Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrdomell

sex bez zobowiązań

Polecane posty

Gość chmurka niebieska
ta..bez zobowiązań to to jest, ale tylko dla faceta

Gość mrdomell
Witam kotka 25 właśnie takie dziewczyny są teraz poszukiwane nie takie co daja każdemu akle takie ktore potrafią się zabawić do końca bez zbędnych rozczarowań po chodzi głównie o przyjemność i tylko o to miołośc jest dla żony- bąz męza kochanka jest dla przyjemności i odprężenia I do ciebie chmurko niebieska przeciez trzeba się zabieezpieczć tak samo przed ciążą ale i psychicznie to tylko seks i przyjemnośc ale by się do tej przyjemności nie przyzwyczaić trzeba ja sobie dawkowac i wciaż szukac nowych wyzwań i realizować siebie w tym wszystkim. jednak nic na siłę

Gość Kotka25
chmurka niebieska...czemu tak uważasz?

Gość Kotka25
mrDomell ..otóż to:)!!

Gość mrdomell
kotka a może na gg będzie nam weselej pogadac

Gość Kotka25
Teraz jestem w pracy( tutaj nie mam), wieczorkiem zdarza mi się być na gg..

Gość mrdomell
wieczorkieem to ja siedze w domu i żona patrzy przez ramie hahaha więc z dziewczynami nie pogadam zwłaszcza na tekie tematy To sciągnij gg do pracy tak jak ja i wyłaącz głos w komie nikt się nie dowie a poza tym gratuluje odwagi skoro jesteś w zwiazku i tak się wypowiadasz ciekawe czy jeszcze coś więcej robisz w tym temacie?????

Gość Kotka25
Tutaj jest problem...bo mam blokady..już raz próbowałm ściągnąć,więc nie da rady...:( Niedawno zakończyłam związek,a teraz spotykam się z facetem na zasadzie luźnej relacji, bez obietnic i oczekiwań...no poza tymi przyjemnymi..Jest to świetny układ:)

Coraz częściej mi się wydaje, że to byłoby chyba najzdrowsze, żeby tak bez tej całej otoczki być z kimś, oszczędza się wtedy masę nerwów. Pozdrawiam dyskutantki i dyskutantów.

Gość mrdomell
i tak powinno być ale czy on jest zazdrosny??? czy jeden wystarczy kto wie do jednego można się przywiązać dlatego by nie popaść w jakieś sidła namiiętności i pozornej miości do kochanki staram się zabezpieczyć!!! i zazwyczaj są dwie no góra trzy bo jakoś trzeba dzielic czas między nie i żone oczywiście ktora nie może być zaniedbana!! a jak tylko któraś zaczyna coś przebąkiwac że układ nie pasuje że chciała by cos więcej mówię do widzienia bo umowa jest jasna od początku do końca !!!! żadnych stałych zwizków pozamalżeńskich prawda???? z zapytam jeszcze tzn. co rozwiodłaś się czy poprostu z chłopakiem zerwałaś???/ a i skąd jesteś KOTKU

Gość p r o w o k a c j a

Gość Kotka25
Zerwałam z facetem..małżeństwo - broń Boże!:) On chyba zaczyna się angażować troszkę,ale jest dobrze tak jak jest..Skąd jestem - Wwa

Gość mrdomell
jaka prowokacja??????????? kurcze nikt nikogo do niczego nie zmusza kto chce może pisac i czytać oraz się spotkać wszystko jest zrozumiałe i proste chodzi o przyjemności dwojga ludzi i tyle nic więcej!!!!! każdy ma wolna wolę i wybiera co chce robić co wziąc z życia a co nie!!! niektórzy co dzień po to sięgają a niektórzy nigdy się na to nie odwarzą i głównie o to chodzi by ludzie ktorzy myslą i czują podobnie spotykali się!!!!

Gość mrdomell
kotka jestem dzisiaj w pół drogi w rawie mazowieckiej koło 18 może się spotkamy???? i pogadamy przy kawie!!!!! co ty na to szybkie pytanie szybka odpowiedz!!!! jeśli chcesz a jesli nie to przepraszam!!!

Gość Kotka25
Dziś jestem umówiona już...z koleżanką więc odpada..możemy porozmawiać jakoś niebawem na gg...hmm?

Gość mrdomell
no ok daj jakis namiar na siebie postaram się dzisiaj wejść na gg tylko powiedz o której i podaj jakieś gg a moze zdradzisz mi jak masz na imie???? ale to może więcej pogadamy na gg

Gość balerina
ale pieprzycie. seks bez obowiązań to nie to samo co seks przygodny

Gość mrdomell
no tak koleżanka zawszwe dobrym wyłumaczeniem jest bo nie da się tego sprawdzić. Kobiety zawsze uciakają przed nieoczekiwanym spotkaniem z facetem!!! no cóż poczekamy zobaczymy!!!!

Gość mrdomell
uuu balerina witam jasne ale o przygodny trudniej i czasem jest dobrze znać upodobania partnera. jednak o przygodny też trudniej niż o taki umówiony a szkoda bo przy przygodnym raz i koniec tez jest ciekawie wiem bo miałem i jestem zadowolony szkoda tylko że już więcej się nie spotkamy!!!

Gość balerina
zagmatwałeś się facet. raczej o przygodny jest łatwiej. jesli zaś chodzi o taki bez zobowiązń to zawsze "coś" jest ale jest też umowa "nie piore ci skarpet a ty nie kupujesz bułek"

Gość Kotka25
niunnia69@tlen.pl Pisz na ten mail..

Gość mrdomell
i tu balerina masz rację

Gość mrdomell
jednak przygodnyy nie zawsze jest bezpieczny choc teraz przy tych środkach mozna sobie na wiele pozwolić.. a mam pytanie czy często ci się zdarza przygodny sex.. no i oczywiście czy jesteś w związku bo ja wiem z własnego doświadczenia że jak się jest w związku to cięzko się zdecydowac na zupełnie przygodny sex choć jest on naprawde w dobrym wykonaniu!!!

Gość mrdomell
kotka poszło czekam na twoją odpowiedz i wtedy pogadamy!!!!

Gość Kotka25
Nie uciekam i ne serio jestem umówiona!!

Gość balerina
raz był przygodny, potem przestał być przygodnym. nie zawsze bezpieczny hehe a jaki jest bezpieczny ?? taki bez zobowiązań hehe skąd wiesz z kim "ona" się jeszcze "niezobowiązuje" lub "przygoduje" i skąd wiesz czy żona nie ma takich przygodnych czy takich bez zobowiązań.?? smieszne jest to co piszesz. miałeś farta, że był w dobrym wykonaniu. życie

Gość Kotka25
odpisałam!

Gość mrdomell
balerina w sumie masz racje ale ja uważam że to co ja robię niech i żona robi dlaczego mam uważac że skoro "mnie wolno" to dla niej jest to zakazane, niech tylko robi to z głową i się zabezpiecza no i tak bym się o tym nigdy nie dowiedział bo będzie skończona nasza znajomość. Tak więc skoro ja to robie to i niech ona robi dlaczego mam zakazywać. choc nie powiem troche zazdrości o żone trzeba pokazać oraz tego że się o nią troszczę i nią interesuję!!!! a wszystko jet dla ludzi!!

Gość balerina
no proszę :) nie miałam na myśli zazdrości czy czegoś podobnego, chodziło mi raczej o słowo "bezpiecznie"

Gość mrdomell
balerina to jest różnie raz się uda a raz nie dziewczyny na pozór drapieżne są leniwe w łużku widac całą swoją energie wkładają w drapieżnośc na ulicy a ciche laleczki spokoje i grzecznie uczesane potrafią wycisnąc z człowieka 7 poty i tak pociągnąć za interes że .... no sama się domysl... choc tez nie jest to regułą jest różnie na razie się udawało a co będzie dalej czas pokaże!!!!