Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata79

kolczyk w nosie pytanie

Polecane posty

Gość Andzia pp
Ilona22 ..... masz racje :) domusia posluchaj ilonki :) ja mam tylko 13 lat i dopiero bede se robic kolczyka w nosie :D a ty mlodsza ode mnie i masz w tylu miejscach :)

Andzia pp: Dzięki za poparcie no, bo to troszkę przesada w tylu miejscach mieć kolczyka i to jeszcze w wieku 12 lat!!

Andzia pp: Dzięki za poparcie no, bo to troszkę przesada w tylu miejscach mieć kolczyka i to jeszcze w wieku 12 lat!!

Gość Sandi14
no to głupio troche wygląda...;]

Nom serio to musi wyglądać głupio u dziewczyny w tak młodym wieku

Nom serio to musi wyglądać głupio u dziewczyny w tak młodym wieku

Gość Sandi14
Noo ;] heh troche ;d chcoaisz zeby z nosa wyjeła to juz by bylo lepiej no i 2 z ucha

domusia jeszcze w dupie sobie zrob a na czole tatuaz z napisem " jestem idiotką" dziecko idź do piaskownicy lepiej pobawić się lalkami. Ilona ciekawe ile przytyłuśmy :D aż boję się zobaczyć :P

coraz gorzej z tymi dziecmi w dzisiejszych czasach się dzieje xD ja mając 12 lat to chyba kucykami pony z koleżanką się bawiłyśmy ;)

Gość andzia PP
Dziewczyny ratunku !!! rozmawialam z moja przyjaciolka razem jestesmy w anglii ..... ona mi powiedziala ze kolczyka w nosie nie da sie przebic pistoletem ..... czy to prawda ... chyba w polsce przebijaja tak samo jak w anglii ....plis powiedzcie mi :)

Gość Sandi14
W sumie przebic pistoletem sie da ! ale teraz to igłą przebijaja...

Gość andzia PP
ale ja sie boje .... mam nadzieje ze mozna poprosic zeby pistoletem sie przbilo ;/ plis powiedzccie ze tak :p

Gość Sandi14
ale w tedy byś musiała poszukać gdzies gdzie jest pistolet bo wydaje mi sie że wszedzie nie mają tych pistoletów

No Fruti aż sie boje na wagę stanąć... serio... a tym dziewczyną na prawdę na rozum pada... :/ ja bym przebiła igłą a nie pistoletem;/

Gość Sandi14
Ja też bym przebiła igłą ale to już jak ona woli niech sobie tak przebije....

Gość wrednaaa
Boshe .... Dziewczyny prosze was nie słuchajcie tych lasek co tu sie WIELCE znaja na te tematy .... robiąc kolczyk tez sie bałam ... jak przeczytałam te teksty ze jak zle przebijesz w nosie kolczyk i trafis zw nerwy to ci sparalizyje pól twarzy ... Haha kto to wymyslil .... Po pierwsze to nic nie bolało ... wiec sie nie macie co bac a po drugie nic wam sie nie stanie .... ja nie moge normalnie ... wy laksi nie macie co robic tylko krytykowac i wciskac kity innym dziewczyna ktore chca sobie zrobic koclzyk w nosie ;/ ;/ zajmijcie sie swoja dupa !!! Pozdro ;)

Gość zakrecona713
Hejka dziewczyny. Ja mam w planach zrobic sobie kolczyk w nosie, w sumie juz jestem pewna tego ale sie boje :) niektorzy mowia ze boli inni ze nie i w koncu nie wiem... i mam jeszcze kilka pytan... dlugo trwa cala ta operacja? :> i czy kolczyk tzw na zagiecie latwiej jest wyjac pozniej z nosa niz taki z kulka i czy to mniej boli? aha i ile sie goi mniej wiecej? no i czy po pierwszych dniach bardzo widac na nosie, ze byl dopiero co przebity? Bo planuje zrobic sobie dopiero po maturkach, bo przed boje sie ze nos mi spuchnie i bede chodzila z wielka kichawa do szkoly :P xD Pliska odp :)

Gość zakrecona713
aha i jeszcze jedno pytanko o ktorym zapomnialam ;) zawsze myslalam ze kolczyk robi sie z lewej strony i wiekszosc ktore widzialam byly z lewej strony nosa, z reszta w uchu jak robimy wiecej, tez robimy z lewej, a tu sie dowiaduje ze powinien byc z prawej? dlaczego?

wrednaaa to ze jestes skonczona kretynka to juz pomijam. Jezeli sie kurwa nie znasz to sie nie wypowiadaj, a to dlatego, ze własnie mozna cos uzkodzic jak sie przebija samemu nos, m.in mozna stracic wech i to kurwa nie sa moje widzimisie, tylko o tym czytałam a po drugie pricer tak powiedział mojej koleżance. to raczej ty nie wprowadzaj innych w błąd. A jak język sie źle przebije to można stracić smak, i może twarz sparaliżować, jakbyś pouczyla się trochę biologii to byś wiedziała. ale nie ma z kim dyskutowac. Andzia piercing polega n przebijaniu igłą a nie pistoletem. Pistoletem niby też można ale się robić tego nie powinno. Wątpi żeby w anglii nie było salonów dobrych gdzie robia to igłą. Wystarczy poszukac, bo tam jest napewno więcej niż w Polsce.

zakrecona ......ZAŁAMKA!!!!!!!! To ze kolczyk był z lewej to był bo sie tak tej osobie poobało! Co to ma za znaczeni czy z prawej czy z lewej;/ komu jak wygodnie. Nie wiem kto tak napisał, ze powinno być z lewej. To, że napisał ktoś ja mam z prawej, i ja tez to nie znaczy, że z prawej się robi. A to, że jak się ma dużo kolczyków w uchu powiedzmy z prawej strny, to żeby nie wyglądać jak choinka lepiej zrobić kolczyk po lewej. Ale to też inwencja twórcza. Operacja jak to nazwałaś trwa z 10 sekund i nie boli. Chyba, że robi t ktoś nieprofesjonalny. Kulki kolczyka się nie powinno UŻYWAĆ! tylko kolczyki w kształcie litery L te są specialne i w każdy saloni powinny takie być, jeżeli są z kulką to oznacza, że ten salon jest coś nie teges...goi się około 2 miesięcy dość szybko. U mnie już po 4 godzinach nie było widac,że w ogole był przebity. MOja koleżanka którą spotkalam następnego dnia myślała, że ja kolczyk mam już z miesiąc. Acha i lepiej nie bierz znieczulenia, w ogole dbry salonie nie poinni dać, a to dlatego, że nie ma takiej potrzeby bo to AZ tak nie boli (szczepienie to boli 100% bardziej) a potm jak znieczulenie zejdzie to będzie bolało 5 razy mocniej niż by miało.

Gość Andzia pp
to do wrednej .... czy dziwisz mi sie dlaczego takie pytania zadaje ??? to ci powiem dlaczego .... chce kolczyka i jak inne dziewczyny dowiaduje sie na ten temat !! a po drugie nie pouczaj innych dziewczyn ... bo niektore wiedza na temat kolczykow lepiej od ciebie :/ pzdr :p

hehe znowu zamieszanie :D wrednaaa niestety nie masz racji.... ;) Jesli zle sie przebije i trafi sie w nerw, to na prawde rózne niedobre rzeczy moga sie stac... Np. po jakims czasie od tego przebicia cos tam sie dzieje z powieka ( na przyklad) i to nie sa brednie tylko cala prawda... Dlatego kazdy piercing nalezy robic w salonie tatuazy lub piercingu. Bo zle przebicie czesto przynosi bardzo niedobre skutki. i faktycznie nie ma jakiejs reguly z ktorej strony robi sie kolczyka, kazdy robi jak chce :P nawet przed przebiciem nosa pytalam mojej piercerki z której strony sie powinno i czy to ma znaczenie jakies. ONa powiedziala ze absolutnie nie, to zalezy od ciebie gdzie chcesz:D ja akórat mam po lewej stronie :p

Gość Andzia pp
hehe ..... amy09 masz racje zamieszanie :p a to przez wredna ...... :) ale teraz wszystko sie uspokaja :) :) :)

AMy Fruti ilonka dołączam ;p;p własnie a z ktorej strony wy macie kolca? ja mam z lewej jakos mi lepiej pasuje, przeczytałam wszystkie 17 stron forum, ale masakra co niektore rzeczy.

Oprócz tego po której chcesz stronie możesz jeszcze zdecydować w którym miejscu mniej więcej czy na płatku czy wyżej. Ja mam na prawym, na lewym bym jakoś nie mogła nie wiem :D może dlatego, że jestem praworęczna nieee wiem sama :) do lewego bym się nie mogła przyzwyczaić.

A wiecie co widziałam ostatnio dziewczynę która miała kolczyk w nosie po obu stronach :) fajnie to wyglądało ale ja na takie coś bym się nie zdecydowala, patrzcie ile ona się męczyć musi z wkładaniem :P

Fruti moja piercerka ma po obu stronach w nosie:P jeszcze w policzku, ale w policzku absolutnie mi sie nie podoba....

Gość Andzia pp
fajnie wyglada po obu stronach ale ja bym sie nie zdecydowala po obu ... w jednej wystarczy :p pzdr. :):):):):):):)

Gość Isiorek
Kolczyk w nosie nic nie boli. Mi kumpela robiła i wogóle nie czułam!!!