Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skołowana internautka

FACECI NA POZIOMIE, BOJĄCY SIE WYJSC POZA NET

Polecane posty

Witajcie kochane Bywalczynie 😘😘🌻🌻 i piekny najsłodszy :D - taki jak to ja rozdaje wokół. ,,Jestem Zdziwiona\" Miłość ❤️ to najpiekniejsze z uczuć. Jednak swe apogeum osiaga kiedy jest to miłość odwzajemniona - wiem o tym , bo tego doświadczyłam. :( Spotkałaś swego WYMARZONEGO i WYśNIONEGO, a tu niespodzianka - jest zajęty. To strasznie przykre, kiedy nagle nasza miłość staje sie niemożliwa do zrealizowania. Zdajesz sobie nagle sprawę, że nawet gdyby On kochał Ciebie tak jak Ty, to Wasza miłość byłaby cierpieniem dla Jego partnerki. Tego zapewne nie chcesz. Ja tez tego nie chciałam i dlatewgo odrzuciłam to piękne uczucie. Jednak korespondując z nim i rozmawiajac telefonicznie nie miałam pojęcia o jego rodzinie. Sama przeżyłam związek mego M. z inna kobietą i wiem jakie cierpienie ono za sobą niosło, toteż nie chciałabym byc przyczyną bólu kogos innego. Po zerwaniu z mojej intetowej znajomości bardzo to wszystko przeżyłam, bo rozdrapane zostały dawne rany, blizny i wszystko staneło nagle przed oczyma. Czy to była wielka miłość. Nie. To była fascynacja drugim człowiekiem, jego dobrocią i radościa, jego inteligencją i kulturą bycia.... Ale to tylko fascynacja. Ja jestem - wierzę, że Ty staniesz jakby z boku tej swojej znajomości i p-rzeanalizujesz wszystkie za i przeciw i wyciagniesz wnioski. Może to Właśnie Wy jesteście tymi odnalezionymi połówkami❤️❤️, a może to jeszcze nie ten mężczyzna. Jednak życzę Ci Droga ,,Jestem zdziwiona\" roztropności i mądrości w podjęciu decyzji. Ta decyzja należy tylko do Ciebie. Oby była ona mądra i satysfakcjonująca Was oboje. Pozdrawiam cieplutko Viola 😘🌻

Witam Altea! 🌻 na miły poczatek Klimacik grupy ludzi około czterdziestki;) i w dodatku prawie singli ....... tak to nasze forum:D Prowadzimy tu przemiłe i mądre rozmowy, czasem sie spieramy, a czasem bawimy do utraty tchu. Wczoraj nawet opalałyśmy sie na plaży bezludnej wyspy , naszej wyspy szczęśliwości. Zachęcam zatem do pisania tutaj. pamietaj, ze należy zabrać ze soba odrobinę humorku:D:D:D:D

Hektor - dzięki za dygresję . Dla Ciebie 🌻 Zimna jak Lód Wczoraj , gdybyś tak ze mna sie poopalała to zostałaby z Ciebie tylko mokra plama:P :D:D:D, a tak tylko wyśmiewasz me czerwone jak u raka placki. :) Dziewczyny Kobietko, Skołowana u mnie tak zimno i buro, deszczowo i mokro, że nawet suczka na dwór nie chce wyjść. Oj przytuliłabym sie do jakiegoś wieloryba, kaszalota lub nawet wielbłada. ;)

Dziękuję za zaproszenie......... :) Będę wtapiać się w tłum.... Ja też jestem singlem, choć bardzo zajętym życiem..... Szukam tej drugiej połówki, ale jakoś do tej pory nie znalazłam...... niedawno zakończyłam kolejny długoletni związek z egoistą... ach, szkoda gadać...;) I niedługo skończę 41 lat... :)

Altea - pasujesz do nas jak nikt inny!!!!!!!!!! Dla Ciebie całus od etatowej rozdajacej 😘😘😘 - tak mawia skołowana - już sie do tego przyzwyczaiłam. Jak pewnie juz przeczytałas ja mam 40 lat i 18 -sto letniego syna, jestem rozwódka i mieszkam w trójmieście. Nie szukam faceta w internecie, ale nie mówię, że nie chciałabym spotkać miłość przez duże M. Jednak tak jak to w moim życiu - stawiam na los, może da mi on tego jedynego :). Ups - nie chcę, aby inni o tym wiedzieli :)

i jeszcze jedna wiadomośc mnie dotyczaca - piszę n ie patrząc w ekran monitorka , więc nie czytam swych bazgroł, a potem jak już są wysłane , widzę mnóstwo błędów. Wstyd mi za nie. Wybacz mi je :)

Ja też mam 18-letniego syna i mieszkam w Warszawie...:) Co do doświadczeń w facetami w necie.... Miałam dwa takie dwie relacje, które wyszły poza ramy sieci.... jedna i druga okazała się kompletnym fiaskiem....:) jednak.... uważam, że ludzie siebie tu odnajdują.... Ja też mam nadzieję poznac kogoś wyjątkowego.... Może.... :) Teraz jedmnak rozsmakowałam się w wolności i jest mi z tym dobrze...:)

Czyli wiele nas łączy:D Ja tez uważam, ze w sieci jest wielu wartościowych ludzi, bardzo wartościowych........🌻 Aczkolwiek tak trudno spotkać tego jedynego

Moim zdaniem najlepiej wyluzować i nie szukać.... to co fajne przyjdzie samo i zupełn ie niespodziewane... Gdy pojawił się internet wiele osób zgłupiało do reszty :) zachłystując się nowymi mozliwościami.... to z kolei spowodowało, że z podziemia wyszło wielu paskudnych niecnych osobników...:D Na szczęście jakieś resztki się zachowały .... Dowodem na to są nawet szczęśliwe związki ..:) Czasem jednak mam wrażenie, że szukamy milości nie tam gdzie trzeba.... czy tylko facet determinuje uczucia? Chyba nie...:) Wczoraj spotkałam się ze znajomym... Ciągnie mnie do niego strasznie... Jesteśmy raczej przyjaciółmi.... Ale ma żonę i dziecko, choć wiem od dawna, ze źle mu tam jest.... nigdy nie dawałam znaku, że podoba mi się, że wewnętrznie czuję trzęsienie ziemi... Namawiałam na ratowanie związku... a wczoraj powiedział, że... wisi wszystko na włosku, jakieś ultimatum między nimi się pojawiło... wylał się z nieszczęściem... a ja poczułam jakbym .... no właśnie, co? Kurczę.... nie wolno mi... :) Echhh... zycie...:)

Altea - bardzo madre słowa:D Miłości należy szukać w realu i tylko w realu. Dla mnie nternet to tylko miejsce do pogawedek, ale spojrzenia w oczy, takiego głębokiego nic nie zastąpi. Chyba wiesz o czym piszę;) No to jestes teraz w kropce - nie zazdroszczę. 😭

Niooo.. w kropce..:) Musze przyznać, że nie czytałam zbyt wielu postów, więc jak wyskoczę chwilami jak Filip z konopii to sorki:) Z tej rozpaczy bym sobie zjadła czekoladę, ale na diecie jestem... :( :D

A może lubisz własnorecznie przygotowane , pysniutkie eklerki to poczęstuję z ochotą. Kiedys rozdawałam serniczek:D Często popijamy tu winko, piwuni lub kawusie i herbatkę..... Takie z nas dziwne grono. Z tymi wpadkami to sie nie przejmuj - ja sama jestem taka własnie jak ten Filip :D:P

Jasne, że lubię, mam nadzieję, że wirtualne nie tuczą..:D W miarę możliwości będę zaglądać.... choć zalatana okrutnie jestem :)

...i ja też taka w rozbiegu wciąz cosik piszę , czytam , załatwiam, dokads biegnę i komuś w czyms pomagam...... Takie życie - a przynajmniej nie mam czasu na smutek- a tego mam pełne serce. :(:(:(:( Pozdrawiam i całuję 😘. zapraszam serdecznie :d Teraz znikam, bo synus puka do komputerka. Pa

Witam serdecznie i kwieciscie 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 O rany, ile mam zaległosci w czytaniu topiku :O Jakos czasu mi ostatnio brakowało by zaglądać na Kafe. Dzis mam wieczór wolny.. a tu pustki :( Może ktos jeszcze dołączy?

Gość 1 2 3 4 5 PODNOSZĘ

Gość rysiek421
Dawaj te eklerki ,bo slina mi cieknie jak wsciekłemu psu

Gość 1 2 3 4 5 PODNOSZĘ
Eklerki były wczoraj - teraz kto inny je podżera. ciekawe kto taki .HA ha ha

Gość 1 2 3 4 5 PODNOSZĘ
Może peter?

Gość bez szkła
powiększającego widac, ze peter to podszywacz!!!!:(

Gość rysiek421
O i pierwszy dzień z nowym czasem na wyspie mamy za soba:)>Jutro na wyspie pobudka i będzie jasno:)

Gość zimna jak lod
Viola ja się z nikogo nie podśmiewam a wchodze tu ot tak sobie dla rozrywki relaksu niczego nie szukam tylko czytam i w ten sposób analizuje swoje odczucia względem innych zachowanie mojego mężczyzny poznanego na necie z ktorym jestem a tymi ktorych tu czytam.Coraz bardziej widze jakie mam szczęście ktorego niezauważalam.Lepiej pózno niz wcale dojśc do tego wniosku ;)

Gość zimna jak lod
🌼🌼🌼 Skołowana czyzby cie cos skołowało??????? Viola na wyspie już dawno pobudka:P

zimna jak lod ---> powiedziałaś A, powiedz i B. Co Ci się w nas nie podoba. Aha, byłbym zapomniał. Za jakiś czas przypłynie catering. Mało wiślarzy zostało na statu, wszyscy uciekli do innych krajów, dlatego się wlecze, ale obiecuję, dopłynie.

Witajcie:) Ziz, czekamy z niecierpliwością i miło, ze jestes wciąż blisko:) zimna...skołowana jestem od baaardzo dawna:D:D ogarnia mnie jakas jesienna melancholia , a nawet lekkie rozdraznienie...:( czyzby to tylko brak słońca i zimno? za to na wyspie słoneczko świeci, wokół zielono i błękitno:) mam chęć powspinać się na niewysokie wzgórze, znaleźć strumyk i jakies fajne okazy..tylko nie wiem jeszcze czego:D:D:D jest ktos chętny na wedrówkę?

Wiajcie tubylcy wyspy szczęśliwości! 🌻🌻🌻 Ślę Wam wszystkim moc 😘😘😘😘😘 Oj, cóż me oczy widzą. Peter miałbybyc podszywaczem? Nie przeżyłabym tego. 😭. Tak miło miec cichego wielbiciela :D Nie zabierajcie mi tego!!!!!! PLEASE! Zimna jak lód------------- ja tak tylko sie z Tobą przekomarzam, raczej z wielka sympatia niż z powagą. Raczej jestem wesołą kompanką niz smutniasta baba. :( Przeczytaj raz jeszcze me posty - to zobaczysz, że nic złego nie napisałam. Ziz, jak sie cieszę, ze dopływasz. Dla Ciebie miliony 😘😘😘kiss] Domysliłeś się? ........ i płyniesz wraz z cateringiem - ile można zapychac ludzi tym sernikiem i eklerkami :D Patrz jak macham na Ciebie Skołowana i Rysiu - ja wstałam skoro świt o 6:30, lecz do komoputera dostac sie mogę jedynie około 17:00. A więc............NIE JESTEM ŚPIOCHEM!!!!!!! Na wyspie to ja Was pierwsz budzic będę. Słowo daję!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Skołowana ....Ja chcę, ja...ja.....!!!! Ja pójdę z Tba na tę wyprwę w nieznane :D Będziemy odkrywać nowe lądy, góry, rosliny i zwierzęta. Znajdziemy szemrzący strumyk pełen kamieni o błyszczących i różnobarwnych wzorach. Odnajdziemy wodospad, który ożeźwi na chłodna bryzą. Dojdziemy tam , gdzie góra sięga błękitu nieba.................... Na dla naszych wszystkich , kochanych bywalców uzbieramy całe naręcza egzotycznych kwiatów.