Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martaanna

fajne książki

Polecane posty

Gość fan-fik
Ja mogę polecić książkę Trzy filiżanki herbaty Grega Mortensona i Dawida Oliviera Relina

Poecam książkę"Arabska żona"-Tanya Valko-bardzo ciekawa i wciągająca książka,właśnie ją kończę czytać:)

Gość klubowa
Z takich babskich książek ja ostatnio przeczytałam "Klub Matek Swatek" rewelacyjna ksiązka - już dawno się tak nie uśmiałam. Głowna bohaterka jest singielką i przeprowadza sie do nowego mieszkania, w tym czasie jej matka zaniepkojona staropanieństwem córki, wstępuje do tajnego klubu Matek Swatek - za pośrednictwem, którego stara się znaleźć męża dla swojej córki;) Naprawdę polecam - super śmieszna ksiażka!:)

Gość Lineea
Polecam Klub Matek Swatek - na pewno Ci się będzie bardzo podobać pośmiejesz się i zrelaksujesz. Idealna książka na deszczowy dzień. Ja przeczytałam w jeden wieczór tak mnie wciągnęło. Czyta się świetnie, lekkie, przyjemne i przezabawne:)

Gość plik
Ja mogę polecić książkę Trzy filiżanki herbaty Grega Mortensona i Dawida Oliviera Relina Zgadzam się:)

Sprzysiężenie osłów - jedna z najlepszych książek jakie ostatnio czytałam. Trzy filiżanki herbaty - fajne - ale to literatura faktu/reportaż więc dla tych którzy lubią ten rodzaj. Z lekkich książek: ostatnia Chmielewska. Całkiem miła chociaż wiadomo - to już nie to co dawniej ;)

Gość lula86
Ostatnio czytałam "Tajemnice Wydarte Zmarłym" Emily Craig, świetna książka! Ciekawa fabuła, wartka akcja i towarzyszący czytaniu dreszczyk emocji :) polecam gorąco! zwłaszcza jeśli lubicie coś z pogranicza sensacji i kryminału :)

Minaret. Historia Najwy , Sudanki, której los zmienił się z dnia na dzień. Jako córka polityka, wiodła beztroskie życie. Niestety zamach stanu spowodował,że Najwa i jej rodzina zostali zmuszeni do ucieczki. Wyjechali na polityczne zesłanie do Londynu . Dziewczyna przyzwyczajona do luksusów, teraz chowa się w muzułmańskim hidżabie, niezauważalna dla bogatych londyńczyków, u których sprząta. Poza jedną osobą , bratem swojej pracodawczyni.

Gość lula86
a w końcu dostałam Cień wiatru :D czytam, czytam i jak narazie super

Gość Lululkka
No "Tajemnice wydarte zmarłym" naprawdę bardzo fajnie się czyta. Jesli lubicie kryminały albo serial "kości" to ta książka na 100% Wam się spodoba

Gość Super optyk
I W OGÓLE-- A Wieczyńskiego. Petarda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość plik
A ksiązkę Juliet, Naga, znacie?

Gość lula86
Tak czytałam "Naga" super! Fajna...taka życiowa ;) Lululkka też myślę, że Emily Craig pokazała klasę i książka jest super, fanom Kości może się spodobać - owszem :D ciekawe czy nakręcą wkrótce jakiś pełnometrażowy film o Bones? Zmierzch zrobili...więc kto wie ;)

Gość plik
lula z nasz inne książki tego autora?

Gość lula86
Plik nie wiem czy chodzi Ci o Craig czy Hornby'ego? Craig czytałam jeszcze "Teasing secrets from the dead: My inwestigations at America's most infamous crime scenes - tyle że to książka w jęz. ang - nie znalazłam jeszcze polskiego wydania. A Hornny'ego czytałam "wpadkę". :)

Gość Katallinkak
Ja polecam Wam Hammonda - jak zostać arktycznym ninja -świetna książka dla faceta - mój przynajmniej był bardzo zadowolony!;p

Gość plik
Chodzi mi o autora Juliet, Nagiej - Hornbiego. Ja kiedyś dawno temu czytałam "Był sobie chłopiec":)

http://chomikuj.pl/?page=263770 Tu znajdziesz premiery filmowe z 2010 w super jakości DVD Ponad 3 tysiące premier filmowych z 2010, Filmy z polskim lektorem i polskimi napisami, - Sprawdź podfolder 2010 FILMOTEKA xxx Chcesz ogladac filmy za darmo? - przejdz do folderu FILM FREE wpisz haslo wytrych !!! xxx Link do strony głównej http://chomikuj.pl/?page=263770 xxx Podziel się z nami swoimi wrażeniami. Sugestie i komentarze do filmów mile widziane, Piszcie na PW cóż mogę więcej dodać? http://chomikuj.pl/?page=263770

Gość lula86
ja też słyszałam, że nowa książka Hammonda jest ciekawa i dla chłopaka, może być fajnym prezentem. Swoją drogą wiele osób wypowiada się, że "Jak zostać arktycznym ninja?" to najlepsza książka Hammonda.

Gość lula86
Lululkka zgadzam się z Tobą! Tajemnice wydarte zmarłym są jedną z lepszych książek kryminalnych, jakie ostatnio przeczytałam.

Gość kałamarnica_w_kałamarzu
a słyszałyście o takiej książce jak "Opowieść ojca" Ruperta Isaacsona? Piękna historia, strasznie wzruszająca.

u mnie na półce czeka w kolejce: zaginiona- cobena oraz nie mów nikomu następnie; -arabska żona -jedz, módl się, kochaj, -okaleczona teraz czytam - tamtego lata w sycylii