Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

Gość cmooook
a gdzie zniknęla niesama??? halo halo halo

no napewno sobie poradzisz:) hehe zaden program z Toba nie wygra,wiem co mowie;) hmm a ja teraz w ramach buntu wzielam sie za jedzenie:D a pozniej sie dziwie ze mi cos rosnie :( no zesz to wkurzajace zeby miec faceta i tak wiecznie samemu siedziec.Im to sie jakas nauczka nalezy.Jakies propozycje dziewczynki??:) ps no i jak sie robi tego kolesia z czapka???? :)

Gość cmooook
no prosimy o instrukcję JAK SIĘ ROBI LUZAKA??????????????????

Gość cmooook
MARTUSIA wy mieszkacie razem z facetem czy sama jesteś??

jestem jeszcze na utrzymaniu rodzicieli:D co ma jak wszyscy wiedza swoje plusy i minusy.Studiuje dziennie wiec ze swoimi funduszami nie mam szans na nic wiecej do konca studiow... hmm moj men tak mnie wkurza czasem ze nie wiem czy chce z nim mieszkac..ech szkoda gadac:/

Gość cmooook
no to juz wszystko wiem... no ty mlodziutka kochana jesteś ehhh... aż zazdrościć :p... powiedz mu coby się zmienil bo mu zrobisz papapapa :))

Gość cmooook
poszlam na inne topiki pytam o chlopka z czapką i nic ..dupa :p..

Gość cmooook
moze inaczej.... 100 👄 za chlopka w czapce ;))

hihi myslisz ze pomoga? oj z moim to sprawa skomplikowana jest niestety i to nie jest takie proste:/ milosc nie wybiera...staram sie go wychowywac jak umiem,ale kiepsko mi to idzie.Takze ostatnio zajmuje sie soba i zdrowsza z tym jestem :)

Gość cmooook
no i tak trzymać :)) czemu skąplikowana ..opowiadaj ja mam czas..chętnie poslucham :))

Skomplikowana bo ciezko opowiedziec 2,5 roku...sama nie wiedzialabym od czego zaczac... tyle sie dzialo ze moglabym pamietnik sprzedac i zbic fortune, no ale wiem ze nie jestem idealem, chociaz uwazam ze w wiekszosci to nie moja wina:P wkurzamy sie na siebie,jestesmy kompletnie rozni a czasem tacy sami...i szantaz \"bo z Toba zerwe\" jest trudny bo oboje nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie... no ja to tak widze. Raz powiedzial mi do widzenia,pol roku temu...i co?po trzech godzinach blagal o wybaczenie... dziwnie miedzy nami jest:) ale jak jestesmy razem i nie ma drazliwych tematow,to jest idealnie... a teraz? teraz wlasnie siedze sobie kolejny wieczor sama przed komputerem.....

Gość cmooook
coś mi się ziewa... więc zmykam ..pogadamy jutro... 🌼 dla wszystkich .. zapraszam na kawusię jutro o 10.01.;))

hmm to dobranoc, mnie jutro wtedy nie bedzie bo obowiazki wzywaja,ale napewno sie jakos pozniej odezwe : 👄 dla wszystkich!!!!

Gość cmooook
no faktycznie ..ale widzę ze się kochacie... tylko to taki troszkę toksyczny związek :))... z tobą zle bez ciebie żyć nie mogę...

Gość cmooook
ale jesteście mlodzi ..jak to się mówi kochana trzeba czasu na dotarcie ;))

bedziemy sie docierac i tak jest o wiele lepiej niz bylo:) tylko obie strony musza sie uczyc,a nie tylko jedna... zobaczymy

Gość cmooook
byleby się tylko nie przetrzeć :p... będzie dobrze zobaczysz... musi być... jesteś piękną wspanialą kobietą..wszystko co najlepsze musi spotkać i spotka wlaśnie ciebie..zobaczysz :))

Gość cmooook
grunt to pozytywne myślenie :)) a ja sobie wlaśnie myślę ze dzisiaj mam ochotę na odprężający seksik :p.... zobaczymu jak się odprężę ..hihihi

dzieki wielkie:) sciskam Cie mocno za cieple slowa i Tobie tez zycze wszytskiego Naj Naj:) no i zeby Maz sie ogarnal bo chyba ma klapki na oczach!wiem co mowie Cmook to swietna laska jest:) hihi takze powodzenia dzisiaj ;) 🌻

Gość cmooook
no kochana jak ty lechcesz moją próżność ...hihihi... kocham cię za to...

no wiesz jak Maz prawdy powiedziec nie umie to robia to inni! kobiety musza sie wspierac!solidarnosc jajnikow jest;)a sweterek mu sie chociaz podobal???:)

Gość cmooook
a sobie kochana wyobraż ze mój męzuś teraz przyszedl i się zainteresowal o czym ja tu i po co ...;))

Gość cmooook
i wlaśnie siedzi i czyta ...:))

Gość cmooook
i czeka co ty wlaśnie odpowiesz..cytuję..;))

Gość cmooook
ucieszyl się i również pozdrawia... hihihi... luzik..;))

No to klops ;) wiesz Panie Mężu masz bardzo bardzo piekna zone:P ciesz sie ze jestem kobieta :P bo gdybym nie byla to kto wie;)