Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brevoxylka---

BREVOXYL JEST SUPER

Polecane posty

Go艣膰 ssssssssssssssssssssssssssssss
chcesz miec zdroa skore unikaj slonca. a jesli chodzi o brevoxyl to on zluszcza skore,w prawdzie nie jest to kwas ale to niemadre zeby wystawiaj bu藕ke na slonce w trakcie jakiejs kuracji. brexovyl zluszcza skore, pod nia jest nowy naskore ktorego nie wolno wystawiacna dzialanie promieni slonecznych mozna chodzic po miescie, na spacery ale zadnego opalania jak mozna tego nie wiedziec, przeciez to oczywiscte!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Pandora89, jest wlasnie tak jak napisala sssssssss (jest o tym sporo informacji na anglojezycznych stronach) i nie chodzi o samo wystawianie sie na slonce, ale o promienie UV, ktore sa tez przeciez w cieniu, no ale PL nie mamy az takiego naslonecznienia, jak np we Wloszech, dlatego bedac tam powinnas zastosowac krem z filtrem, co najmniej 15 (takie info znalazlam na stronie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pryszczus
Pandora u mnie by艂o identycznie.Po pierwszym razie zero szczypania,praktycznie zero niepozadanych objaw贸w.Jedno co sie sta艂o to zaczerwienie kt贸re mi sie osobiscie podoba艂o9 bo yglada艂em jakbym wyszed艂 z solarium .No ale po kilku dniach zacza艂 sie moze nie koszmar bo bym przesadzi艂 no ale sk贸ra mi sie nie藕le zacze艂a 艂uszczyc...w og贸le ca艂a twarz jest taka jakas heheh sciagnieta i jest zesch艂y nask贸rek kt贸ry sie na niej utrzymuje i wyglada bardzo nieestetycznie.Fakt faktem wyskakuje mi mniej syf贸w ,twarz ciut g艂adsza.Na czole wyskakiwa艂o mi masakrycznie duzo syf贸w ostatnio.Raz mi zrobi艂 sie ko艂o brwii taki stan zapalny ze do pracy sie wstydzi艂em isc bo tego nawet zamaskwoac nie da艂o rady.A to wszystko to pozosta艂osc po mikrodermabrazji.Na czole nigdy nie mia艂em syf贸w a po tym zabiego wypieprzac mnie zacze艂o i to nie藕le.No teraz jest naprawde dobrze bo nie mam zadnego syfa na czo艂ku.Zobaczymy co wydarzy sie dalej.Czy ja w koncu wyjde do ludzi bez stresu czy zn贸w trzeba bedzie sie chowac...

Udost臋pnij ten post

Zaczelam uzywac brevoxyl 3 dni temu i uzywam go rano i wieczorem i na razie nic sie nie dzieje:0Tzn dzisiaj juz zauwazam ze skora delikkatnie sie luszczy na brodzie:((

Udost臋pnij ten post

Do pandory>mam pytanko,po ilu dniach smarowania buzi brevoxylem zauwazylas ze jest ona czerwona???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zieleninkowaa
a czy mozna go tez stosowac na wypryski na rekach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudzi膮tkokg
Pandora89 nie przejmuj sie tym 偶e jestes czerwona,ja te偶 przez 1 tydzien prze偶ywa艂am katusze,nieraz do艂a zalapywa艂am i p艂acz do poduszki by艂:) ja po 3 zastosowaniach a stosuje ten krem tylko raz dziennie i to na noc,nie na ca艂膮 twarz a na okolice brody i i szyji po 2 zastosowaniach dosta艂am uczulenia tzn.wysypki strasznie mnie twarz piek艂a,swedzia艂a niemi艂osiernie,ale mine艂o po tygodniu:) teraz syfki s膮 ale znikaj膮 jak posmaruje,twarz jest hmm mo偶e az tak mi si臋 nie 艂uszczy ale sucha jest ja stosuje krem bambino taki dla dzieci:), i krem nawil偶aj膮cy z serii AA do cery nadwra偶liwej i atapowej:) jak na razie jest ok no ale zobaczymy jeszcze 2 miesi膮ce i zaczynam sie opalac:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudziatkokg
powiem tak ja stosowa艂am nadal mimo wysypki,zreszta napisane jest ze cos takiego moze nast膮pic,ja u偶ywam raz dziennie wieczorem i nie przerywa艂am jak na razie kuracji,ani przerw nie robi艂am,a mam naprawde wra偶liw膮 bu藕ke:) dlatego poradzi艂abym ci abys dalej krem stosowa艂a moze jak na razie raz dziennie tak jak ja to robie,a sk贸ra bedzie ci sie 艂uszczyc zreszt膮 chyba ka偶demu po zastosowaniu brevoxylu pozdrawiam i wytrwa艂o艣ci 偶ycze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lsz88
hej a znacie mo偶e jaki艣 inny krem nawil偶aj膮cy albo co艣 opr贸cz tego babycream rossmana bo nie moge go u siebie dosta膰. Je艣li mo偶ecie to podajcie te偶 cen臋 (najlepiej 偶eby nie by艂a zbyt wysoka)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oo..bambino tez mam. i bobas
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oo..bambino tez mam. i bobas
A wogole to stosuje go juz od listopada..:D i jestem ZADOWOLONA jak nie wiem co.Stosuje wieczorem i rano:) Mam na buzi jakies grudeczki male ale to nie jest to co mialam zanim zaczelam stosowac!!! Pamietam ze wstydzilam sie wyjsc na spotkanie ze znajomymi a teraz nawet jak mam to syfa potraktuje grubsza warstwa, poczekam az sie wchlonie i tapetke r膮bne punktowo - syfek sie leczy a ja sie bawie:D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chodzi Ci czy do suchej cery
Trzeba mocno nawilzac wtedy wiec najlepiej sobie kup jakis krem turbo super hiper intensywnie potrojnie nawilzajacy ;) i masc nakladaj bardzo niewiele, i nie na cala twarz tylko na pojedyncze. Pisze ze trzeba na cale ale zawsze jak sie nie wie jaka bedzie reakcja skory, nalozyc mniej niz wiecej.

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki za info.tak zachwalacie ten krem,Ze chyba spr贸buj臋.boj臋 si臋 tylko czy mi sk贸ra ca艂kiem nie zejdzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lsz88
a czy moge nivea stosowa膰 do mojej sk贸ry bo mam bardzo t艂ust膮 ( po 2 godzinach si臋 ca艂a 艣wieci og贸lnie t艂usta) a nivea te偶 taki 艣wiec膮cy jest i bambino r贸wnie偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osska
Nie mo偶esz! NIe sugeruj si臋 tym co tu pisz膮 jaki kto krem poleca. Ka偶dy ma inn膮 sk贸r臋. Jak masz t艂ust膮 cere z zask贸rnikami to powinna艣 u偶ywa膰 bezt艂uszczowego kremu nawil偶aj膮cego. Inaczej tylko pozatykasz pory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lsz88
dzi臋ki a znasz mo偶e jaki艣 taki?? Bo mnie raczej przyk艂ady interesuj膮 bo w tych sprawach raczej si臋 nie znam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osska
nie znam, ja u偶ywam jak narazie Lirene-bioaktywny krem nawil偶aj膮co- przeciwrodnikowy, ale znowu taki super nie jest. Og贸lnie to niedawno zacz臋艂am u偶ywa膰 kremy bo te偶 mia艂am t艂ust膮 sk贸r臋 i wszystko mi zatyka艂o pory. Mo偶e wcze艣艅iej na tej stronce jest co艣 napisane.... ale napewno nie u偶ywaj t艂ustego.

Udost臋pnij ten post

wiecie co odstawilam ten brevoxyl. choc rzeczywiscie zaskornikow po nim mniej, ale co z tego, jak wciaz mi sie skora luszczy, nawet krem mocno nawilzajacy nie pomaga. najpierw skora sie napina, potem tak jakby lamie, az zaczyna schodzic, i tak w kolko, co wyglada naprawde nieladnie :( poza tym az mi zal mojej skory bo widze ze ja to meczy! musze chyba poszujac jakiego innego sposobu bo widze ze po odstawieniu brevoxylu te male paskudy na czole wracaja :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiedzionaaa
Czemu u偶ywam od jaki艣 dw贸ch lat i nie pomaga :-(?

Udost臋pnij ten post

heh, ja, przynajmneij po sobie widze, ze brevoxyl leczy skutki, poki stosuje - pomaga, ale ze swoimi skutkami ubocznymi w postaci suchej skory. ale skoro po odstawieniu problem wraca to przyczyna jest jakas wewnetrzna, tylko ze ja boje sie ingerwoac za pomoca powazniejszych lekow, bo z tymi to jedna wielka loteria :/

Udost臋pnij ten post

Nie chce mi sie czytac calego topiku i nie wiem jak tam wasze opinie.. ale ja go stosowalam i fakt podczas stosowania pomaga... ale po trzech czterech dniach tak mnie swedziala twarz ze myslalam ze zwariuje .. przechodzilo dopiero po dwoch dniach kiedy odstawialam i pilam wapno... Potem byl kojeny problem musialam nawilzyc wysuszona skore... poprostu skora mi schodzila z twarzy... polecam go stosowac profilaktycznie jeden dzien w tygodniu.. ja tak robie i utrzymuje cere w miare mozliwosci w dobrym stanie... efekt nie jest rewelacyjny ale przyszcze nie wyskakuja tak bardzo a te ktore sie pojawia brevoksyl wysusza... Przez pozostale dni nakaladam na noc tormentiol... Jak dla mnie to jest najlepsza metoda... moze tylko moja skora reaguje tak bardzo na ten krem ale musze tylko powiedziec ze ja nie mam wrazliwej skory a skutki po stosowaniu brevoxylu byly koszmarne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudziatkokg
uff troche mnie tu nie bylo:) c贸z mi pomogl,nic juz na twarzy nie mam:) twarz fakt sucha ale tylko w okolicy brody, staram sie teraz jak najmniej go stosowac az wkoncu odstawic i zobaczyc co bedzie dalej...jesli znowu wyskoczy cos to potraktuje go brevoxylem i juz,jak dla mnie jest to jedyny srodek kt贸ry mi pomogl,a przetestowalam juz tony tego... pozdrawiam:):):) i polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuku艂eczkaa kuka
Mi brevoksyl pom贸g艂 ale jak go nie stosuje przez d艂uzszy czas to problem wraca takie krostki ma艂e znowa sie robia. Mam ju偶 druga tubke i stosuje go ok p贸艂 roku, nie zawsze smaruje sie codziennie. Sk贸ry nie mam wysuszonej. Taka matowa w sam raz:) Fajnie jest tylko szkoda 偶e nie dzia艂a jak go sie odstawia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudziatkokg
ja stosuje go od 8 marca dok艂adnie,raz dziennie na noc,i tylko na syfki kt贸re mam czyli nie na ca艂膮 twarz,a teraz co drug膮 noc to zalezy, teraz mam zamiar isc do dermatologa i zapytac sie o opalanie,wkoncu an w艂asnym weselu nie mog臋 wygl膮dac blado:):)

Udost臋pnij ten post

stosuje brevoxyl i bardzo sobie go chwale. U偶ywam go raz dziennie na noc. I MAM PYTANIE czy stosuj膮c go mo偶na si臋 opala膰? czy si臋 nic nie stanie bo wiem 偶e jak si臋 u偶ywa 艣rodki z kwasami to nie mo偶na sk贸ry wystawia膰 na s艂once czy te偶 tak jest z brevoxylem???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madm艂azel
ja do tej pory uzywa艂am benzacne .. to odpowiednik bervoxylu tylko ze o polowe tanszy benzacne jest 5 i 10 % a jak to jest z bervoxylem? bo po 10 % benzacne faktycznie grudki znika艂y ale twarz byla tak sucha mimo kremow i emolientow ze szok wiec 5% byl idealny ale problem taki ze beznacne to zel i ni emozna go stosowac pod makijarz bo zasycha niczym maseczka sciagaj膮ca czy ten bervoxyl to krem? czy on sie wch艂ania i mozna na przyk艂ad na to na艂ozyc puder ? widze ze wielu osobom pomog艂 wiec dzis go kupuje bede pisala o moich doswiadczeniach z nim mimo ze mam 25 lat i biore tabletki antykoncepcyjne moja skora powinna juz byc 艂adna i rowna ale jednak niestety pryszcze poznika艂y pare lat temu i inne krosty ale grudki zosta艂y i raz sie nasilaj膮 raz zmniejszaj膮 od dzis potraktuje je bervoxylem :)

Udost臋pnij ten post

Do malej_9 ja stosuje brevoxyl na noc i juz 2 razy bylam na solarium i nic mi nie bylo.Ale wiesz kazda skora jest inna:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szmigi

Udost臋pnij ten post