Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

puerto

WSPóLNY dom kafeteriuszy! zapraszam elitę Kafe!

Polecane posty

Gość szklaneczka herbatki
ja sobie bede hodowac misia koalę bo kocham te zwierzatka-oczywiscie bedzie on dostepny takze dla reszty moich wspollokatorow-nie mozemy byc samolubni---pscólka wracaj!

Gość tewarnetta
ale Papierowe nozyczki chyba przegiely bo napisaly ze nie beda sprzatac z wyjatkiem swojego pokoju-moze o to poszlo pscólce? a to malu leniuszek :)

A u mnie w sypialni będą spały piekne koty różnej maści na olbrzymich pluszowych poduszkach. Mam nadzieję że alergia mnie nie zabije. :D

Gość rwetes rwetes
proponuję takze sztuczne lodowisko,lubie jezdzic na lyzwach

Gość pscólka ********
własnie o to mi poszlo albo mieszkamy i robimy wszysto razem albo wcale :-0 to bez sensu nie wolno byc samolubem :-0

Gość waniuszka
Vivienne-potrafie to sobie wyobrazic :) tez bym tak chciala u siebie ale nie bede sciagac pomyslu,mysle ze pokoj kazdego z kafeteriuszy powienien miec swoj wlasny charakter,u mnie w pokoju byloby wielkie lustro i na suficie oczywiscie tez-mysle ze fajnie by to wygladalo

To ja z takich fanaberii chcę tylko kort tenisowy cobym mogła sobie pograć i karty piatniki /myślę,że czworo do brydża się zbierze?/

Ja nie mam nic przeciwko dzieleniu się pomysłami w urządzaniu, grunt to umieć trafić do swojego pokoju po kilku drinkach. ;)

Gość pscólka ********
a moj bedzie jasno zielony uwielbiam zieleń :)

no to moze i ja bym z Wami zamieszkala? wyobrazacie sobie jak zasiadamy niemal codziennie wspólnie do oglądania naszych ulubionych telenowel i wypłakujemy oczy śledząc pasjonujące losy naszych ukochanych bohaterow? :P

pscólka a ja Ci podaruję małą szklaną kulę ze złotą rybka-bedzie ladnie wygladac w Twoim zielonym pokoju :)

Gość pscólka ********
gulia dziekuję jak bedziesz chciała wzamian moge namalowac lub wyrzeźbić dla ciebie coś ładnego w moim ogródku z kapliczka postawie 2 białe aniołki :)

Gość uranna
Papierowe nozyczki---niezly pomysl z tymi odkurzaczami

Gość uranna
a co myślicie o grocie solnej? moglibysmy sie w niej relaksowac leżąc na lezakach, wdychajac mikroelementy i sluchajac muzyczki