Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extaza218

jak u was przygotowania trwaja do wesela 2007

Polecane posty

Gość extazka
a wiec u mnie tak przez te kilka dni nic sie niezmienilo.....:-))) ustalilismy tylko ze poprawiny robimy u mojego w domu bo nieoplaca nam sie robic w tej restauracji co bedzie slub bo biora od kazdej osoby 30zl tylko za to zeby odgrzac to samo co jest ..bezsensu..prawda??? ciasta beda piekly moje ciotki klotki bo lubia tylko tak myslimy z mam ile na 60 osob jest potzrebne blach ciasta??8 starczy???? i mam juz pomysla na jak juz skonczymy msze w kosciele to zalatwie sobie duzy karton okleje go na bordowo i zrobie duza kokarde aw srodku bede balony nadmuchane helem i wypuscimy z moim je w niebo..taki symbol..fajne???/

Hej Extazko!No w końcu się odezwałaś!:) My mielismy jechać wczoraj po obrączki ale źle się czułam od rana i przełożylismy to na następny weekend:)Po suknię tez mam nadzieję, ż eniedługo się wybiorę, bo już nie mogę się doczekać:(No i przy najbliższej wizycie u rodziców kupimy zaproszenia i wszelkie przygotowania związane z udekorowaniem sali. Tym czasem pozdrawiam i miłego dzionka życzę:)

Gość extazka
no hej marta ciesze sie ze jestes..mialam zepsuty komputer dopiero dzisiaj mam juz zrobione dobzre ale niedokonca,,jeszcze jutro starsznie duzo wirusow mi sie nalapalo....ja bede dipiero po wielkanocy szukala sukni.....chodze na basen codziennie niemowie zeby zqaraz schudnac ale dla kondycji czuje po sobie ze mam lekko lepsza....moj luby mialy w piatek urodziny gdzie zrobilismy sobie miedzy soba co potem sie skonczylo w....no wiesz....wiem ze po weselu musze sie starac o dziecko i zrobilismy to bez zadnego zabezpieczenia i teraz w ciaz mysle..moze jeszcze niejstm przygotowana na ciaze bo zjednej strony chce byc a zdrugiej jeszcze nie...sama nieiwem...

Aż mi się buzia uśmiechnęła Extazko jak przeczytałam to, co napisałaś:)Ja też bym chciała mieć już dzioecko al emam jeszcze półtora roku studiów i nie chcę tego zawalić, bo wiem, że potem nie skończyłabym tego.Poza tym jesli już dziecko to chciałabym mieć swoje M bo tak mieszkać w wynajmowanym mieszkaniu z dzieckiem to troche nie tak:(Ale ochote na potomka mam BARDZO dużą:)

Gość extazka
jest ktos???

Gość extazka
ja tez..heheh:-))) czesc marta 🌼 ja niedawno co wstalam i gotuje obiad doksztalcam sie.....aty jestes w pracy??/czy w domu??? jak ja nielubie miec 2 zmian...a jeszcze taka ladna pogoda ja mam sie kisic w pracy......

Extazko ja siedzę w pracy:(Ale na szczęście tylko do 15-tej a potem wyruszę gdzieś na spacer bo nie mam zamieru siedzieć w taką piękną pogodę w domu:)

Gość extazka
hej wam...moje drogie....gzdie jestescie???

Ja jestem:)Strasznie tu smutno i pusto ostatnio:(Szukam właśnie sukni na internecie..Ale kiepsko idzie:(Chyba w końcu pojadę na jakieś przymiarki bo już nie mogę się doczekać:)MIłego dzionka życzę!A jak u Ciebie Extazko?

Extazko coś Ci pokażę.MOment, tylko wkleje link:)Poproszę o komentarz

Gość extazka
jestesm jestem marta..babcia do mnie wpadla i niemoglam wejsc..wiesz ze ja chce taka podobna prosta w ksztalcie litery a tylko ze tez z bolerkiem ale zakryte oprocz tego ramiona koronka albo czyms innym...may ten sam gust aco podoba ci siea???

Bardzo mi się podoba!:)Ciekawe czy w Wawie taką znajdę..A jaknie to będę szyć:)

Gość extazka
to swietnie marta...ja swoje poszukiwania zaczne po wielkanocy..ja wlasnie tez taka chce podobna bo jestem przy kosci wiec niemoge mie innej...a zaraz okolo 4 kwietnia zakladam aparta na zeby a wiem ze kto je ma to ladnie schudla wie moze jeszcze cos mi sie uda zrzucic....ja zarz sie ubieram do pracy...jak ja nielubie miec 2 zmian....aty czym sie zajmujesz???marta???

Oj Extazko- juz Ci pisłąm czym się zajmuje, przejdź parę stron dalej:)Miłego dnai życzę:)

Gość extazka
hej wam...niedawno co wrocilamz pracy glodna jem kolacje...i zarz sie klade tak okropnie boli mnie glowa nieiwem czemu...jeszcze bede chwile ajak u was??/

Gość extazka
ide spac... kolorowych snow

Jutro jadę na buszowanie po salonach ślubnych:)Już nie mogę się doczekać!:)W przyszłym tyg. będziemy zamawiać jeszcze noclegi dla gości, zaproszenia i obrączki:) MIłego dnia wszystkim życzę:)

hej laseczki! wlasnie przypadkiem \"wpadlam\" na Was! u mnie sytuacja troche bardzie skomplikowana, poniewaz 6 stycznia wzielismy slub cywilny, a koscielny bedzie 21 lipca! nie jestem w Polsce, wiec przygotowania spadly na mama! mam pytanko: czy myslicie, ze w przeciagu 10 dni znajde sukienke? jestem z okolic Bydgoszcy, do Torunia tez niedaleko, a ewentualnie jeszcze Poznan!

Jesli ni ejesteś zbyt wybredna, masz \"standardowe\" rozmiary i masz już cos mniej więcej upatrzonego t myslę, że napewno coś wybierzesz.Ale szczerze mówiąc nie zostawiałabym tego na ostatnią chwilę.Życzę powodzenia!:)

czesc Ma-rta! wybredna raczej nie jestem, ale baaaaaaardzo niezdecydowana, wiec boje sie troche! jestem w pekinie, i czasami zastanawiam sie nad kupnem sukienki tutaj, ale3 nie bede jej \"tachac\" z chin! musze uciekac, a szkoda, bo mam ochote pogadac! milego dnia Wam zycze!

I wzajemnie:)Jeśli chciałabyś jakieś stronki z sukniami to polecam:)Pozdrawiam!

Gość extazka
cze marta..czesc nowo kolezanko..widze ze doszla do nas nowa osoba ...marta zazdroszcze ci..aja wlasnie przyszlam niedwanood dentysty..tak mnie boli 2 strona szczeki mialam znieczulenie ...masakra..jutro wpadne rano to opowiesz mi co i jak ok???

Gość kkasika
Cześć dziewczyny Mam nadzieję, że mogę sie do Was jeszcze dołączyć i nie jest jeszcze dla mnie za późno :) Wychodze za mąż w lipcu i wszystko jest prawie załatwione ...:] Pozdrowionka

kuku! Marta dzieki za wszystkie strony dotyczace sukienek i nie tylko! zazdroszcze Wam niesamowicie tych wszystkich przygotowan! Extazka wspolczuje z czalego serca, tez nie przepadam za dentysta! czesc kkasika! moze ktoras z was jest teraz na necie?

Hej dziewczyny!Extazko- współczuję!!!Ale trzymaj się, wytrzymasz, jestem z Tobą!:) Witam nowa bywalczynię:) Dziś z wami nie posiedzę, bo amm wolny dzień i za godz. jadę w poszukiwaniu sukni:)Odezwę się wieczorem jak będę miała chwilkę.Miłego dnia:)

Gość extazka
czesc wam moje drogie....:-))) wiatm nowe kolezanki i wcale nie ejst za pozno dolanczajcie do nas??? kkasika i bous skad jestecie??oczywiscie keidy macie slub??ile macie lat?>?opowiedzcie o sobie cos???

Gość extazka
czy nie ma nikogo???

Gość kkasika
Hejka Ślub mamy 07.07.07. Data wybrana naprawdę przez przypadek :) Sala juz zalatwiona (razem z miejscami do spania), orkiestra też. Sukienkę zamówiłam. Nie mamy nauk i w tym jest problem... Extaza wyczytalm gdzieś ze jesteś z Polkowic??? Masz już może nauki? A i zaproszeń też jeszcze nie mamy :)