Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Gość kiedyś czarny
:) no cóż - chyba będę musiał poddać się Twym pytaniom ;) z taką wszak gorliwością ponawianym :D

Gość kiedyś czarny
pociąganie - nie zawsze musi mieć skutek zauroczenia czy w końcu miłości :) Jest wiele kobiet o różnych typach tak osobowości jak i fizjonomii - które mnie pociągają :) myślę że maja po prostu to "coś" w sobie - a każdy mężczyzna ma (myślę ) inaczej ukierunkowane to magnetyczne, potrzebne w kobiecie by przyciągała "coś"

Gość Jestem ciekwa ..........

Kiedyś Czarny>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz mi na pytania: 1. jaki jest Twój stan cywilny? 2.Czy pracujesz? 3. Kogo na tym forum najbardziej lubisz?

Gość ja też....

Gość ja też....
chce posłuchać o tym magnetyzmie

Oploanko>>>>>>>>>>>>>>>>>> Nie bądź zazdrosna

Gość kiedyś czarny
czy dałbym uwieść się "modliszce"... :) sprecyzuj proszę ;) - wszak jeszcze żyję - to chyba znaczy że prawdziwej, lub wystarczająco drapieznej - nie spotkałem ;) "Kobieta Modliszka" jawi mi się jako "ogromnie przystojna, szczupła, z wyzywająco ponętnymi wdziękami, dłuugimi włosami i zwinnością kota". Zachowania jej nie zdradzę - było by to nietaktowne. Jednak należy pamiętać - że nie każdej modliszcze udaje się "zjeść" partnera ;) "mądry partner zdąży sie oddalić" bez szwanku ;)

Widzę, żę to Twój typ kobiety, Kiedyś>>>>>>>>>>>>>

Gość kiedyś czarny
Każdemu nowo poznanemu człowiekowi daje mandat zaufania - zawsze i bez wyjątku. Jednak rejestruję kazdy ruch i słowa - bo one świadcza o człowieku. Można by powiedzieć - że choć myślę żem wyrozumiały gość - to jednak jak każdy - mam granice wytrzymałości i tolerancji ;)

zazdrość, cha cha cha zawsze mowie co mysle jak na razie powiedzialam tylko polowe tego co pomyslalam pomaranczowa ale niedługo Ci sie dostanie i nie bedziesz sie juz więcej chować!

czylijesteś policjantem? ;)

Kiedys czarny>>>>>>>>>>>>>>> w sumie nie rozumiem Twej chęci schowania sie w kąt, albo co gorsza agresji w stosunku do mnie.

Gość kiedyś czarny
Niedociągnięcia ? w jakim sensie ? Jeśli miałas na myśli fizyczne - to każdy je ma ale ważne by je poprawiać i nie bagatelizować ich. Kobieta z natury powinna chcieć byc piękną - a każdy mężczyzna pragnie miec przy sobie Piękne Kobiety ;) - to przeciez żadna tajemnica - choć prawdą jest i to - że każdy ma trochę inny gust ;) Jeśli jednak miałas na myśli charakter - to sprawa cięższa - bo człowiek dorosły (a tylko o dorosłych tu mówimy) jest już ukształtowany i wręcz niemożliwością jest zmienić go - śmiem nawet twierdzić - że i po co ? To mogłaby być działalność odbierana jako ingerencja w osobowość czy wolność bycia sobą. Każdy dorosły wie kim jest - a jeśli jest nadal - znaczy jest mu z tym dobrze.

Gość kiedyś czarny
Opolanko :) odpowiedzialem na Twoje pytania ;) coś jeszcze ? Pomarańczko Ciekawa :) odpowiem na Twoją sugestię jakoby to był mój typ kobiety :) po trochu tak :) ale weź pod uwagę że "grubych" modliszek się nie spotyka ;) wygląd modliszki przekłada się na jej odpowiednik w ludzkiej skórze czy więc źle "Ją " opisałem ?

Gość kiedyś czarny
tak ? ;) w całości ? a to czemu jesli mogę spytać ? :)

Kiedyś>>>>>>>>>>>>> Czy uważasz się za faceta z klasą?

Gość kiedyś czarny
to proste choc zarazem przepięknie napisane słowa wiesz - gra słów od razu prowadzi czytelnika lub słuchacza - ku materialnym stronom bogactwa człowieka ... tu jednak (tak myślę a nawet pewnym jestem) chodzi o bogactwo Duszy Milującej... Miłujacej Miłościa prawdziwą i bezgraniczną ( choć to to samo). Paradoks polega na tym że "bogactwo miłości" jest tak naprawdę ubustwem we wszystkich innych dziedzinach istnienia czlowieka... wyżeczeniem się dla Miłości wszystkiego. Żebranie o choćby spojrzenie - nie stanowi więc dla "nie mającej niczego" Milości problemu.... bo wyzbywa się Ona i godności wszelkiej - aby tylko muc być blisko Ukochanej.

Gość kiedyś czarny
Opolanko - Przecież mało pisałem ;) Pomarańczowa Ciekawości ... nie mnie przypisywać sobie klasę lub jej brak :) nie uważasz ?

Sądzę Kiedyś, że brak Ci klasy, bo nie odpowiadasz na zadane pytania. Udajesz tylko takiego facecika na poziomie. Zresztą na tym topiku wiele jest interesujących opinii, ale jest też kilka osób fałszywych, pochlebców i lizusów. Ty jesteś jednym z nich. Po prostu grasz kogoś kim nie jesteś - masz tylko głagką mowę.

Gość kiedyś czarny
Pomarańczowa Ciekawości :) skoro tak myślisz to dlaczego ze mną rozmawiasz ? Pewnie masz wiele ciekawszych osób z którymi milej spędzisz czas i docenisz ich klase :) Ja nie mam aspiracji do bycia kims kim nie jestem - ale przeciez Ty możesz mieć inne zdanie na ten temat :)

Brawo elokwencjooooooooooooooooo! Dalej będziesz grał kogoś kim nie jesteś?