Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata79

kolczyk w nosie pytanie

Polecane posty

Gość Ajuszka
IKONA22: Dzięki za informacje. A ty już jak długo masz kolczyk w nosie ? ;)

Gość Ajuszka
Sory, miało byc ILONA22 :)

Ajuszka: nie ma za co!! Ja mam no gdzieś dwa miesiące może dwa i pół:):) szczera20: po co się wtrącasz wchodzisz na to forum i się wtrącasz a co ciebie to interesuje kto ma ile lat i w jakim wieku ma kolczyka?? weź znajdź sobie inne zajęcie niż krytykowanie innych!! zajmij się sobą!! i nie wtrącaj nosa w nie swoje sprawy bo chyba to w końcu nasza sprawa kiedy chcemy se zrobić kolczyka!!!

szczera20: może ty powinnaś iść do szkoły?? hmm... bo zamiast sandi napisałaś "sanki: nie wiem czy to specjalnie ale jeżeli nie to ty może powinnaś iść do szkoły się troszkę poduczyć??

Gość Sandi14
ilona22 Dzieki heh chciasz ktoś xD ale w sumie racja kazdy ma swoje zycie i robi co che i keidy chce...

sandi14: nie ma za co!!! ;) no bo co kogo interesuje gdzie my mamy kolczyki i w jakim wieku je sobie robimy!! to nasza sprawa!!! a takie \"coś\" jak np \"szczera20\" to piszą tak pewnie dla tego że nam zazdroszczą że my te kolczyki mamy a ona pewnie nie mogła mieć bo jej rodzice się nie zgodzili a ona boi się im sprzeciwić i tak na nas najeżdża!! mnie zachowanie takich dziewczyn strasznie drażni!! co je to obchodzi. Acha widzę sandi14 że ty nie należysz do typu tych dziewczyn \"niemądrych\" które przebijają nos u koleżanki albo jeszcze lepiej przebijają pistoletem u kosmetyczki (ty robiłaś kolczyka w salonie??)

zapomniałam dopisać :albo też nie należysz do dziewczyn które tak jak "szczera20" piszą głupoty na forach o kolczykach w różnych miejscach!!

Gość Sandi14
Nie nie pisze tak jak ona... bo mnie nie interesuje w jakim wieku :PP no właśnie sie nie zdziw :( ja robiłam u koleżanki kolczyka ;] ale jest wszystko ok :))

sandi14: acha ale to był twój wybór więc ja nic na to nie poradzę. ja sama osobiście u koleżanki bym sobie nie zrobiła bo najbezpieczniej jest w salonie tatto (nie wiem jak to się pisze) ale jeżeli nic Ci się nie dzieje z nosem to db ale szczerze mówiąc nie powinnaś przebijać nosa u koleżanki!!

Gość Sandi14
ilona22 wiem ze nie powinnam ale chcioam miec bardzo ten kolczyk :))

Gość Sandi14
ilona22 wiem ze nie powiinam..ale bardzo chcilam miec ten kolczyk :)

Gość agawlo3
hej.. zrobilam sobie 2 dni temu kolczyk... sama igła.... uuu... pogratulowac mi mozna inteligencji... miałam kolczyk taki normalny jak do uszu i ciagle mi wypadal... i dlatego wyciagnelam go. mam pytanko jaki kolczyk nie bedzie wypadal i czy kolczyk przebija sie na wylot czy tylko do takiej błony w nosie?? POZDRAWiam :-)

Gość Sandi14
oczywiste ze na wylot bo jak nie zrobisz tego na wylot to będzie ci wypadał i będzie odzstawał

Ale szczera ma troszkę racji :> Sama nawet po części się z nią zgadzam, z tym ,że jak się ma 13 lat i kolczyk w nosie to to tak dziwnie wygląda... naprawdę. To jest forum i każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, ale nie powinno się tak pisać "poucz się gramatyki" bo to sprawa tej osoby przecież, a sprawa nauki a kolczyka.. to sorry ale nie widzę tu nic wspólnego :> ciekawe czy ona była tak błyskotliwa mając 14 lat i taka świetna :]

Gość ejka_hejka
Cześć! Od kilku lat mam ten sam kolczyk. Chciałabym go zmienić na inny. niestety tu gdzie obecnie mieszkam jest niewielki wybór. W dodatku jakieś badziewne, bo ciągle wypadają, przez co wracam do tego starego. Czy można gdzieś kupić w necie kolczyki do nosa?

oczywiście :) jest pełno stron, ale jeeli badziewia nie chceszto polecam Ci stronkę specialnie z kolczykami do piercingu, która ma dobre kolczyki mni z tytanu i stali hirurgicznej oraz bioplastu www.wildcat.com.pl musisz wejsc na zakładkę sklep on line i tam wszystko będziesz miała :)

Gość Sandi14
Fruti...no wlasnie 13 lat to moze i tak ale ja mam 15

No..właśnie. Ale ja w ogole nie wiem co m nauka wspolnego z tym czy się ma kolczyk? I ogólnie co ma wspólnego inteligencja do tego czy ktoś ma kolczyk czy nie? To o niczym nie świadczy!!! To, że ktoś ma kolczyk nie oznacza, że jest głupi, czy ma jakieś am oceny. Pozatym człowieka ocenia się po wnętrzu a nie po...kolczykach... Ale uważam, że 13latki nie powinny mieć kolczykow, bo to troszkę CIUT za młody wiek, ale 15-16 to już Ok :] Pozdrawiam:) ps. pozatym młodym dziewczynom w wieku 13 lat odradza się robienie kolczyka w pępku, z racji tego że ich ciało ciągle rośnie...i niedobrze jest w takim młodym weku poddawać się piercingowi pępka.

Gość Huker
hej, mam pytanie. czy przekłuwanie nosa jest jeszcze w ogóle modne??? mam do wyboru język lub nos i zastanawiam się co wybrać...

Gość Huker
a i jeszcze jedno. którą stronę przekłuć prawą czy lewą?

Gość Sandi14
Huker...to już zależy od Ciebie z której strony by było Ci lepiej :) ale mi sie wydaje ze wiecej osób ma w prawej..=))

Gość nikola29
ja mam z prawej , przebiłam sobie sama tydzien temu zaostrzonym kolczykiem hehe wyglada super i nic sie nie paskudzi...

Gość nikola29
pewnie ktos powie ze zwariowałam sama sobie przekłuwając i pewnie ma racje ale coż...za pozno a ja nie załuje

Gość kinia12minia
do ilona 22 Jak bys chciala wiedzec dobrze jest miec przebijny nos pistoletem wiem ze prawidlowo to igla no ale coz nos to nie jezyk czy pepek nie mam probelmu z wyjmowaniem kolczyka .. A co do rodzicow moi rodzice sa bardzo wyluzowani i pozwalaja mi na to co chce praktycznie moze gorzej z tata ale pogada pogada i przestanie pozdrwaim pa

Gość Huker
najlepiej przekłuć w studiu tatuażu/piercingu. co do przekłuwania pistoletem, piercer się za głowę złapał jak się zapytałam czym mi będzie przekłuwał. i powiedział, że tylko i wyłącznie wenflon, bo jest profesjonalistą. poza tym, mam banię, że mam za wysoko. mam dość długi nos i kolczyk jakby lekko nad płatkiem nosa, czy jak to się tam zwie. to jest w porządku?

Gość Sandi14
nikola29 ...to tak jak ja tzn podobnie bnardzo bo mi kolezanka robila

Gość Olusia14
Yyy... nie wiem czy u kosmetyczki boli mniej czy bardziej...mi kolczyka w nosie robila kolezanka jak mialam jakies 12 lat troche igla do polowy potem kolczykiem i poszlo nic nie bolalo porecam masc emla znieczóla doskonale kosztuje dokladnie 25 zloty nie mialam zadego syfa po zrobieniu codziennie przez okolo miesiac stosowalam spierytus salicylowy i masc (zapytajcie w aptece o malutka saszetke z mascia na gojenie ) kosztuje 50 gr malutko a strasznie szybko dziurka sie goi podobno po przebicu pistoletem nie wolno wyjmowac kolczyka okolo 2 tygodnie ja wyjelam 2 dnia.... ja nie zaluje sama mam 9 dziurek w lewym uchu a 5 w prawm planuje zrobic kolczyk w jezyku w pepku robila mi tez kolezanka ale sie niestety rozerwal Pzdr:*:*:*

Gość Sandi14
Olusia14 a jak robilas kolczyk w pepku to jakies znieculenie bylo ??

sandi: rozumiem że chciałaś mieć strasznie tego kolczyka ale mówię to był twój wybór jeżeli nic Ci się z nosem nie dzieje całe szczęście!! ja mam 13 ale w marcu kończę 14 więc chyba nie jestem za mała??? Ojoj niedługo moje urodzinki!!:) ale jak na razie jestem chora i nosek mi ropieje:( Buźka Frutka:*

Gość wqewew
ej bo przebiałm sobie nos i nie wiem czy nie uszkodze sobie cos w nosie czy to mozliwe?