Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 rok studiów

Dlaczego nastolatki ubierają się lepiej od studentek

Polecane posty

niestety nie ma tam mej fotografii :> po drugie ,nie posiadam jakiejs gigantycnzej kolekcji markowych ciuchow ...a moda,kreowanie jej jest mą pasją i nie zmienię tego czy sie komus to podoba czy tez nie:> zresztą gleboko gdzies mam jakies osądy na temat mej jednostki wydane po przeczytaniu kilku postow:> ciao:>

Gość like czrazy
2 rok studiów , kurde a ciekawe jak ty wyglądasz że tak wrzucasz na te dziewczyny. lady in red-======> z tym 3 celem to przesadziłaś ;-) , ja mam 168 i waże 52 kg i to troche za mało , naprawde :-(

no właśnie i wszystko sprowadza się do tego, że nastolatki są fajne na szybkie bzykano :) Bogu dziękuję, że jestem studentką, a mój facet nie jest z przedziału wiekowego 19-20 :)

nawet wazac 73 kilogramy mozna wygladac dobrze w spodnicy, choc niekoniecznie trzeba nosic taka, ktora ledwo dupe zaslania a w ktorej malo kto dobrze wyglada. nawet i chude. like czrazy - moze stane na 55-57 kilogramow, zaleznie od tego jak bede sie czula.

Gość 2 rok studiów
jeśli chodzi o ubiór ( bo tylko o to się czepiam) to staram sie tak ubrać aby w miare podobało się to płci przeciwnej...nie raz usłyszałem od koleżanke na wykładach czy ja czasem na jakąś randke nie ide... nie stroje się jak na impreze, ale wszystkie ciuchy są naprawde eleganckie i co najlepsze nie za duże pieniądze..

Gość Zasmucona Angelika
dziewczyn(k)a 17 ----> studiowanie dzienne na uczelni państwowej to nie zawsze jest coś darmowego.jeśli jesteś taka wygodna,by studiować i nadal mieskzać z rodzicami,to twoja spraa.ale wiele osób musi wyjechać z domu na czas stuiów i płacić za akademiki,wyzywienie..................... ty jesteś tak wygodna,że tego nie zrobisz.boisz się tej poniekąd dużej odpowiedzialności zycia na włąsną rękę,że masz tyle a tyle kasy na miesiąc i MUSI ci wystarczyć.... ale nie,Ty pójdziesz na studia do nędznej szkółki pomaturalnej (nikogo w tej chwili nie chcę urazić) w swojej Koziej Wólce,zamiast na drugi koniec Polski na super uniwerek............

Gość Furious...............
To nie są osądy. Sama się na taką kreujesz ciągle jęcząc i wypisując mało sensowne bzdury na swój temat. Znam wielu ludzi, dla których projektowanie ubrań jest pasją, ale nie szczycą się tym, tylko po prostu to robią. Nie ma w tym nic niezwykłego, dzisiaj to wręcz bardzo częste zjawisko, więc przestań ciągle o tym pisać, bo akurat Twoje zajęcie jest naturalnym następstwem zainteresowań, które podzielają tysiące nastolatków...

tak od razu wyzywaj od glupich naprawde jestes inteligentna pogratulowac umiejetnosci dyskutowania

Gość hahahhaha
pierdolenie kotka za pomoca młotka :classic_cool:

dziewczyna17 napisala ze dostanie sie na dzienne wiec rodzice nie beda musieli jej utrzymywac czy jakos tak... no bys sie nie zdziwila, zobaczysz ile bedziesz wyciagala kasy od rodzicow, fakt ze duzo mniej niz prywatnie ale nie badz taka do przodu a mialam takiego faceta ktory cale wyklady obserwowal wszystkie dziewczyny ale po semestrze papa, wiec moze nie szukaj golych tylkow na zajeciach :P aha jestem na politechnice z tym ze mniej wiece polowa to plec zenska na moim kierunku, zupelnie nie rozumie jak mozna miec taki tok rozumowania, fe :P

coz ja nie bylabym taka pewna,ze 90516-17latek jest dziewicami...bo najczesciej nawet te najbardziej niepozorne skromniutkie szare mysie, nimi nie są....:O

facet a ty? madroscia swieczisz? gdzie mowisz ze w szkole lubisz sobie pogladac cialka. bawisz mnie swoim tokiem myslenia.

Gość no nie no
NIektóre dziewczyny intersują się ym co mają na sobie a inne się tym nie interesują, jednym podoba sie to a innym co innego. Ale szczerze mówiąc to chłopcy też by o siebie jakoś zadbali, bo jakoś nei widze żeby zbyt wielu wyglądało jak modele na nowej kolekcji wranglera ( zainteresownych odsyłam stronke wranglera zobaczcie jak tam się panowie ubierają zanim zaczniecie wymagać wuj wie czego od dziewczyn :O )

Nie pisałem o żadnej szkole ale lubię patrzeć się chociażby na własną dziewczynę. 18 lat a świetnie się ubiera. i żadko chodzi w spodniach.

tez facet ale problem w tym ze chcialbys ogladac grubsza dziewczyne w spodnicy? ojna chyba lepeij wyglada w dobrze dopasowanych do figury spodniach. ciesze sie ze twoja dziewczyna sie tak ubiera ale nie kazda kobieta wyglada w tym dobrze. ale wazne ze jest zadbana i nie wciska n a siebie byle czego ani czegos co jest kilka rozmiarow za male. zgadzasz sie?

W takim razie szukam malolatki bo obecne studentki są do niczego

W takim razie szukam malolatki bo obecne studentki są do niczego

Jezu, zaczynam czuć się staro przez ten topic, a to niezdrowo w wieku 18 lat oO