Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Dobry rocznik 1974.......odszukajmy sie

Polecane posty

Mysle,ze (nie chce nikogo obrazic) to ludzie, którzy za bardzo sie nad soba uzalaja.Moze najwyzszy czas wyjsc do ludzi.Niestety,ale milosc tez nie zapuka do naszych drzwi, jesli jej wczesniej nie zaprosimy:)

witam piękne i młode 32-latki jak widzę,to jestem tu babcią,bo z marca:) a na dodatek 21-go:) haha to dzień wagarowicza moje miłe nauczycielki:) mam męża,troje dzieci12,10 i 3 latka(w tym też was na razie wyprzedzam:),jestem mgr,ale nie pracuję od czterech lat moją obecność w internecie sponsoruje mój mąż,bo tylko on biedak zarabia na rodzinę:) a i jeszcze mogę dodać,że jestem z okolic Szczecina i mam na imię.........Agnieszka:):):) pozdrawiam cieplutko cały cudowny rocznik 74

Mysle, ze pesymisci...........zapomnialam dodac,ale to chyba przez ten wyczerpujacy tydzien;)

Oj, wiem czasem własne problemy rosną przed nami w postaci góry i zasłaniają nam problemy innych i nam sie zdaje,że ich nie ma. Widzisz, ja za pare miesięcy bedę mieć dziecko (świadomy wybór), mieszkam w obcym miejscu, mam byle jaką pracę, nie mam męża (tzn mam byłego), ojciec mojego dziecka do swojej przyszłej roli zupełnie się nie nadaje (wiedziałąm o tym). Też nie za różowo, ale wierzę, ze to wszystko jakoś się wyprostuje:) Jestem pewna, że tak będzie

Gość ja też sie wpisze
Pewnie masz rację Ewcia32. Jednak to trochę trudno tak wyjść do obcych ludzi. Ja jakoś nie mogę się przełamać. Taka już odludka ze mnie.

dzięki:) przy pierwszej ciąży żałowałam,ale teraz nie widzę swiata poza nimi:):):) i nie wyobrażam sobie,że mogło być inaczej pozdrawiam i życzę miłej nocki😘🌻🖐️ jeszcze się odezwę:):):):)

Ewcia nie kuś mnie z tymi zakupami. Dostaję bzika w sklepach z ubrankami dla dzieci. Agami witaj

ja tez sie wpisze--------->moze wejdz na jakis czarny nick:)zacznij spotykac sie z ludzmi, usmiechaj sie do ludzi:) Rojka, odwazna z ciebie kobieta. Ja tez chcialabym miec dzidzie,jednak boje sie tego, co bedzie potem, a najbradziej utraty swobody i wolnosci.Wiem,ze to głupie.........Jednak zegar biologiczny depcze mi po pietach:D

Ewcia depcze, depcze. Ja chciałam mieć dziecko juz dawno, ale mój były mąż nie chciał. Potem dostałam fantastyczna pracę (jesli chodzi o zarobki), ale po urodzeniu dziecka nie mogłabym tam wrócic. No więc zmieniłam pracę i miejsce i czekam na dzidkę:D

Faaaaaaaaaajnie Rojka:)Moj maz znowu bardzo chce, ja jestem jakos sceptycznie nastawiona. Lece spac .Pozdrawiam wszystkie fajne 32 latki .🌻Mam nadzieje,ze bedziemy sie spotykac:)Wpisalam juz nasz topik do MOICH TEMATOW:) Dobrej nocki zycze:)

Ja też ide do łóżka wszak mam prowadzić higieniczny tryb życia. Dla mnie to trudne, bo straszna \"sowa\" ze mnie . Dobranoc

A co tutaj tak cicho;)Witajcie dziewczynki:)🌻Ja jestem juz po wielkim sprzataniu, praniu, gotowaniu itp;)

Gość asia74
ja własnie skończyłam przygotowania do urodzin córki. dziś zacznie 10 lat... ech, jak ten czas szybko leci...

Heeej, Ja już jestem. Zaliczyłam dzisiaj wyprawę rowerową. Pomimo ciemnych chnmur deszcz nie padał było tylko trochę zimno. Sprzątanie dopiero przede mną,a z gotowania rezygnuję. Idę dzisiaj w charakterze osoby towarzyszącej na jakąś imprezę organizowaną przed producenta leków dla zwierząt (albo karmy, nie jestem pewna), którą prowadzi Robert Janowski. Mam nadzieję, że oprócz czegoś dla ducha będzie też coś dla ciała. To teraz zmykam \"zrobić się na bóstwo\":D

Rojka------>zycze zatem fantastycznej zabawy;) Aska, jakie juz masz duze dziecko:)Wszystko dopiero przede mna;)

Gość asia74
oj, duże! druga ma lat 5. obecnie biję się z myślami nad trzecim dzieckiem. bardzo bym chciała miec jeszzce raz dzidziunię w domu, tylko boję się... że jestem za stara. moja kolezanka z klasy/podstawówki w lutym tego roku urodziła chłopca zespołem downa. dlatego się boję (nie wspomnę, że również tego,iz umrę podczas porodu). zawsze się tego balam a teraz szczególnie

Asiu jaka za stara? Ja urodzę dopiero pierwsze dziecko i wierzę, że wszystko będzie dobrze. Zresztą lekarz też utrzymuje mnie w tym przekonaniu. Moja siostra rok temu urodziła dziecko w wieku 40 lat i mała jest idealnie zdrowa i świetnie się rozwija. Nie ma reguły. Ja wierzę w medycynę, a ta maszeruje na przód.

A napisze Wam jeszcze o mojej imprezie. Otóż wyglądało to jak zjazd weterynarzy. Było zabawnie, a pan Janowski cudnie całe towarzystwo bawił. Zaczęło się od degustacji whisky i po chwili całe zgromadzenie było odpowiednio wesołe i gotowe do zabawy. Potem wjechały różne pyszności i mogłam sobie poużywać \"za dwoje\". Następnie mały koncert i tańce. Te ostatnie dla mnie tylko tak symbolicznie, bo po porannych eskapadach bolą mnie nogi. Tak więc opuszczając imprezę w szczytowej fazie grzecznie przyjechałam do domu, bo dziś wieczorem \"Ucieczka gangstera\" (i Alec Baldwin w roli głównej). Polecam

No moje panie gdzie to się podziewacie?? Witaj Kjopka:) Dzięki za prozpozycje, na pewno skorzystam. Mam kuzyna ginekologa i zamęczam go telefonami pytając o różne bzdurki. Kjopka gratuluję synka. Fajnie, ja chyba też wolałabym chłopczyka, ale staram sie nie nastawiać na konkretną płeć. I oczywiście wymyślam imiona na obie ewentualcności. Jeszcze nie mam faworytów, ale z pewnością nie będzie to nic z aktualnych nowości:D Miłego dnia dla wszystkich

Witajcie dziewczynki:) Wczoraj nie było mnie w domku,wiec nie mialam dostepu do kompika.Ja mam zamiar dopiero zajsc w ciaze.Tak bardzo ci Rojka zazdroszcze tej decyzji:)Wczoraj widzialam takie cudne ciuszki dla bobasia:) Witam wszytskie nowe forumowiczki;)

Witam wszystkich, Jak to cudownie jest nie pracować:) Obudziłam się dzisiaj z okropnym bólem gardła, a ponieważ często mam z nim problmy poszłam do lekarza. Standardowo mam zapalenie górnych dróg oddechowych i jestem na L4 :D Cały dzień przegladam książki o małych dzieciach i delektuję się błogim lenistwem:)

Witaj Rojcia;) A moze w ogole idz na L4 do konca ciazy,bedziesz miala jeszcze wiecej czasu. Ja caly czas bije sie z myslami.Powinnam przez najblizsze dni starac sie o dzidzie, a ja ciagle sie boje:(Kurde jestem pracoholiczka. Szkoda mi rezygnowac z pracy.........wiem,jestem nienormalna:(

pozdrawiam ...ja też z 74 lipiec. mam córeczkę Zosię :) ma 14 miesięcy. mam męza niemęza...jeszcze nie zdążyłam wziąść z nim ślubu...:) ale wszystko przed nami. Jestem mgr fizjoterapii, mam swój gabinet, przyjmuję pacjentów i cieszę się tym błogim szczęśliwym stanem któremu na imię ...życie. Pozdrawiam was wszystkie

pozdrawiam ...ja też z 74 lipiec. mam córeczkę Zosię :) ma 14 miesięcy. mam męza niemęza...jeszcze nie zdążyłam wziąść z nim ślubu...:) ale wszystko przed nami. Jestem mgr fizjoterapii, mam swój gabinet, przyjmuję pacjentów i cieszę się tym błogim szczęśliwym stanem któremu na imię ...życie. Pozdrawiam was wszystkie

Witaj Kamelia:)🌻 Ciesze sie,ze jestes szczesliwa..........ja tak naprawde jeszcze nie wiem:(

Ewcia..kiedyś słyszałam ze szczęście to stan umysłu......:) a nie splot dobrych okoliczności...czasami są złe ale też można byc szczęśliwym.. to poniekąd decyzja zrodzona w duszy lub w mózgu :P):):)

ten jezor nie był planowany :):):) sam się wstawił :) ha aha ha miały być tylko słodkie uśmiechy