Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martaanna

fajne książki

Polecane posty

Gość podręczna póleczka
Pensjonat "Ewa" - kapitalna sprawa polecali dziś W TVN: http://tnijurl.com/ae046268a5b0/ czytałam od deski do deski.....................

Gość zimna cola
polecam Okaleczona

Gość madame 432
Zbliżają się Święta, wcześniej Mikołajki, poszukajcie tu fajnych prezentów..............do wyboru, do koloru.dla każdego: http://tnijurl.com/ca83a0e311e9/ powodzenia...........

Gość YesBook
Czesc, jeśli poszukujecie ciekawych książek to polecę Wam wspaniałą stronę. Ja dużo znalazlam ksiazek, wartych przeczytania na portalu recenzencko czytelniczym Yesbook.pl , który jest idealnym miejscem jeśli szukasz jakiejś ciekawej ksiązki lub chcesz przeczytać recenzje o książkach :) Dzięki temu portalowi odnalazłam bardzo wiele ciekawych ksiązek :)

Gość PaniBibliotekarka78
Witajcie, Z fajnych książek godnych uwagi, które ostatnio przeczytałam i mogę z czystym sumieniem polecić, wymienić mogę np "Stokrotki w śniegu" Richarda Paula Evansa. Niesamowita historia o przewrotności życia! Były też zabawne anegdoty Wojciecha Manna w "rockMann" czy wreszcie filozoficzne "Bóg. Życie i twórczość" Szymona Hołowni. Polecam te tytuły każdemu w ciemno!

Gość lula86
W mojej domowej biblioteczce jest wiele fajnych książek (tak mi się przynajmniej wydaje) :) ostatnio dołączyła do nich książka Becci Fitzpatrick Szeptem. Ja zauroczyłam się to książką od jej pierwszych stron... upadłe anioły, walka z nieśmiertelnymi i w tle zakazana miłość i tajemnica, która może zmienić wszystko. Szeptem wciągnęło mnie do tego stopnia, że nie mogę się doczekać jego kontynuacji - Crescendo, którego premiera jest dopiero 12 stycznia :( chociaż przy odrobinie szczęścia może uda mi się wygrać przedpremierowy egzemplarz w konkursie na profilu Szeptem na facebooku. :)

Gość Maluutka6
Z takich nowości, które ostatnio miałam okazje przeczytać mogę śmiało polecić książkę "Mistrz" A. Andrews, bardzo fajnie napisana, świetnie się czyta aż a poza tym jest na prawdę wartościowa i pouczająca dzięki czemu myślę, że jeszcze nie raz sama do niej wrócę.

Gość charakterekkk
"Ewangelia według spirytyzmu" - niesamowita ksiazka...

Gość Medklaexaa
Ja moge polecic wszystkie ksiazki Emily Giffin, pierwsza z ksiazek tej autorki pokazala mi kolezanka, a pozniej juz tak sie wciagnelam, ze nie mialam szans i musialm zdobyc wszystkie pozostale, lacznie z najnowsza Siedem lat pozniej, ktora wchodzi dopiero w polowie stycznia ale udalo mi sie ja wczesniej zdobyc w konkursie na facebooku:D

Gość habset
Polecam Tess Gerritsen "Ogród kości"-super.Pozostałe ksiązki tej autorki również świetne.Przyjemnego czytania!

Gość olkaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja polecam wszystkie ksiązki emily giffin. bardzo wciagajace i szybko sie je czyta. teraz 12 stycznia bedzie premiera najnowszej

Gość salamandra_plamiasta
Kto lubi powieści grozy, książki Kinga itd musi sobie koniecznie przeczytać naszą polską wersję jego literatury mianowicie "Zmorojewo" Jakuba Żulczyka.

Gość wielbicielka ksiazek77
Ja podpisuję się pod wypowiedzią jednej z forumowiczek. Podobnie jak ona lubię książki Piotra Kołodziejczaka, przede wszystkim "Bo wiesz...", Puść już mnie" i "Nie rób mi tego". Słusznie ktoś napisał na jego stronie internetowej, że to pisarz, który "w wyjątkowy sposób potrafi opisać życie we współczesnym świecie, szczególnie skomplikowane relacje damsko-męskie". Polecam.

Gość Desireno
A czytała któraś z was może ksiązkę , też polskiego autora Jakuba Małeckiego "Dżozef"? Mi się bardzo spodobała i chętnie bym wymieniła opinie na jej temat?

Kwiat śniegu i sekretny wachlarz;. Polecam gorąco

Gość Kiniulek
Autorzy książek które ostatnio czytałam to : Paulo Coelho - fajniejsze to Weronika postanawia umrzeć, 11 minut; Nicholas Sparks - jego wszystkie książki są świetne!!! :) A ostatnio kupiłam książkę Emily Giffin, jeszcze nie przeczytałam, ale wydaje mi się, że fajnie pisze.

Gość ceny do negocjacji
Gość edido
Witam,ja ostatnio zaczytuję się w książkach Dean'a Koontz'a..wiem,że są trochę "bajkowe",ale mnie trzymają w napięciu :) ale Zafon jest kultowy-uwielbiam "Cień wiatru"..niestety nie czytałam"gry Anioła"

Jestem po trylogii Zeruji Shalev, jeśli ktoś chce poczuć się jak głupia kobietka, której całe życie to dzieciaczek i żądza nachapania się męskim ciałem, to polecam! Życie miłosne, Mąż i żona, Po rozstaniu.

Gość magdalenka_77.77
E.E. Schmitt "Opowieści o niewidzialnym" Coś pięknego...

Gość galicjakix78
A czytal ktos juz "Siedem lat pozniej" Giffin?