Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość zdarzenie
przepraszam, powyższa wypowiedź była oczywiście do mama 10

Gość zdarzenie
też znam lekarkę dermatolog, która botoks w 4 miejsca na czole robi za 230 zł ale wizyta u niej trwa 5 min, leci jak przeciąg i stwierdziła, że skoro botoks można zrobić na stacji benzynowej to ona też będzie to robić. Byłam u niej z problemem skórnym i słyszalam jak rozmawia z pacjentką a potem w międzyczasie (między mną a telefonem) robi jej zastrzyk. Przeraziłam się i za darmo bym do niej nie poszła.

Gość martta12
witajcie ! ja z własnego doświadczenia mogę polecić dr.Jarosława Juskę przyjmuje w nowo otwartym salonie Beauty Factory w Poznaniu przy ul.Sczanieckiej , wspaniale zrobił mi botox , jeszcze do tego mają rabaty minus 100zł na botox i wypełniacze ! coś niesamowitego :D nic tylko korzystać

Gość super botox
ja mam 33 lata i od 2 lat stosuję botox. mam b mocną mimikę, szczególnie cierpią na tym okolice oczu. uważam, że jest to b fajny, mało inwazyjny zabiek. powikłań nigdy nie miałam, nic sie nie działo, a efekt bardzo fajny. no i przede wszystkim mięśnie nie pracują, więc się nie pogłębiają zmarszczki. znajdź dobrego lekarza, który Ci wszystko wytłumaczy i się nie bój. bólu praktycznie nie ma, zabieg trwa krótko a potem to sama radość:) ja powtarzam co pół roku, ostatni miesiąc własciwie juz nie ma skutków botoxu. ci, co Ci odradzają albo nie rozumieją pobudek... - może po prostu sa zazdrośni, ze chcesz zrobic cos dla swojej urody. byle tylko nie przesadzić, a będziesz, myslę, jak ja, zadowolona :) miłej przygody:)

Gość super botox
miało być: ZabieG :)

Gość Ooolga
A ile zapłaciłaś za ten Botox i co sobie robiłaś w tym Factory?

Gość dzika ze szczecina
do ZDARZENIE - bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :) pozdrowienia dla siostry :) wizyta już niebawem, zobaczymy co po konsultacji u Pani dr :) Oczywiście dam znać jak było i za ile :) do mama10 :) widzimy się 20 marca ? :) pozdrawiam

Gość dzika ze szczecina
do MAMA 10 :)

Gość mama10
Do Dzikiej 20 marca obowiązkowo!!!! :) pozdrawiam serdecznie!!!

Gość kobieta prawie zadowolona
A u mnie oczy jako tako w końcu się wyprostowały,a czoło porażka....do całkowitej poprawki,chociaż przy oczach też mozna było się lepiej przyłozyć !!!! w poniedziałek mam dostrzyknięcie.

Gość zdarzenie
do dzikiej ze szczecina, powodzenia, myślę, że będziesz zadowolona i czekam na relację:)

Gość monika...l
Prosze, niema Znawcy dr Janiaka i wątek umiera:( żałosne dziewuchy , wchodziłam tu dla nich mimo ze nigdy nie robiłam botoxu. Ale pisali rzetelnie i na temat, szkoda.

Gość KArola_me
Ponawiam pytanie: czy ktos robil Juvedermem usta u SImki ??????

Gość minimum mimicznosci
worki pod oczami od botosku? a ja mam tylko problem pod oczami a teraz sie boje

Gość korowód wenecki
kobieto prawie zadowolona-----> i jak dostrzyknięcie? ciekawa jestem,bo mojej siostrze tylko pogorszyło sprawę-opadła jej powieka,brwi się wyprostowały,przez pół roku chodziła z grzywką na całej twarzy

Gość mama10
wlaśnie, ja też czekam na relację kobiety prawie zadowolonej, no i Dzikiej ze szczecina. Jesteście zadowolone, "pikantne" szczegóły poproszę :) !!Pozdrawiam serdecznie

Dziewczyny moge zmienic nick na " w końcu zadowolona" :) byłam na dokładce, nic nie nie płaciłam dodatkowo.Oczu nie trzeba było ruszać,a czoło było całkowicie ruchome więc spore dostrzyknięcie mnie czekało.Teaz środek gładki jak lustro,a nad brwiami lekko sie rusza,ale to chyba dobrze bo nie wyglądam sztucznie jakaś mimika pozostała, brwi zachowały normalny, dawny kształ. Teraz juz jest ok.

Gość dolina łez
Dziewczyny robiłyście może doline łez? kusi mnie to bardzo,ale potrzebuje opinii osób juz bardziej doświadczonych.Mam dość duże worki pod oczami i skóra w tym miejscu jest cieniutka i ...co tu kryć, lekko juz pokryta zmarszczkami, przez te wory wygladam na wciąż niewyspaną,zmęczoną i zapłakaną...... niestety ! chciałąbym to "podrasować" trochę, warto?

Gość zdarzenie
dolina , poczytaj tę i następną stronę, piszę o swoim doświadczeniu w tym temacie

Gość zdarzenie
tę i POPrzednią, przepraszam:)

Gość zapomniałam jaki miała tutaj n
kobieta prawie zadowolona,ciekawe czy po dwóch tygodniach też będzie ok,a co lekarz mówił,jak Cię zobaczył? czemu botoks nie zadziałał? nie rozmawiałaś przed pierwszym wstrzyknięciem jak chcesz wyglądać? "moja" lekarka mówi,że są takie panie,które ostrzykują się do oporu,chociaż ona odradza,dlatego mi podpasowała ta lekarka,bo jest ostrożna,woli mniej,niż więcej-tak jak ja mi nie przeszkadzają drobne zmarszczki,mam gładszą lwią zmarszczkę,ale nie jest to blacha,bo nawet nie chciałabym takiego efektu

Gość marzunia
dolina - nie czytak zdarzenia :-) doliny łez nie ostrzykuje sie botoksem !!! Zakladam, że chodzi Ci o wypełnienie kwasem hialuronowym. Wspomniałaś o workach pod oczami - jeśli masz tendencje do obrzękow - odradząłabym ten zabieg. Kwas wiąże sielnie wode i może się okazać, że worki po prostu powiększa się. Oczywiście trzeba to zobaczyć - lekarz Ci doradzi profesjonalnie. Ja uważałabym - moja koleżanka tak się urządziła i kiespko wygląda ...

Ja idealnej blachy też nie chcę,ale na czole poważnie prawie nic nie było widać, środek jeszcze jakoś wyglądał,ale nad brwiami miałam mocno widoczne zmarszczki wynikające nawet juz nie tyle z wieku co "bogatej mimiki". Lakarz stwierdził,ze faktycznie zbyt mało wstrzyknął, teraz jestem juz pare dni po poprawce i jest ok. tzn. brwi są nadal lekko ruchome,ale zmarszczki ładnie wygładzone. Śmiac mi się chce bo spotkałam ostatnio moje kumpelki, które stwierdziły.... ooo, jak ładnie wygladasz , chyba kolor włosów troche zmieniłaś? .... :) oczywiście udałam,że tak,a o botoxie ciiiii...!!!!!!!!!!!!

Gość mama10
Do "dolina Łez" Jakbym siebie słyszała :), wchodzę na to forum od ponad roku, ale właściwie szukam info głównie nt. doliny łez, bo po tym co tu się dowiedziałam- to na botox nie mam odwagi. Robiłam dolinę 2razy.Pierwszy raz w zeszłym roku, no i pod koniec lutego br. Pierwszym razem było ok, ale teraz już nie. Niestety. Dodam, że lekarz i preparat ten sam- tz. Juvederm. Teraz zastanawiam się co robić dalej, miałam poprawkę, byłam na kontroli po poprawce- ale ogólnie dalej nie jestem zadowolona. Niedawno pisała tu któraś z dziewczyn, że lekarka zaproponowała jej najpierw 3razy mezoterapię i dopiero po tym kwas hialuronowy pod oczy. Myślę,że to może być to. Ja będę próbowała odwrotnie- kwas już mam podany, teraz czas na mezo. Z tym, że lekarz kazał mi przyjść dopiero za 2mce. Myślę też nad zmianą lekarza :), bo do tanich nie należy.O ile idzie za ceną jakość, o tyle jestem za..

Gość zdarzenie
marzunia, pokaż mi gdzie napisałam, że dolinę łez miałam wypełnianą botoksem?

Gość zdarzenie
pisałam, że robiłam sobie czoło a dolinę tak z marszu, bo wcześniej nie wiedziałam, że można coś z tym zrobić i nie zapamiętałam czym to było wypełnione ale na drugiej (wczoraj) wizycie (dostrzyknięcie) dopytałam się i jest to kwas hial. i powinno wystarczyć na rok;)

Gość Botokstudio
Witam Wszystkie Forumowiczki! Coś zacichło to forum...ale rozumiem że za chwile wiosenne przebudzenie! Naszą ofertę od marca wzbogacamy o pilingi chemiczne jako uzupełnienie oferty, lada moment szczegóły na stronie internetowej www.botokstudio.pl Pozdrawiamy gorąco! Zespół BotokStudio

Gość Botokstudio
Ach i zapomniałem dołączyć POZDROWIENIA dla dr Jankowiaka który też gdzieś przepadł...pewnie dużo pracy i mam nadzieję że nie po tych jak to określił budkach z Botoxem...

Gość KibaM
Moja mama miała botoks. Pomogło. Zabieg zrobiła w klinice Clinique. Innym razem wstrzyknęła sobie kwas hialuronowy. Ten drugi zabieg bardziej ją zadowolił. O wadach botoksu można przeczytać na stronie: http://powiekszanieust.net.pl/2011/02/25/botoks-a-usta/ . Gdzieś na dole odnośnik dotyczący kwasu.

Witam Dziewczyny. Czytałam wcześniej Wasze wypowiedzi, ciekawe, powiem nawet "pomocne"... Szok. Właśnie dzisiaj odważyłam się na botoks. Wyobrażacie sobie, w tym wieku?! Chociaż doktor dawała mi mniej lat, marne to pocieszenie:( Nie mogłam już patrzeć na moje "chomiki". No ale cały kompleks zabiegów mnie czeka... Doktor robi całą sprawę stopniowo. Zatem wczoraj botoks na czoło, lwią, kurze. Poszła 1 ampułka. Za 2 tygodnie kontrola, ewentualne dostrzyknięcie botoksu i kwas hialuronowy aby poprawić owal twarzy. Doktor mówiła, że kwas będzie m.in. w dolinę łez i dół twarzy. Ciekawe co mi powie za 2 tyg. Na razie boli mnie trochę glowa, ale żadnego siniaczka czy śladu po wkuciach nie ma, więc chyba poszlo o.k. Będe Wam dawała znać jak się sprawy mają:)) Pozdrowionka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować