Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cmooook

samotni łączmy się...razem rażniej będzie nam...

Polecane posty

wiesz dzisiaj sama siepytalam jak sieto robi i sie wlaśnie naumialam więc wiedzą chętnie się z tobą dzielę ... nawias kwadratowy slowo serce np inawias kwadratowy i masz 🌼 ❤️

no udalo sie :) dzieki i dla Ciebie za pomoc:) dlugo jeszcze bedziesz w pracy?hmm ja dzisiaj caly dzien w domciu przed kompem, hehe po raz pierwszy w zyciu...tylko cobym sie nie uzaleznila;)

a ja tak codziennie od 10-19...i się już uzaleznilam chyba..ale raczej na gg siedzę i gadam...:))

trenuję więc zobaczymy co mi wyjdzie kiedyś trzeba pojąć tę sztukę hihihi :p

hmm lece podkurzac:) jak rozkminisz co z ta czapeczka,to daj mi znac.Ja pewnie niedlugo tu wroce:) ech obiecuje sobie ze to ostatni dzien lenia:) 👄

hmmm... ale wiesz.. chyba same jesteśmy na topiku..wywialo wszystkich gdzieś....

hehe no widzisz jak to z samotnymi :) tu tez jestesmy samotne...hmm sadze ze przywieje ich troszku wieczorkiem:) wtedy samotnosc bardziej doskwiera...:(

a ja się wybieram kochana na piweczko z kolezanką po pracce..i moze solar jakiś sobie zafundujemy..no zobaczymy...moze jakaś wyprzedaż sie trafi fajowa....

wiesz podam ci mój gg 4234784 jak chcesz to pisz zawsze jak będzie ci zle i jak dobrze to też pisz..;)

hmm juz sobie zapisuje:) hehe lec na piffko ja tez musze odswiezyc kontakty,obiecalam ze sie z kolezanka umowie wiec tez musze sie ogarnac:) takze milego wieczorku!!!! 👄