjentów na całym świecie. Collagena udostępnia Maskę "Cofnij Czas"również w Polsce. Maska "Cofnij Czas" jest jedyną w swoim rodzaju metodą odmładzania wyglądu twarzy. „Maska "Cofnij Czas" została opatentowana jako zabieg likwidacji oznak starzenia się i uszkodzenia naskórka, takich jak: zmarszczki, zwiotczenia, plamy barwnikowe. "Wystarczy jeden zabieg dający długotrwałe wyniki” (dr. H.Bekker, Chirurg Plastyk, USA) Podczas zabiegu Maski "Cofnij Czas" lekarz aplikuje roztwór z kilku składników, który WYBIÓRCZO rozpuszcza zniszczone komórki naskórka.Ten unikalny roztwór pobudza i wyrównuje leżące pod spodem włókna elastynowe i kolagenowe, tworząc nową, naciągniętą jak po „liftingu” skórę. Pacjenci mogą powrócić do swych codziennych zajęć po zaledwie ośmiu dniach. Pytania i odpowiedzi: Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od klasycznego „liftingu” chirurgicznego, (operacji plastycznej)? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie jest metodą chirurgiczną, bez cięcia twarzy i szycia jak w leczeniu chirurgicznym. Jest to znaczniej lżejszy, tańszy i mniej inwazyjny krótki zabieg, nie wymagający uśpienia. Najważniejszą przewagą jest to, że całościowa jakość naskórka jest znacznie poprawiona i odmłodzona. Nie zmienia wyglądu, lecz przywraca wygląd sprzed lat. Rekonwalescencja trwa o wiele krócej, a pacjenci mogą wrócić do codziennych zajęć już po 8 dniach od rozpoczęcia leczenia. Pytanie: Kto wykonuje zabieg Maski "Cofnij Czas" w Klinikach Collagena? Odpowiedź: Lekarze eksperci gruntownie przeszkoleni w szczegółowej implementacji Maski "Cofnij Czas"i posiadający certyfikaty licencjodawcy. Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od głębokiego peelingu lub dermabrazji laserowej? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie wywołuje ogólnoustrojowych szkodliwych reakcji, ani utraty pigmentu naskórka, jak to czasami ma miejsce przy głębokich peelingach. Zaczerwienienie naskórka zmniejsza się znacznie szybciej niż po dermabrazji laserowej, a sam zabieg jest znacznie mniej traumatyczny i tańszy. Maska "Cofnij Czas" ma właściwości naciągające skórę twarzy, odmładzająco wpływa na skórę, przywracając jej dawny wygląd. Pytanie: Jak wygląda sam zabieg Maski "Cofnij Czas"? Czy jest bolesny? Odpowiedź: Przy zabiegu roztworem Maską "Cofnij Czas", odczuwa się pieczenie, podajemy dożylny lek uspakajający i przeciwbólowy. Tuż po zabiegu twarz jest oklejana specjalnym plastrem, który usuwa się nazajutrz, po ok. 24 godzinach. (pacjent przebywa w klinice przez noc pod opieką pielęgniarki). Dokłada się wtedy roztworu maski "Cofnij Czas" oraz posypuje się twarz proszkiem, który twardnieje tworząc coś w rodzaju „maski”. „Maskę” usuwa się po tygodniu i ukazuje się zupełnie nowa, (taka jak dawniej) młoda twarz. Jest to niezwykłe i radosne wydarzenie. Ten cudowny efekt trwa od 7-10 lat. Z wielkim powodzeniem zastepuje chirurgię plastyczną w wielu przypadkach, a także daje nawet lepsze wyniki, jak w efektach wygładzania cery POD OCZAMI, bruzd mimicznych, zmarszczek nad ustami i wszelkich przebarwień i ubytków, nawet potrądzikowe! Zapisy na kosultacje i zabiegi- 022 455-5188

Gość Nieśmiała 56
Maska "CofnijCzas". Jest to ogólne, bezoperacyjne odmładzanie twarzy. Maska "Cofnij Czas" - leczy a likwiduje następujące niepożądane zmiany wyglądu: · Zmarszczki, bruzdy na policzkach · Ogólne zwiotczenie i obwis skóry powieki · Plamy i brązowe przebarwiania · Osłabienie lub pomarszczenie naskórka po zabiegach chirurgicznych na twarzy („liftingu” Nadaje się do wszystkich odcieni i typów cery. Będąc wynikiem wielu lat badań naukowych i rozległych testów medycznych zabieg Maski "Cofnij Czas" w sposób bezpieczny i skuteczny odmłodził wygląd ponad 40 000 pacjentów na całym świecie. Collagena udostępnia Maskę "Cofnij Czas"również w Polsce. Maska "Cofnij Czas" jest jedyną w swoim rodzaju metodą odmładzania wyglądu twarzy. „Maska "Cofnij Czas" została opatentowana jako zabieg likwidacji oznak starzenia się i uszkodzenia naskórka, takich jak: zmarszczki, zwiotczenia, plamy barwnikowe. "Wystarczy jeden zabieg dający długotrwałe wyniki” (dr. H.Bekker, Chirurg Plastyk, USA) Podczas zabiegu Maski "Cofnij Czas" lekarz aplikuje roztwór z kilku składników, który WYBIÓRCZO rozpuszcza zniszczone komórki naskórka.Ten unikalny roztwór pobudza i wyrównuje leżące pod spodem włókna elastynowe i kolagenowe, tworząc nową, naciągniętą jak po „liftingu” skórę. Pacjenci mogą powrócić do swych codziennych zajęć po zaledwie ośmiu dniach. Pytania i odpowiedzi: Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od klasycznego „liftingu” chirurgicznego, (operacji plastycznej)? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie jest metodą chirurgiczną, bez cięcia twarzy i szycia jak w leczeniu chirurgicznym. Jest to znaczniej lżejszy, tańszy i mniej inwazyjny krótki zabieg, nie wymagający uśpienia. Najważniejszą przewagą jest to, że całościowa jakość naskórka jest znacznie poprawiona i odmłodzona. Nie zmienia wyglądu, lecz przywraca wygląd sprzed lat. Rekonwalescencja trwa o wiele krócej, a pacjenci mogą wrócić do codziennych zajęć już po 8 dniach od rozpoczęcia leczenia. Pytanie: Kto wykonuje zabieg Maski "Cofnij Czas" w Klinikach Collagena? Odpowiedź: Lekarze eksperci gruntownie przeszkoleni w szczegółowej implementacji Maski "Cofnij Czas"i posiadający certyfikaty licencjodawcy. Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od głębokiego peelingu lub dermabrazji laserowej? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie wywołuje ogólnoustrojowych szkodliwych reakcji, ani utraty pigmentu naskórka, jak to czasami ma miejsce przy głębokich peelingach. Zaczerwienienie naskórka zmniejsza się znacznie szybciej niż po dermabrazji laserowej, a sam zabieg jest znacznie mniej traumatyczny i tańszy. Maska "Cofnij Czas" ma właściwości naciągające skórę twarzy, odmładzająco wpływa na skórę, przywracając jej dawny wygląd. Pytanie: Jak wygląda sam zabieg Maski "Cofnij Czas"? Czy jest bolesny? Odpowiedź: Przy zabiegu roztworem Maską "Cofnij Czas", odczuwa się pieczenie, podajemy dożylny lek uspakajający i przeciwbólowy. Tuż po zabiegu twarz jest oklejana specjalnym plastrem, który usuwa się nazajutrz, po ok. 24 godzinach. (pacjent przebywa w klinice przez noc pod opieką pielęgniarki). Dokłada się wtedy roztworu maski "Cofnij Czas" oraz posypuje się twarz proszkiem, który twardnieje tworząc coś w rodzaju „maski”. „Maskę” usuwa się po tygodniu i ukazuje się zupełnie nowa, (taka jak dawniej) młoda twarz. Jest to niezwykłe i radosne wydarzenie. Ten cudowny efekt trwa od 7-10 lat. Z wielkim powodzeniem zastepuje chirurgię plastyczną w wielu przypadkach, a także daje nawet lepsze wyniki, jak w efektach wygładzania cery POD OCZAMI, bruzd mimicznych, zmarszczek nad ustami i wszelkich przebarwień i ubytków, nawet potrądzikowe! Zapisy na kosultacje i zabiegi- 022 455-5188

Gość Nieśmiała 56
Maska "CofnijCzas". Jest to ogólne, bezoperacyjne odmładzanie twarzy. Maska "Cofnij Czas" - leczy a likwiduje następujące niepożądane zmiany wyglądu: · Zmarszczki, bruzdy na policzkach · Ogólne zwiotczenie i obwis skóry powieki · Plamy i brązowe przebarwiania · Osłabienie lub pomarszczenie naskórka po zabiegach chirurgicznych na twarzy („liftingu” Nadaje się do wszystkich odcieni i typów cery. Będąc wynikiem wielu lat badań naukowych i rozległych testów medycznych zabieg Maski "Cofnij Czas" w sposób bezpieczny i skuteczny odmłodził wygląd ponad 40 000 pacjentów na całym świecie. Collagena udostępnia Maskę "Cofnij Czas"również w Polsce. Maska "Cofnij Czas" jest jedyną w swoim rodzaju metodą odmładzania wyglądu twarzy. „Maska "Cofnij Czas" została opatentowana jako zabieg likwidacji oznak starzenia się i uszkodzenia naskórka, takich jak: zmarszczki, zwiotczenia, plamy barwnikowe. "Wystarczy jeden zabieg dający długotrwałe wyniki” (dr. H.Bekker, Chirurg Plastyk, USA) Podczas zabiegu Maski "Cofnij Czas" lekarz aplikuje roztwór z kilku składników, który WYBIÓRCZO rozpuszcza zniszczone komórki naskórka.Ten unikalny roztwór pobudza i wyrównuje leżące pod spodem włókna elastynowe i kolagenowe, tworząc nową, naciągniętą jak po „liftingu” skórę. Pacjenci mogą powrócić do swych codziennych zajęć po zaledwie ośmiu dniach. Pytania i odpowiedzi: Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od klasycznego „liftingu” chirurgicznego, (operacji plastycznej)? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie jest metodą chirurgiczną, bez cięcia twarzy i szycia jak w leczeniu chirurgicznym. Jest to znaczniej lżejszy, tańszy i mniej inwazyjny krótki zabieg, nie wymagający uśpienia. Najważniejszą przewagą jest to, że całościowa jakość naskórka jest znacznie poprawiona i odmłodzona. Nie zmienia wyglądu, lecz przywraca wygląd sprzed lat. Rekonwalescencja trwa o wiele krócej, a pacjenci mogą wrócić do codziennych zajęć już po 8 dniach od rozpoczęcia leczenia. Pytanie: Kto wykonuje zabieg Maski "Cofnij Czas" w Klinikach Collagena? Odpowiedź: Lekarze eksperci gruntownie przeszkoleni w szczegółowej implementacji Maski "Cofnij Czas"i posiadający certyfikaty licencjodawcy. Pytanie: Czym różni się Maska "Cofnij Czas" od głębokiego peelingu lub dermabrazji laserowej? Odpowiedź: Maska "Cofnij Czas" nie wywołuje ogólnoustrojowych szkodliwych reakcji, ani utraty pigmentu naskórka, jak to czasami ma miejsce przy głębokich peelingach. Zaczerwienienie naskórka zmniejsza się znacznie szybciej niż po dermabrazji laserowej, a sam zabieg jest znacznie mniej traumatyczny i tańszy. Maska "Cofnij Czas" ma właściwości naciągające skórę twarzy, odmładzająco wpływa na skórę, przywracając jej dawny wygląd. Pytanie: Jak wygląda sam zabieg Maski "Cofnij Czas"? Czy jest bolesny? Odpowiedź: Przy zabiegu roztworem Maską "Cofnij Czas", odczuwa się pieczenie, podajemy dożylny lek uspakajający i przeciwbólowy. Tuż po zabiegu twarz jest oklejana specjalnym plastrem, który usuwa się nazajutrz, po ok. 24 godzinach. (pacjent przebywa w klinice przez noc pod opieką pielęgniarki). Dokłada się wtedy roztworu maski "Cofnij Czas" oraz posypuje się twarz proszkiem, który twardnieje tworząc coś w rodzaju „maski”. „Maskę” usuwa się po tygodniu i ukazuje się zupełnie nowa, (taka jak dawniej) młoda twarz. Jest to niezwykłe i radosne wydarzenie. Ten cudowny efekt trwa od 7-10 lat. Z wielkim powodzeniem zastepuje chirurgię plastyczną w wielu przypadkach, a także daje nawet lepsze wyniki, jak w efektach wygładzania cery POD OCZAMI, bruzd mimicznych, zmarszczek nad ustami i wszelkich przebarwień i ubytków, nawet potrądzikowe! Zapisy na kosultacje i zabiegi- 022 455-5188

Gość Nieśmiała 56

Gość Nieśmiała 56

Gość Nieśmiała 56

Gość Nieśmiała 56

Gość Sarenkaaaa
Czy ktoś zna namiary na dobrego lekarza w okolicach Zielonej Góry? Chce sobie wstrzyknać botox ale nie wiem, gdzie z tym uderzyć.

Gość Sarenkaaaa
Czy ktoś zna namiary na dobrego lekarza w okolicach Zielonej Góry? Chce sobie wstrzyknać botox ale nie wiem, gdzie z tym uderzyć.

trochę pogrzebałąm w necie w sprawie tej cudownej maski cofnij czas, Ładnie ją nazwali w tej klinice ale jest maly problem jak się w to zagłębimy. No o ta maska to nic innego jak exoderm, Lekarze zapewne nie mowią jak to jest po zabiegu , i rekonwalescencja po zabiegu dochodzimy długo. Wklejam wam wyznanie które znalazłąm/ wiec ku waszej przestrodze : Pisze to ku przestrodze, bo widze ,że nie tylko ja jestem niezadowolona z tego zabiegu. Odradz Twojej kolezance i wybij z głowy ten zabieg o ile nie ejst za pózno. Musi ona miec na uwadze, ze po tym zabiegu bedzie musiała przez kilka tygodni pozostać w domu, poniewaz zaczerwoenienie na twarzy bedzie krwistoczerwone. Bedzie to efektem silnego ukrwienia skóry a drobny nacisk na nia w powoduje ich pekniecie. Wiec rekonwalescencja potrwa długo, o czym lekarz nie uprzedzi twojej kolezanki gdyz nie zgodziłaby sie na to-nikt nie zgodziłby sie. Nie mam takich efektów jak jola z forum ale nie rozwiaze ten zabieg problemów twojej kolezanku z dziurami po trądziku-niestety-taka jest prawda. Ja (1:47) Tyle pieniedzy, a co gorsza nadziei, ze buzia bedzie sliczna i równiutka idzie na marne. potem mozna miec wyrzuty ze pomomo tego trzeba siedziec w domu, bo do uzytku publicznego sie nie nadaje człowiek. Ja osobiscie mam doła, bo moje nadzieje legły w gruzach a praktycznie zadna dziura nie znikła mi z twarzy. Pomimo wydanych pieniedzy mam prezet w postaci: siedze miesiac jak dobrze pójdzie w domu. lekarz nie uprzedzi twz Twojej kolezanki jak cholernie boli tenzabieg i znieczulenie miejscowe nie pomoze, poniewaz samo nałozenie preparatu byłoby do wytrzymania gdyby trwało 10-15 min. A preparat exoderm przez 24godziny rozpuszcza skóre, co musi bolec. Ja bedac w klinice po zabiegu przez 12 godzin miałam przez cały czas wiatrak przy twarzy bo nawet ketonal(lek przeciwbólowy) nie pomagał wystarczajaco. Nie wspomne o opuchliznie-promieniuje az do klatki piersiowej, twarz wyglada dosłownie jak arbuz i utrzymuje sie tak przez 3 dni. Wciagu których nie pokażesz sie nawet rodzinie, bo wstyd im sie pokazac. Na drugi dzien strasznie bola oczy, gdyz wczesniej wspomniana opuchlizna od czoła i policzków uciska je i w efekcie widoczne sa Ja (1:47) tylko szparki. Dla wiekszego wyobrazenia dodam, że nie widac rzes, które sa schowane głeboko pod nia. jednym słowem oprócz strat w funduszach exoderm nie przynosi nic dobrego. jezeli macie jakies pytania , piszcie- chciałabym uchronic nastepnych naiwnych luudzi przed decyzja o podjeciu tego zabiegu. Mam do Ciebie prosbe-nie potrafie na forum amiescic tego ogłoszenia, wiec czy nie mogłabys Ty zrobic tego za mnie. Dzieki temu osoby przed decyzja, zobacza jak wyglada opinia na ten temat od drugiej strony- gorszej strony.sonara

dziewczyny uwazajcie na tą niby cudowną maskę Cofnij czas , to nic innego jak exoderm , ktory rozpuszcza skórę. Wklejam wam wypowiedx dziewczyny po tym zabiegu. Efekt moze jest i super ale przeczytajcie jak to w realu wygląda. czesc, mam twój numer z forum w którym umiesciłas je. Rozmawialiscie wtedy o exodermie. Ja (1:46) Pisze to ku przestrodze, bo widze ,że nie tylko ja jestem niezadowolona z tego zabiegu. Odradz Twojej kolezance i wybij z głowy ten zabieg o ile nie ejst za pózno. Musi ona miec na uwadze, ze po tym zabiegu bedzie musiała przez kilka tygodni pozostać w domu, poniewaz zaczerwoenienie na twarzy bedzie krwistoczerwone. Bedzie to efektem silnego ukrwienia skóry a drobny nacisk na nia w powoduje ich pekniecie. Wiec rekonwalescencja potrwa długo, o czym lekarz nie uprzedzi twojej kolezanki gdyz nie zgodziłaby sie na to-nikt nie zgodziłby sie. Nie mam takich efektów jak jola z forum ale nie rozwiaze ten zabieg problemów twojej kolezanku z dziurami po trądziku-niestety-taka jest prawda. Ja (1:47) Tyle pieniedzy, a co gorsza nadziei, ze buzia bedzie sliczna i równiutka idzie na marne. potem mozna miec wyrzuty ze pomomo tego trzeba siedziec w domu, bo do uzytku publicznego sie nie nadaje człowiek. Ja osobiscie mam doła, bo moje nadzieje legły w gruzach a praktycznie zadna dziura nie znikła mi z twarzy. Pomimo wydanych pieniedzy mam prezet w postaci: siedze miesiac jak dobrze pójdzie w domu. lekarz nie uprzedzi twz Twojej kolezanki jak cholernie boli tenzabieg i znieczulenie miejscowe nie pomoze, poniewaz samo nałozenie preparatu byłoby do wytrzymania gdyby trwało 10-15 min. A preparat exoderm przez 24godziny rozpuszcza skóre, co musi bolec. Ja bedac w klinice po zabiegu przez 12 godzin miałam przez cały czas wiatrak przy twarzy bo nawet ketonal(lek przeciwbólowy) nie pomagał wystarczajaco. Nie wspomne o opuchliznie-promieniuje az do klatki piersiowej, twarz wyglada dosłownie jak arbuz i utrzymuje sie tak przez 3 dni. Wciagu których nie pokażesz sie nawet rodzinie, bo wstyd im sie pokazac. Na drugi dzien strasznie bola oczy, gdyz wczesniej wspomniana opuchlizna od czoła i policzków uciska je i w efekcie widoczne sa Ja (1:47) tylko szparki. Dla wiekszego wyobrazenia dodam, że nie widac rzes, które sa schowane głeboko pod nia. jednym słowem oprócz strat w funduszach exoderm nie przynosi nic dobrego. jezeli macie jakies pytania , piszcie- chciałabym uchronic nastepnych naiwnych luudzi przed decyzja o podjeciu tego zabiegu. Mam do Ciebie prosbe-nie potrafie na forum amiescic tego ogłoszenia, wiec czy nie mogłabys Ty zrobic tego za mnie. Dzieki temu osoby przed decyzja, zobacza jak wyglada opinia na ten temat od drugiej strony- gorszej strony.sonara

Gość msika123
Dziewczyny, dzisiaj wypełniłam bruzdy nosowe tzw zmarszczki palacza i jeden policzek bo mam tam taki dołek którego nie ma w drugim policzki i wygląda tak jak bym miała sińca. Kiedy mogę sobie zrobić mikrodermabrazję i mezoterapię i czy wogóle mogę

Gość msika123
Dziewczyny, dzisiaj wypełniłam bruzdy nosowe tzw zmarszczki palacza i jeden policzek bo mam tam taki dołek którego nie ma w drugim policzki i wygląda tak jak bym miała sińca. Kiedy mogę sobie zrobić mikrodermabrazję i mezoterapię i czy wogóle mogę

Gość Nieśmiała 56
Sorry dziewczyny mój komp zwariował.Ale czy któraś przeczytała ciekawa jestem waszych opinii bo ja mam mieszane uczucia.Wynika z tego,ze z tą maską trzeba 8 dni chodzić nie wyobrażam sobie...pozdrawiam...

Gość msika123
faktycznie ta maska to jakiś tajemniczy wynalazek

Gość msika123
faktycznie ta maska to jakiś tajemniczy wynalazek

Gość Kinga102
do Sarenki Polecam Ci Świebodzin koło Zielonej. Samam mieszkam pod Zielona , a na Botoks jezdżę do Świebodzina, Przychodnia Auris. Jeżdżę do niej od 2 lat i jestem zadowolona. Robię cała twarz raz na 7-8 miesiecy, nie miałam zadnych powikłań i jkestem zadowolona.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować