Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 rok studiów

Dlaczego nastolatki ubierają się lepiej od studentek

Polecane posty

Gość do złotoooooo
Ty cos skończyłaś???!!!!!!! "A licealistki chyba chcą dorównać panią obsługującym te zaniedbane " Dziewczyno jak ty piszesz.

Gość iqwbhiwh094
ok. masz rację. przeciez ja nie naskoczyłam na studentki które nie mają na ubrania. moja kuzynka mieszka teraz w warszawie, przyjechała z kielc, studjuje zaocznie, wynajmuje mieszkanie po połowie z chłopakiem, chodzi do pracy-po opłaceniu wszystkiego tez nie wiele jej zostaje na ubrania.. zawsze takie niby pierdoły a jednak masa kasy na to idzie. myć się przeciez mydłem trzeba i jeść takze. ja to doskonale rozumiem! ale chodziło mi o to ze nie wszystkie nastolatki to zepsute głupie dziewuchy! :o

Gość Atyde
Prawda jest taka, że laski z lo chcą wyglądać na starszę, chcą mieć inicjację seksualną najpóżniej w weiku 15 lat to ubierają się jak małe dziwki. Przykre jest najbiardziej to, że skoro rodzice dają im kasę to umiaru nie mają a później wywalają wielkie brzuchy na wierzch. Studentki potrafią być bardziej krytyczne wobec siebie, dlatego niewiele ubiera się na dziwkary, tylko z klasą. Mając lat 20 a nie 15 ma się już świadomośc, że wygląd lafiryndy raczej rzadko pomaga. A tak w ogóle to te dziewczyny, które na studiach ubierają się w rozciągnięte swetry to zazwyczaj tak też ubierały sie w lo. Ja kiedy poszłam na studia zaczęłam się na poważnie malować, chociaż nigdy nie narzekałam na brak facetów. Warto też zwrócić uwagę, że dziewczynki w gimnazjum stają sie bardziej wyzwolone i skupiają uwagę bardziej na ciuchach niż na innych rzeczach, więc za lat 5 na studiach też będą laksi podobnie ubrane, tylko pewnie poziom nauczania spadnie... jak to teraz widać w lo :(

Gość iqwbhiwh094
kro.. no nie wiem czy zarabiasz więcej niz moi rodzice wydają na mnie :o bo kieszonkowe.. masz racje.. ale ja kieszonkowe dostaje na gume do zucia i sama nie wiem na co.. bo jak ide do kina to dostaje oprócz tego jakies pieniądze. ok spadam do auschan kupowac kredki i elementarze 🖐️

Własnie o tym pisze, takie cichodajki najgłośniej krzyczą że \"chcą mieć inicjację seksualną najpóżniej w weiku 15 lat to ubierają się jak małe dziwki.\"

oj boze jaka ty durna jestes. a nie wiesz ze mozna z kims byc dlugo? i nie dawac dupy jak twoje kolezanki? kochac go i nie robic tego dla sportu i po to zeby opowiedziec kolezankom?

Gość złoooooooooootooooooooo
skończyłam LO :) i jestem cichodajką, z tymi studiami to skłamałam. Lubię różowe ciuszki i dawać dupęęęę :) Pozdrawiam wszystkich chłopców z mojego wielkiego miasta :)

iqwbhiwh094 placisz za gaz prad ogrzewnie jedzienie internet kom sama ciuszki i podreczniki do szkoly tez. jesli nie to zanczy ze bardzo duzo rodzice na ciebie placa

Nie no trzeba dziewczyny bronić. Ów licealistki rzeczywiście najczęściej są dziewicami a że potrafią się odważnie ubrać. to chwała im za to.

Gość mediagirl
Nastolatki ubierasją się lepiej bo rodzice za to bula. przecież to banał

Gość kuska
magija to chyba naturalnie, ze nastolatki utrzymuja rodzice.A ty chcesz powiedziec, ze całkowicie utrzymujesz sie sama?

Lepiej się ubierają bo jest taka moda, można przyjść na szpileczkach w spódniczce do szkoły i koleżanki sie nie nabijaja a studentki żyły w czasach spodni i męskich butów traktowanych jako przejaw wyzwolenia i równouprawnienia

nie mam nic do tego chodzilo o to ze dlatego studentki nie moga sbie pozwolic na to czy na tamto bo maja inne wydatki placa za mieszkanie na jedzenie itd

Gość tessss
nie ma takiego pojęcia jak kazda , kazdy czyv wszyscy . posługiwanie sie czyms takim to naduzycie

Gość koless chyba cię
pojebałooooooooooooo :) rozbawiłeś mnie swoją teorią

Ja odpowiem, większość dziewczyn na 3 roku mieszkających w akademiku daje dupy, i tu ma rację.

koles jaka roznica wiekowa jest miedzy mna a obecnymi nastolatkami. ja nie chodzilam do szkoly w czasach wyzwolenia tylko w czasach kiedy sie wiedzialo w co nalezy a w co nie nalezy ubierac sie do szkoly.

a wiesz co ja bym sie z ta teoria twoja nie zgodzila ze wiekszosc daje dupy. ale to mneijsza o to

należy nie należy co to za sformułowania, ważne aby dobrze wyglądać.

Gość onnnnnnnnn
ja studiuje i wcale nie zauwazylem, ze dziewczyny na studiach sie tak zle ubieraja :] u mnie na uczelni jest pelno lasek, ktreo potrafia sie ubrac skromnie, ale ladnie. nie odslaniaja przesadnie ciala, bo jest to bardzo zle odbierane przez wykladowcow, a mimo wszystko sa atrakcyjne. wnioski sa proste, trzeba byc poproastu soba i tyle. miec wlasny styl iu olac trendy, ktore jednemu pasuja, a innemu nie :] moja dziewczyna wyglada super jak sie ubierze naormalnie, ale jest bardzo ladna i nie musi prowokowac wygladem, a i tak sie za nia wszyscy ogladaja ku mojej irytacji :]

Gość laski po co wy w ogóle
z tą rozpieszczoną gówniarą dyskutujecie? :o

Gość tessss
Oczywwiście jak mieszkają w innym miescie to ponoszą wydatki typu mieszkanie , jedzenie, co nie zmienia faktu, ze jak studiuja dziennie to i tak są najczesciej mocno wspierane finansowo przez rodziców.

nie wiekzość tylko prawie wszystkie. Osobiście nigdy nie pozwoliłbym własnej córce mieszkać w akademikach, Bo to co teraz się dzieje to jedno wielki kurestwo.

Gość Frauchen
Nie ....Studentki się szanują i wiedzą jak powinna wyglądać kobieta...

hmmm wiesz wybacz. nie wyobrazam sobie kobiety w banku z gola dupa . lekarki z odslonietymi cyckami, czy sedziny w dwoch paskach jednym na dupie drugim na cyckach.bo jej tak wygodnie i ladnie wyglada