Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dietetyczka2

Sprawdzona dieta

Polecane posty

Gość makabreska
hej :) ja jestem 5 dzień dzisiaj.. ogólnie na tym etapie czesto sie poddaję (a probowalam juz kilka razy). tym razem wierze, ze sie uda.. pomaga mi w tym ogrom pracy :) nie mam czasu myslec o jedzeniu :)) efekty trudno zmierzyc, bo sie nie wazylam jeszcze. Nie czuje jakiejs wielkiej roznicy ale jest troszke lepiej. Moj cel -8kg. Mam slomiany zapal i bardzo czeste kompulsy.. wiec te 8 kg zrzucam jakies 7 lat ;) chcialabym zeby wreszcie sie udalo :)

Gość jakstampseudonim :D
miałam napisać to pisze. 12 dni - 4 kg mniej, czyli tak jak było napisane w diecie. teraz 2 dni przerwy i zaczynam drugi turnus. ;)

Gość makabreska
Rewelacja - zazdroszczę i trzymam kciuki za kolejna serie :) mi jeszcze 2 dni zostały.. a nie wytrzymałam i zjadłam dziś coś słodkiego :///// no ale i tak jest prawie 3 kg mniej wiec jestem bardzo zadowolona!!!! trzymam sie dalej planu... pozniej przerwa... i planuję znow wystartowac :)

Gość Izabbelkaa
Hej:) przeczytałam wasze komentarze i na prawde super:) Mój znajomy był na tej diecie i przez 12 dni zrzucił 8kg więc to jest dodatkowa motywacja dla mnie i mam nadzieje że dla was tez:) ja zaczynam od poniedziałku bede pisac o efektach:) 3mam kciuki za Was powodzenia:)

Gość Amicisus
Witam Zaczęłam dietę od poniedziałku zeszłego tygodnia, nie powiem pierwszego dnia zepsułam więc jakbym zaczęła od wtorku. Nie wiem ile mi się udało zrzucić ale jeżeli waga u koleżanki mówiła prawdę to było to 74 kg (2 ciąże po każdej z 10 kg zostało). Teraz ważę się na swojej 68-69 kg zależy od pory dnia. Więc by wyszło 5-6 kg. Oprócz tego zaczęłam biegać 2 razy w tygodniu a początek, potem przejdę na tzw marszobieg. Mam dietę ustaloną przez dietetyczkę na poziomie 1200 kcal i tą będę stosować w tych dwóch dniach przerwy (ciemne pieczywo - ale ja piekę sama w domu i inne ciemne rzeczy ryż itp.) Zakończę przed miesiączką ale podczas okresu będę normalnie stosować (mimo,że dziewczyny piszą żeby nie). Pozdrawiam ciepło Agnes

Gość Amicisus
P.S. Z zatwardzeniami można sobie poradzić, napisane jest ,że min 0,5 litra wody mineralnej. Ale tak naprawdę powinno się pić 1,5 dzienne wody mineralne (mężczyżni )a kobiety nawet 2 litry. Stosuję metodę na głoda - jestem głodna ( nie zawsze)piję wodę mineralną. A.

Gość Amicisus
Witam ponownie Kraków na linii............. Powiem tak , dziś znów "spaliłam" dietę, ale czytając wpisy na kafeterii nie ja jedna mam wpadki. Jeżeli nie waga to spodnie mam takie jedne co chcę w nie wejść i chyba się tego będę trzymać. Ćwiczenia swoją drogą, dojdzie mi praca na działce(tak z doskoku) i egzamin w czerwcu, który bardzo chcę zdać. Mam pytanie, pracuję przeważnie wieczorami do późna,więc kolacja przed pracą potem nic tylko mleko albo sok. Dobra o co mi chodzi : otóż siedzę nad nauką do egzaminu po nocach tak do 1-2 czasami do 3-4, i jak tu z tym mlekiem faktycznie tak późno?? Zaznaczam,że nie jestem głodna. A i jeszcze jedno pytanie,ktoś nadmienił o ciałach ketonowych jak to jest tutaj ?? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam Wszystkich. Powiem o efektach za 2 miesiące. A.

Gość KAROLKA;)
WITAM WSZYSTKICH,JA BYŁAM NA TEJ DIECIE JAKIES POL ROKU TEMU....OGOLNIE PRZEZ 5 DNI SCHUDLAM 3 KILOGRAMY,NIESTETY JAK TO JA ZAWSZE SZYBKO REZYGNUJE BO NIE WYOBRAZAM SOBIE GRILLA BEZ PIECZYWA CZY PIECZONYCH ZIEMNIACZKOW ,MNIAMMM....ALE BYLAM ZADOWOLONA Z EFEKTU-5 DNI -3 KILO.I NIE BYLAM GLODNA,OD JUTRA ZACZYNAM OD NOWA ...A EFEKT JOJO-HMMM MOJA WINA JAK KTOS LUBI SIE OBZERAC NA NOC ;)POLECAM TA DIETKE MAM NADZIEJE ZE TYM RAZEM WYTRZYMAM.POZDRAWIAM

Gość Izabbelkaa
Hej:) Ja już drugi raz jestem na tej diecie i jest super:) za pierwszym razem zrzucilam 4kg a teraz mam 8 dzień ale jeszcze się nie ważyłam. Mam nadzieje że teraz zejdzie więcej bo codziennie ćwiczę ABS i robie brzuszki. Napisze w piątek jak skończe kolejny cykl:) Pozdrawiam:)

hey ja stosowałam tą dietę 3 razy.... pierwszym razem schudłam jakieś 5 kg i efektu jojo nie zauważyłam.... po dwóch ciążach zastosowałam ją znowu dwie serie każda z nich po 12 dni w każdej schudłam po 4 kg razem 8 :) wynik fajny.... ale efekt jojo natychmiastowy ... pewnie z mojej winy bo wrodziłam do starego sposobu odżywiania i jadłam wieczorami...

Gość kllli234
Jesli uważacie ze taka nie istnieje, to koniecznie polecam zajrzeć tutaj http://www.lepszylek.pl/czytelnia/artykul/739,schudnij-na-zawsze-zapisz-sie-na-bezplatne-porady-dietetyka- Na pewno z takimi poradami uda się Wam schudnąć.

Gość wioosenka
A czy moze dołączyłyście do tej diety odpowiednie cwiczenia fizyczne ? Ja z własnego doświadczenia moge polecic taki http://aqua-aerobik.pl/

Gość assskowa
No własnie to jest bardzo dobre rozwiązanie i ja też bym sie tego trzymała. Dlatego polecam również właśnie takie zajęcia bo daja one konkretne efekty.

Gość kasiulowa
oj laski, jak sie ciesze, ze Was znalazlam :) dzis kolezanka powiedziala mi o tej diecie wiec kopalam w necie i znalazlam ten watek. Mysle, ze zaczne od pn. startuje z wagi 71(160wzrostu) Cale moje zycie wazylam kolo 50 kg nawet po dwojce dzieci nie wygladalam tak beznadziejnie jak teraz.Tyc zaczelam kolo 35 roku zycia i tak doszlam do 71 kilo. Bylam na diecie Dukana, zrzucilam 6 kilo ale kg wrocily bardzo szybko wiec sie poddalam... Mam prace siedzaca i nie za duzo ruchu ale jak bede miala wiecej energii to chyba odkurze rowerek stacjonarny-teraz nie mam sily :( Tyle o mnie :) Pozdrawiam wszystkie, trzymam za Was kciuki i trzymajcie za mnie tez :)

Gość karolka;)
kasiulowa-spróbuj ja na tej dietce schudłam ale efekt jojo to jedyna wada tej diety.a słyszałyście o tej diecie 3 D podobno dobra ale muszę jeszcze poczytac;)

Gość kasiulowa
Efekt jojo to moja specjalnosc :):) A tak na powaznie to mam nadzieje, ze takiego efektu jak przy Dukanie nie bedzie, poczytalam opinie dziewczyn i duzo pisze, ze nie jest tak zle.Dzis wyjadam jeszcze to co lubie, a w lodowce czekaja juz bekon, salata , brokuly i piersi z kurczaka :) Mam nadzieje, ze nie bede glodna i ze dam rade :)

Gość karolka;)
życzę wytrwałości;)u mnie z tym problem przeważnie każda dieta kończy się fiaskiem;) ale tą wytrzymałam. POWODZENIA ;)))

Hej dziewczyny, Jak Wasze efekty? Spotkałam niedawno znajomą, która schudła na tej diecie 5 kg, nie miała jej przy sobie, więc sama znalazłam ją w necie. Zachęcona rezultatami sama zaczęłam ją stosować. Dołączyłam 20 min biegania i picie yerba mate. Każdego dnia chudłam, ale czekałam na zgubienie 2 kg po 4 dniach i nie gubiłam ich. Wtedy zauważyłam co robię źle. Do sałaty dodawałam dressingi knoraa, które zawierają cukier- tak jak inne z resztą też, nie ma gotowych dresingów bez cukru.... Więc zaczynam od niedzieli znów tę dietę, będę trzymała się jej w 100 %. Jednak nawet bez tego w cztery dni schudłam 2,5 kg.(łącznie). Piszcie czy ktoś dalej stosuję tę dietę, w grupie zawsze raźniej :) Pozdrawiam.

Gość ruthdark
Od wczoraj wystartowałam... zyje jest ok..tylko kawy bym się napiła uhhhhhhhhhh

Gość ruthdark
jest dobrze. jest mniej...trzeba dorabiać dziurki do paska: -)

Gość SYLANKA
ja jestem drugi dzień mam do z rzucenia 7kg wszystko przede mną :)

Gość gość
Dołączamy do Mayo od poniedziałku z moja przyjacióółka :) ja mam 20 kilo do zrzucenia , ona 5 ciekawe jak na nas zadziała :)

Gość ruthdark
no cóż 10 kilo mniej bo niestety ale zachorowałam, wtedy dużo leków- a później okres i tka sie ponakładało.. ale i tak uważam ze dieta jest super i nie chciałabym jej nigdy kończyć, a jak u was?

Gość ruthdark
no dziewczyny..żyjecie? jak efekty ? :)

Gość facet 31
Witam :) Drogie Panie, mam 31 lat, 180 cm wzrostu i na chwilę obecną ważę 89 kg, jeszcze w maju 2013 ważyłem 79 kg. Niestety zawodowo większość czasu spędzam za kierownicą pokonując miesięcznie ok 10000 km. Na wzrost mojej wagi znaczący wpływ ma charakter pracy oraz złe przyzwyczajenia żywieniowe - bardzo często stołuję się w Mcdrive'ach, posiłki jem bardzo nieregularnie, uwielbiam fast-foody, jestem typowym mięsożercą, do tego jeszcze nałogowo pochłaniam słodycze ( czekolada zjedzona na raz, to dla mnie żaden wyczyn ;-), do tego dochodzą słodkie napoje, chyba się uzależniłem od pepsi coli potrafię dziennie wypić 2 litry. Ostatnio robiłem okresowe badania i odziwo wyszły super pomimo znaczącego wzrostu wagi: poziom cukru 68 ciśnienie 111/70, puls 73 Najgorsze jest to, że nie mieszczę się w żadne spodnie, brzuch rośnie a apetyt nie maleje a wręcz przeciwnie; jem coraz więcej. Planuję rozpocząć tą dietę głównie dlatego, że obfituje w mięso kawy nie pijam wcale więc ten problem odpada. Podpowiedzcie proszę czy mięso może być smażone na oleju, czy musi być gotowane ? jakie warzywa można jeść a jakich nie ? i w jakiej postaci ? acha jeszcze jedna sprawa: do tej diety namówił mnie znajomy, który dzięki niej schudł 24 kg

Gość mrgo margo margo
Witam zagląda tu ktoś??? hallooo.... jak tak to ja od jutra zaczynam ta dietę i szukam kogoś kto się przyłączy dla mobilizacji :) powiem tylko tyle ze już ją kiedyś stosowałam i schudłam 6 kg ale to było dawno a teraz po dwóch ciążach znowu przytyłam i mam zamiar z chudnąć!!! a więc jutro start chętnych zapraszam!!! Będziemy się wspierać i dzielić spostrzeżeniami i wynikami...

Gość Jess82
Ja od jutra zamierzam być na tej diecie, zaraz po pracy jadę na zakupy i jazdaaaa:P Grejfrutów niby nie lubię ale trochę przekonałam się do nich na diecie norweskiej, którą własnie zakończyłam. Szkoda że tak mało jest polskich publikacji na temat nowej Mayo ale damy radę! Brzmi pysznie i zdrowo. Jeśli na takim menu jeszcze choć trochę uda się schudnąć to będzie super. Będę tu wpadać na pewno.

Gość vveronnika
Któraś z was dziewczyny stosowała skuteczne suplementy diety? :) Ja musze przyznać, że nigdy nie wierzyłam w ich skutecznosć, ale siostra odchudziała się dzieki slimtoxowi i mi też poleciła ten suplement. Dałam się namówić, bo ma same składniki ziołowe, a nie żadne trucizny. Specjalnie sprawdzałam na ich stronie http://slimtox.pl/ .Przekonałam się, brałam przez 15 dni ten suplement i schudłam 4 kilogramy :) Niektóre rzeczy naprawdę działają i bardzo pomagają w odchudzaniu. Przekonały nawet takiego niedowiarka jak ja.