Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extaza218

jak u was przygotowania trwaja do wesela 2007

Polecane posty

Gość aga889
czesc laseczki! dzisiaj byl moj pierwszy dzien w szkole....:) ucze sie niemieckiego..... tragedia! zareczona jestem z glubczyc! a ty skad jestes? jesli chodzi o obraczki to problem mamy z glowy! mamy tradycyjne niechcielismy zadnych wzorkow.... co do sukienki mam juz piekna na oku ale niewiem czy mi bedzie pasowac?;( A przekonam sie byc moze w kwietniu lub maju:( pozdrawiam wszystkie przyszle panny mlode

Gość extaza
hej wam..jestem po kilku dniach przerwy ..tak zimno mi jest ze chyba bede chora ale pije herbatke to moze mi przejdzie...2 dzien sie odchudzam wciaz mnie ssie w zoladku ale mocno postanowilam musze schudnac..do maja bo wtedy chce isc szukac sukienki slubnej...jak narzie lece na jogurtach .jablakach,nabial i pieczywo chrupkie na wieczor wezme chrom i niechce mi sie slodyczy jejsc a ja na slodycze ojj lece...jak narazie nieciagnie mnie....jak uwas co slychac???

Gość EXTAZA
JEST KTOS????

Gość Zareczona
Aga jestem ze Strzelec Opolskich.Jakiesz 80 km od Ciebie.

Gość extaza
czesc wam...dlaczego nbiema nikogo???ja wlasnie gotuje obiad warzywa na parze z miesem indyczym...jak u was przygotowania cos sie zmienilo????amoze cos przybylo???

Gość extaza
niema nikogo:-((((

Gość Alicja.A.
Ja jestem :) Gotuje wlasnie obiadek dla mojego meza bo cos przygnebiony jest dzis troszeczke. Dobre jedzonko mu napewno humorek poprawi. Wiecie ze za 4 miesiace i 7 dni jest moj slub??? Boze, jak to szybko leci a jeszcze tyle do zalatwienia...

Gość extaza
czesc alicja obiadek tak pzono???/co u was slychjac dslaczego niema nikogo??co sie z wami dzieje????

Gość extaza
czesc wam.....co tu taka cisza normalnie martwi mnie to ze temacik zanika.....ja wlasnie pije kawe w ta niedzilen popoludnie...bede zaraz rozgladal sie za wyposazeniem wnetrz bo na wiosne bedziemy sobie urzadzac nasz apolowke wlasne m...ciesze sie z tego ze niebede musiala byc z ta moja wredna tesciowa......a jak u was przygotowania w toku???

Gość extaza
czy jestem tu dzis sama ..:-(((

Gość extaza
..........

Gość extaza
topik pomalu umiera......

Hej dziewczyny!Ja mam ślub 1 września i w sumie to mamy zarezerwowaną salę, kościół, kamerzystę i fotografa.A całą reszta??Hmm..Sama nie wiem ale chciałabym już coś po mału przeglądać w sklepach (a nie na internecie) bo z braku wolnego czasu nie chcę, by wszystko zostało mi na ostatnia chwilę.Pozdrawiam i miłego dnia życzę:)

Gość extaza
ma-rta hej witaj na moim forum..skad jestes?po ile macie lat

Gość kirsiana
Witam wszystkich, własnie poczytałam sobie o waszych przygotowaniach do wesela, ja też w tym roku mam wesele 11.08 i nie mogę już się doczekać:)

Gość kirsiana
ale widzę, ze teraz nikgo nie ma:(

Cześć dziewczyny! Czytam Wasze wypowiedzi i super, że znalazł sie taki temacik. Ślub i wesele to poważna sprawa i trzeba się do tego porządnie przygotować .Wogóle jest ktoś? :)

ja mam w sierpniu wesele. jestem wszystkim tak przejęta,sprawy z weselem pozalatwiane juz ,a wczoraj jeszcze mandat dostalam:/ ale co tam:) ciesze sie zyciem.

Gość kirsiana
widzę, ze ostatnio cos tu cicho:(

Gość kirsiana
i dalej nikogo nie ma, co z wami dziewczyny się dzieje?? czyżby przygotowania szły całą para:)?

Gość Zareczona
Witam!!! Dziewczyny, tak dla jasnoci to ja tutaj na tym topicu jestem przez przypadek.Wkrecilam sie w niego, ale slubik to mam dopiero w sierpniu 2008. Jestem juz po cywilnym nie cale 2 miesiace. Extaza! Jak tam idzie remoncik drugiej polowki domku? Mam nadzieje, ze Wam sie uda zdarzyc do slubu z przeprowadzka. Oby! Mieszkanie z tesciowa to okropienstwo. Chociaz moja przyjaciolka swiadomie sie przeprowadzila do domku do tesciow i nawet dobrze jej tam. To zalezy chyba od osob i charakterow.

Gość extaza
czescw am laski:-))) wiem ze dawno mnie tu niebyloa ale niemialam za bardzo casu...zareczona wiatj i witam nowe kolezanki na moim fortum abysmy sie zapryzjaznily.....u mnie remontu narazie niema na wiosne doipieero ale przegladamy gazety i zdjecia jak urzadzic na poczatek nasze mieszkanko...zamowilam u mojej przyszlej szwagierki bo jest krawcowa na m..material na kokardki dla gosci sama bede robic i zastanwaim sie czy niedac jej kasy na tiul uszyje sobie u niej welon... od poniedzialki bior4e te tabletki co wam pisalam noi i na poatku kochalismy z miom 2 razy bez zapespieczenia jak narzie nic ..ale boli mnie dol brzuszka...:-)))

Gość extaza
dziewczynki zostalo mi 190 dni..jak ten czas leci:-)))black princess ja tez mam 18 sieprnia wiec na tylko tyle dni zostalo....kasia 27 aty kiedy slubujesz??/ kirisiana aja mam tydzien po tobie jak u ciebie przygotowania???? wlasnie za pol godzinki wychodze do pracy opowiem wma jak przyjde stroje jutro jednej lasce kosciol wydaje na kosciol samo ubranie 500zl teraz jest zima akwiaty sa drogie fajan laska gadaam sobie z nia wczoraj ale wyszlo tak ze jest w ciazy i musi zrobic teraz amiala miec tez jak ja 18sierpnia...wedlug mnie kosciol ustrajanie jest fajne ale to strata kasy a potem te kwiaty zostaja dla koscilla aty jestes tylko 45min w kosciele zastanawiam sie cally czas czy mam sobie stroic ten kosciol......a wy jak myslicie myslalyscie cos na ten temat??

Gość kirsiana
Witaj! Extaza, jeżeli chodzi o przygotowania do wesela to sale mamy juz zarezerwowana, zespół tez no i kamerzyste z fotografem. Jutro wybieram się na przymiarke sukienki (chociaz wiem ze jeszcze mam troche czasu) upatrzyłam sobie taka jedna i musze zobaczyc jak bede w niej wyglądac, jak sie okaze ze oki to ja bede szyła albo wypozyczę, no ale to sie jeszcze zobaczy:) p.s. jeżeli chodzi o kosciół to ja bym nie dała 500 zł na kwaity to bardzo duzo moim zdaniem, co ja zrobie to jeszcze nie myślałam jak pójdziemy do księdza to sie wtedy zorientuje,\\ teraz musze zapisac sie na nauki bo nie mam:( a mój mąz już ma (tak mąż bo mamy za sobą ślub cywilny:)) ale mam nadzieje, ze bedzie ze mna chodzić

Gość extaza
czesc wam...a to wspolczuje z emusisz chpodzic na nauki mysmy juz to zrobili w tamtym roku zeby miec to z glowy anajgorsze to bylo zdawanie tej tabelki o plodnosci.,..dobrze ze wam to za soba...ide zaraz spac jutro do pracy..a co u was??

Gość pasadena
Hej, ślub 14.07.2007, mam 27 lat. Narzeczony 26 lat :) Mamy salę, orkiestrę, kamerę i fotografa.