Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingala

ławeczka 50-tek i więcej

Polecane posty

Do jasnej,,,czy tu sie wreszcie zakonczy ta dziecinada? Klaro,w co ty tu sie z nami bawisz? Mam dosyc tej glupiej zabawy. Za kazdym razem,kiedy wejde na LAWECZKE cos sie rozgrywa.I ochota na pisanie mija. Skad biora sie te pomaranczki? Czy ciagle musza tu byc jakies pomaranczowe podchody? Czas wydoroslec.Ma tu byc spokoj! Nie macie szans rozpierdolic tego topiku.Jasne??? .

Prasuję koszule- razem z Krystynką....palę papierosy , w łazience Olimpio- czekam na Toją odpowiedź ...tylko TAK lub...NIE! Rybcia odpowie rano...... To, co przeczytałam....to się nie dzieje naprawdę😭... Ktoś sobie drinkuje w sobotni wieczór i dalej się znęca!!!!😭

Gość i co klaro????
olimpia jest kolorowa :) a powinna na czarno.

Nie ma i bedzie zadnej odpowiedzi tak czy nie.Czytaj ze zrozumieniem. Chcesz mojej odpowiedzi? Prosze bardzo___Zostaw nas w spokoju.Mnie twoje sondaze nie interesuja.Chyba wyrazilam sie jasno. .

Za chwile bede na zielono!Nie widzisz,ze w moim nicku brakuje gwiazdki? Mam na tyle cywilnej odwagi,ze nie musze ukrywac sie. Ja jestem ja,w jedenej osobie!!!!!!!!!!!!!!!! .

Gość no i fatalka
czyli NIE???????

Gość olimpio nie wolno
tobie tak o niej ona jest czysta,

Gość no i fatalka
my ciebie klaro chcemy.

Olimpio- czyli rozumiem, że Ty jesteś na NIE???:( Twój wybór- dzięki 🌻

Gość no i fatalka
KLARA Pochodzenie: Pochodzenie: łacińskie Znaczenie imienia: "jasna, czysta" albo "sławna" Liczba dla imienia: 6 Znak zodiaku: Wodnik Planeta: Uran Imieniny obchodzi: 11 Sierpnia *Clara* znaczy łacinie: "jasna", "czysta" albo "sławna". Imię to wsławiła św. Klara, uczennica św. Franciszka z Asyżu i założycielka zakonu sióstr klarysek. Liczba imienia Klara to dziewięć. Sensem tej liczby jest osiągnięcie mistrzostwa i wyjście poza przyziemne ograniczenia. Taki też wpływ ma to imię i do dziś każda chyba Klara jest "kimś innym niż wszyscy"; a życie kobiet o tym imieniu, ich pasje i cele, są słabo zrozumiałe dla tak zwanego przeciętnego zjadacza chleba. Klary to urodzone arystokratki, które zawsze lepiej się czują w jakimś elitarnym gronie niż pośród szarego tłumu.

Gość no i fatalka
Kobieta o imieniu Olimpia jest uzdolniona artystycznie :). Jej twórcze ambicje czasami spychają na dalszy plan dom, męża i dzieci. Olimpia jest nieustannie zajęta, gdyż sama znajduje sobie pracę, nie potrafi siedzieć bezczynnie. Ceni wszelkie wygody. Jest osobą---- uwaga! nie lubianą.

Trudno mi polemizować>>>>> wieszam kozule na wieszakach, idę do SPA- sałatka już w lodówce. Za oknem ciemno za chwilę .... po wszystkim ...wskakuję do męża do łóżka :D- tu nie zobaczę pomarańczy :) A tak w ogóle to jestem po zodiaku- Panną

Gość dla was dla was dla was
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem. po to jest to forum .

A po nocy- jasny dzień przychodzi :) i sprawy wyglądają.....dobrze.... Czego i Wam ŻYCZĘ-

Gość krystyna ta z gazowni
co za porąbany temat i te bzdurne rozmowy :-P

U mnie grubo po poranku Jest piwko przyjaciel Zona toche narobi jazgotu Klaro no to juz wiesz kto cie nie kubi wkleja tez pomaranczowe posty z innych topikow A nie pomyslalem bo Olimia zdawala sie przyjazna Kingala TAK Sara TAK Krystynka TAK Rybcia...stawiam na TAK???? Slonce i ocean blyszczy

Gość Amanda faina jest
9:32 [zgłoś do usunięcia] Wyczułaś Klarę.Gonić babę!!!!!! Na ławeczce też jej nikt nie lubi A zresztą co mnie to obchodzi????????

Kid!!! zmień okulistę!! nie napisałam TAK nie napiałam NIE decyzja do niej należała ale jeśli tak naciska to p i s z ę dla Klary NIE

W internecie jest dużo topików może gdzieś się zadomowi ale na ławeczce nie ma dla Klary miejsca. Niecierpię ludzi wymuszających na innych decyzje ktorych sam podjąć nie mogą. Nie rozumiem ludzi którzy swoje postępowanie uzależniają od zdania innych. To jest moje zdanie i moja opinia.

Zeby pisać na pomarańczowo nie trzeba kogoś lubić lub nie.

Dzień i noc Dzień ma swój uśmiech ponętny, Błyszczącą weselem postać I ogień życia namiętny; Więc chciałem przy nim pozostać... Ale z kolei na straży, Stoi noc pełna zazdrości, Zdejmuje wesołość z twarzy I uśmiech ginie w ciemności... Noc ma swój smutek niebieski, Tęsknotę pragnień serdeczną, Rozsiewa po kwiatach łezki, Więc chciałem zrobić ją wieczną. Lecz znowu jasność paląca Buszy gmach nocnych bławatów, Urocze widma roztrąca, I rosę wypija z kwiatów. Ty masz dnia jasne oblicze, Wdzięk nocy, co duszę pieści. Twoje spojrzenie dziewicze Łzy razem i uśmiech mieści. Chcąc zgodzić pragnienia sprzeczne, Na żadną nie trafić zmianę, Przy tobie na czasy wieczne, Przy tobie, luba, zostanę! Adam Asnyk

LAWECZKO🖐️ Od rana ruch.Krolik w piekarniku.Zapach w calym domu.Mam chwile,wiec przysiade na LAWECZCE. Kingalko,zgadzam sie z Toba. Wprawdzie za oknem jest mglisto i markotnie,to jednak w sercach radosnie. Każdy dzień zaczynaj na nowo Zaczynaj każdy dzień jako nowy człowiek. Każdy dzień powinien być tym pierwszym, twoim najpierwszym dniem. Minęło wczoraj, za nami wszystkie dawne dni i lata, pogrzebane w czasie minionym. Nie możesz ich już zmienić. Czy zostały jakieś skorupy? Nie noś ich ze sobą. Będą cię codziennie ranić, aż w końcu nie będziesz mógł tak dalej żyć. Są skorupy, które skleisz dzięki szczeremu wybaczeniu. I takie, których nie skleisz mimo najlepszych chęci. Musisz je zostawić. Musisz zaczynać każdy dzień na nowo. To sztuka życia. Być każdego dnia świeży jak światło słońca. Każdego dnia powstawać z nocy. Zaczynać na nowo każdy dzień, mając ręce pełne nadziei i ufności. A nie skorup z dnia wczorajszego! /z sieci/ Pozdrawiam🌻 .

A dzisiaj Gala wreczania Oscarow.Nie moge sie doczekac! Jak kazdy Polak marzy mi sie nagroda dla filmu Agnieszki Holland.Film dotyka wspolnego dziedzictwa kulturowego i jestem przekonana,ze ma duze szanse na Oscara.Trzymam kciuki. .

Inna jest też przyjaźń mężczyzny z kobietą (tam gdzie nie ma żadnej strony erotycznej; podejrzliwi twierdzą, że zawsze jest, ale to nieprawda) niż dwóch mężczyzn; mężczyźni bowiem przyuczeni są zwykle pokazywać, że są cynikami, ale kobiety nie muszą, z nimi więc łatwiej, gdy jest przyjaźń, porozumiewać się bez udawania. Leszek Kolakowski .

🖐️ Laweczko! Witam w piekny niedzielny poranek , u mnie pieknie swieci sloneczko czyzby Pani Wionsa stoi juz za rogiem??? OBY! Stawiam kawke i ptasie mleczko :D Zyczej Wam milej niedzieli i radosci w serduszkach ❤️

Witaj Krystynkko! Zapraszam na kroliczka:)👄 Kochana,na dzien dobry aforyzm,ktory do nas pasuje . 🌻 Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i delikatni w słowach, i wzajemnie kontaktach. {usta]

Poprawka Szczęście i przyjaźń tkwią tam, gdzie ludzie są wrażliwi, łagodni i delikatni w słowach, i wzajemnych kontaktach. . ..

Witaj 👄 kochana Olimpio dzieki . Jak juz pisalam wybieramy sie dzis do mojej Siostrzenicy na proszony obiadek , nie wiem co Ona serwuje ale zostawie troche miejsca na kroliczka :D Korzystajac z ladnej pogody pojedziemy najpierw na cmentarz . Sama wierz , ze uplynelo juz troche czasu od smierci mojej kochanej Siostry ale dla mnie to ciagle WIELKA strata :-(