Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuję się samotna

Samotna

Polecane posty

Gość
...... Dzień Dobry ........ ;) ........ heydey ....... optymizm wróci ....... musisz tylko zrobić dla niego miejsce w swoim sercu, głowie, duszy ....... ........ nie możesz zadręczać siebie ...... ......... wyłącz tę muzykę ....... to tylko wyzwala wspomnienia i wzmacnia ból ....... włącz sobie coś innego, może bardziej energetyzującego ........ może wyjdź na miasto...... kup coś sobie, pójdź do fryzjera ......... mi to zawsze pomaga w takich \"stanach \" ...... może Tobie też ......... .......... nie zamykaj się w czterech ścianach i nie rozpamiętuj ........ jeśli coś ma z tego być ........ to wszystko wróci .....ułoży się ......... bezwiednie ....... ........ jeśli nie .... na próżno męczysz swoje serce ...... ...... Jeśli masz problem, który możesz rozwiązać - nie martw się, bo przecież jest rozwiązanie ........ Jeśli masz problem, na który nic nie możesz poradzić - nie martw się, bo i tak Twoje zamartwianie się niczego nie zmieni ...... ....... to takie stare tybetańskie powiedzenie - pewnie cosik mi się poplątało, ale przesłanie jest chyba zrozumiałe ...... ........ ja też się zadręczałam ...... nie spałam, płakałam .... ......... teraz myślę sobie, trzeba żyć i nic na siłę ........ .......... staram się byc normalna w kontaktach z nim ...... .......... nie czuję w sobie siły, by nagle zamknąć drzwi, obrócić się na pięcie, zrobić kolejną awanturę i zakończyć wszystko raz na zawsze ........ nie mam siły, może się boję, może się łudzę ..... pewnie jeszcze coś czuję ......... ........... owszem, wracają wspomnienia, chciałabym by było jak kiedyś ........ ale przecież nie cofnę czasu, nie zaczaruję go ...... .............. może coś się zmieni, może nie ........ ............. teraz zmieniam się ja ........ zaczynam być sobą ....... .......... wyrzucam żale, urazy, lęki, niepokoje ..... nie na niego już, tylko w przestrzeń . ... ;) ........... .............. nic nie dzieje się bez przyczyny ........ .......... w życiu nie ma przypadków ........ ............. będzie dobrze - heydey - spędź pięknie ten dzień :):) :) pozdrawiam 🌻 tj

taka ja....ja to wszystko wiem......... ale ta wiedza jest po za mną....................po za moim rozsądkiem........ i wiem,że jeżeli ma być to i tak będzie.........jeżeli ma się poskładać to się poskłada.... jeżeli nie ....muszę zapomnieć......kiedyś na pewno zapomnę....... i może jeszcze będę szczęśliwa......... a teraz wychodzę może spacer pomoże.....🌼🖐️

Ja już po rekonwalescencyjnym spacerku.....pogoda zrobiła się piękna to i humor trochę mi się poprawił.........a teraz do znajomych..... .....🌼🌼🌼 Do zobaczenia wieczorem.......🖐️🖐️

......wrociłam:).........i jakoś mi lepiej......jutro spróbuje zadzwonić do niego.......może uda nam się porozmawiać........może jakoś to się poskłada........... wierzę w to naiwnie jak dziecko........

Lubię dobre wino.....a czasami wódeczką też nie pogardzę...... ale to wszystko w granicach zdrowego rozsądku. .......a Ty co lubisz?

Gość a ja lubię
becherovkę classic

.....a ja mam jeszcze trochę wina .... może by się tak napić.....:)

mmmmmm........ale jakie dobre...:) może napijemy się razem Ty piwa,a ja tego swojego ciężkostrawnego wina...... od piwa rośnie mięsień piwny:)

......po Finlandii też głowa nie boli..... i jest jeszcze jedna fajna wódeczka ....Nemiroff honey&pepper...

Gość Bialy Żagiel
Ja najwyżej 2 dziennie od niedawna ....musze dbac o linię;) ....ja tylko od miesiąca......ale chyba z tym skończę aby sie nie wciągnąć.....

...wieczorem lubię się napić lampkę wina....jakoś łatwiej mi zasnąć

....ale co to za przyjemnośc pić samej ......z kotem na kolanach....

......i piję to wino....i słucham Sade....... i jakiś taki nastrój nostalgiczny mnie ogarnął.......

......a ja mam trzy koty i psa......najsłodsze istoty na świecie...... nikt tak się nie cieszy z mojego powrotu do domu jak one.......

.....no bo kto ma się cieszyć z mojego powrotu....... jak w domu tylko one...:(

.....w najlepszej....one potrafią..... tlko ludzie nie potrafią się prozumieć......