Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

ja biegnę dopiero o 19.. potem mój ślubny ma przyjechać po mnie ok 20 30 więc napewno wieczorkiem jeszcze zajrzę zobaczyć jak się sytuacja na topiku ma:))

Gość nie samotna
❤️

Gość nie samotna
a ja się też uczyłam waszych sztuczek...hahahahahhaha i wyszło mi to serce ❤️

Gość nie samotna

Gość nie samotna
uuuuuuuuuuuuu nie wyszło....ale i tak nikogo nie ma wiec zmykam...❤️

Gość cmooook
no witam teraz już z domciu :)) jest tu kto??? mecz jakiś leci w tv więc mężuś jak zwykle z pilotem :) a ja zaraz na kafeterię :) i klikam.....uzależniona jak nic :p

Gość nie samotna
ja też mam teraz troche czasu.bo mała śpi wiec też sobie z wami poklikam ;-)

nie samotna jak duza ta Twoja Mala??:) bardzo daje Ci w kosc?:) mnie to jeszcze daleko do bejbika ale chetnie sobie poslucham

Gość nie samotna
to cudowny dzieciak ma niecałe 4 miechy...i jest tak grzeczna jak aniołek........psyt.....nie zapeszac ;-)

Gość nie samotna
...jest słodziutka,ma kręcone włoski i sniadą karnacje..jej tatuś jest czarny....aaaaaaaaaaaa i od 3 dni jest posiadaczem kolczyków ;-)

hihi no to nie bedziemy zapeszac:) a co do kolczykow mena to sam chcial czy Twoja namowa??Hmm mojemu to by napewno nie pasowaly a tatuaz to napewno odpada.Mnie sie nie podobaja,hehe jakas stara konserwa jestem z takimi pogladami;)

Gość nie samotna
U MNIE TATUAŻ TEŻ ODPADA ...ALE KOLCZYKI ....CZEMU NIE...a jeszcze taki mały bobas to juz całkiem słodko wygląda,ja to bardziej przeżywałam niż ona ale o dziwo prawie wcale nie płakała przy pierwszym nawet sie nie zorientowała.a przy drugim moze łezke uroniła...i tyla ;-) a kolczyki to ja chciałam zeby miała ,póki jeszcze nie jest swiadoma

Gość nie samotna
nie...........on nie ma kolczyków,żle napisąłm hahahhahahahha.....NIKI je ma :-)

na codzien nie jestem samotna... ale...teraz zostane sama na troche, bo moje kochanie wyjezdza. bardzo sie tego boje...bardzo! i tu naprawde nie chodzi o zazdrosc... on jest moim powietrzem i tylko kiedy jest obok naprawde zyje... kiedy go nie ma moje zycie to po prostu trwanie - sekunda po sekundzie, minuta po minucie, godzina po godzinie... nie wiem jak to przezyje...nie wiem !!!

no kochana hehe to namotalysmy:P no ale moze menowi tez powinnas zafundowac?:P:P hihi a co do kolczykow to chyba masz racje.Ja mialam robione w trzeciej klasie i ech musialam sie nameczyc i pamietac do dzis:) a swoja droga nie wyobrazam sobie nie przekutych uszu bo UWIELBIAM BIZUTERIE z kolczykami na czele:D hihi

attika--> kazdy jest samotny w pewien sposob.Tutaj wiekszosc z nas ma swojego lubego a jednak czesciowo czuje sie samotna no moze poza \"nie samotna\":P na dlugo Twoj Luby wyjezdza?Daleko? Moze nie bedzie tak zle!!! zapraszam na pogaduchy do nas ❤️ , 🌼

Gość nie samotna
no to tak jak ja.....też uwielbiam.a on to chyba nie lubi kolczyków za to ma pełno łańcuchów na szyje ;-)

Gość nie samotna
JA TEŻ SAMOTNA!!!!!!!!!!!!!! bo go ze mna tu nie ma...ale jeszcze 2 tyg i juz bedziemy razem...lecimy do niego....

nie samotna--> no to kiepsciuchno a ja myslalam ze Ty naprawde jestes \"nie samotna\" oj mam nadzieje ze te dwa tygodnie szybko zleca,ale z drugiej strony jakie mile sa powitania:D

Gość nie samotna
dokładnie...o tym samym myśle....i odliczam dni....on jeszce nie widział małej na zywo bo ja przyjechałam tu urodzić...

Nie samotna to gdzie na stale mieszkacie? ja jakos nie mysle o zmianie kraju...ale kto wie,moze tez wezme pod uwage jakiegos przystojnego Murzyna i uciekne z Polski;)

Gość cmooook
no widze ze ktoś do nas dolączyl :)) attika-> witam witam... z nami napewno będzie ci lepiej...a dzięki temu że pojechala twoja milość poczujesz jak mocno ją kochasz..:))

Gość cmooook
no ja wkońcu mam luzik ....piwkiem pacam się z tobą martusiu:)) bo wiem że lubisz też.... i z tobą -nie sama >też pac pac:))...i calą resztą też:))... tak coby wieczór milszy byl :P ...

Gość cmooook
i 🌼 🌼 🌼 dla wszystkich ..a co...:p

Gość cmooook
no siedzi nadal i oglada jak leci po koleji..hihihi... mój mężuś oczywiście.. ale wiecie co???.. moze go zbalamucę dziś wieczorkiem póżnym . nocką nawet :p... hmm...