Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluerose2000

Szukam fajnych facetów!!!

Polecane posty

Skromność -w sumie nie zawadzi ,ale bez przesady!!!(już sobie wyobraziłam jak Charakterowi koparka z wrażenia opada i oczy wyskakują z orbit)....cóż fajna wizja;-)

Dea -coś w tym jest!Tylko ja się pytam ,która jest tak naprawdę czarna ,a która biała!!!;-) Dea -Ty się nie zakochuj ,bo mój narzeczony nas obie powystrzela;-)

Charakter-zaraz się zapłaczę;-) (miałeś widać przeczucie i dlatego nie poprosiłes o moje zdjęcie ,a ja ,aż się palę ,żeby Ci je wysłać!;-))

Charakter ,ależ skąd ten pomysł -ja Cię wprost uwielbiam;-)(a z Deą nie miałabym śmiałości konkurować;-) ) Dea -no ja myślę ,że się pojawi(jakże ja tęsknię!!!!!!;-) )

dea nie moge wejść na ostatnią stronę \"naszego\" topicu..jesli ty możesz to może spróbuj napisać cokolwiem byle się strona przewinęła...nie wiem

Charakter-nie bądź przeczulony(niebieskooka blondynka uśmiecha się ładnie do Ciebie-wiem że to marne pocieszenie ,ale zawsze):-)

Charakter-trochę młodsza;-) (ale dla Ciebie zdecydowanie za stara-możesz odetchnąć z ulgą ) ;-)(nic Ci z mojej strony nie grozi!):-)

Tego Charakter to ja już nie wiem (widocznie Ci się śniłam i nie chcesz się przyznać!!!;-) )A ,że we śnie nie wszystko jest takie jak w rzeczywistości...no cóż;-)

Gość mam brzydki charkter
dziecko. ;-) :-D

"charakter no proszę taki z Ciebie ogier" ja? ogier? hehe :-)

tak to ja nie wpisałem jednego "a" :-) do ktorej dzisiaj jestes z bachorami? do 7?

Dea -ja już się w tych wszystkich nickach gubię ech:-( (co za kameleony na tym forum);-) Charakter-ponoć nie lubisz blondynek -to po jakiego Ci moje zdjęcie?!;-)