Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Dobry rocznik 1974.......odszukajmy sie

Polecane posty

Gość Ludzie ludzie
Ewa - ktorego listopada ? Ja 28 :)

Ewa ja tylko dzięki takiej pracy zdecydowałam sie na ciążę. Tu jest spokojnie, bez stresów i zawsze można wrócić po urlopie

Gość Oj dobry dobry
Ola - Gdańsk - 21 listopad! Witam!

Gość Oj dobry dobry
No to ja się też przyłącze.. 12 tydzień:) Ola

Ola zastanawiałam się co też możemy mieć wspólnego. Gratulacje. Ewa polecam ten stan. Ja jakoś długo nie mogłam się zdecydować, a teraz bardzo się cieszę.

Ewka, nie jestem. Tryskam energią. Poprosiłam tylko w szkole żeby nie dawali mi zbyt dużo nadgodzin i wychowawstwa. Czuję się świetnie i mam nadzieję jeszcze trochę popracować.

Czesc ja tez 74 i urodzilam sie trzy dni przed she kameleon haha tylko ze we Wroclawiu:). A jeszcze jednego imienia byl wysyp w tamtym czasie , fakt Anek nie przebije haha ja jestem Agnieszka.

Glamurko witaj. Fakt za naszych czasów nie było wielkiej różnorodności w imionach. Teraz kiedy wyczytuję imiona dzieci z listy często nie jestem pewna czy dobrze widzę. Mam nową uczennicę o bardzo wdzięcznie brzmiącym imieniu - Modesta!?

Witam weekendowo. Miałam plenerowe plany na te wolne dni, a tu niestety pogoda je pokrzyżowała.

She, niestety nie. W zasadzie pochodzę z Krakowa, ale kilka lat mieszkałam we Wrocławiu, a teraz osiadłam w Rzeszowie. Jakoś nie mogę znaleźć swojego miejsca

she kameleon 🌻 rojka🌻 glamurek🌻 Witajcie piekne 32 latki:)Wczoraj bylo tak cudnie i cieplutko,a dzisiaj taki ziąb........brrrrrrrr.Co do nietypowych imion to uczyłam juz armande, zygfryda,tycjana.....ech, nastały inne czasy:) Rojka, jak sie czujesz w ciazy?Dzieciakom w szkole juz mowilas?:) Pozdrawiam:)

Hej Ewcia, Tak, powiedziałam dzieciakom w szkole, bo kiedy oddałam wychowawstwo w swojej klasie dzieci podniosły lament, że ich nie chcę. Czuję sie świetnie. Na początku ciąży było różnie. Na dodatek miałam wtedy zaplanowany wyjazd do Londynu i nie chciałam z niego rezygnować. Chyba niepotrzebnie pojechałam. Teraz już jest OK i mam nadzieję, że tak pozostanie:)

a, zapomniałam rojka🌻no to wszystkiego najlepszego przyszła mamusiu:)pamiętam swoje ciąże-piękne czasy i te ruchy w brzuchu,nie ma nic porownywalnie fajniejszego od tego uczucia:)

Dzięki She:) Mnie też się to podoba. Baaardzo. Trochę boję się, że kiedy zacznie mnie przybywać zrobię się mało sprawna, ale może to takie strachy na zapas. She pisałaś kiedyś, że zaczęłaś studia. Co studiujesz?

Ewcia🌻coś za coś:) rojka🌻zaczęłam w marcu na ekonimii i bedzie to rachunkowość i controling,jestem teraz na II sem.

ja wiem............ale ja kocham swoja prace..........gdybym miala zostawic klase wolalabym isc na zwolnienie.........

Gość asia74
witam, ja również jestem z tego dobrego rocznika :) mój mąż również:) mamy dwie córeczki - 9 i 5 lat . pozdrawiam

Ewcia co tam wychowawstwo. Zobacz jakie dziewczyny mają duże dzieci. Witaj Asiu:) She podziwiam Cię, za te studia. Ja czasami też mam ochotę coś jeszcze zrobić, a potem stwierdzam, że już mi się nie chce.

Gość asia74
ja równiez pracuję w szkole:") a mąż nosi mundur