Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

Gość lato 76
rene 74 - Pytała się mnie na jakime tapie leczenia jestem . Teraz będę podchodzić do 3 crio , jak dostane wydruk moich badań z Novum to wpisze w stopce . I wszystko bedzie wiadomo .

Gość lato 76
A mi dr to mówiła żeby ja nie wykonywała takich prac , jak spszątanie , i td . Więc teraz jak bedę mniała crio -transfer to będę dużo odpoczywać i zero prac domowych i td .

Kordianka - ja Kochana jeszcze nie wiem, kiedy będę, ale na pewno Wam o tym napiszę.:-)

Lato i bierzesz L4 ? Rene - no już w Twoim przypadku no to Moja Droga czas najwyższy, by nie dostać tego @ !!!

Rozpisałam się i mnie wyrzuciło i juz nie wiem co tam skrobałam Iza Ja zawsze płaczę jak jest gdzieś temat in vitro. Tak już mam. Lato ma racje to tak ze szczęścia.A tak a propos tego filmiku to my z mężem żartowalismy że jak będzie chłopak to też mu damy na imię Piotrek po dr Zamorze. Teraz jak ktoś próbuje sie dopatrzeć podobieństwa w naszej córce do mnie lub męża i nie może znaleźć to mówimy że to też po doktorku:) rene Ja tez brałam te zastrzyki i powiem ci ze mój organizim ich jakoś nie tolerował. Miałam brzucho całe w zrostach i praktycznie zero miejsca na wkucie. Próbowałam w udo lub rękę ale tez bolało strasznie. Te zastrzyki przy stymulacji szły jakoś lepiej. Michaline Dobrze że podróż ok. Odpoczywaj i dbaj o brzuch:) Igrek Teraz to już sama nie wiem. Mi mówiono, że jeden pęcherzyk to jedna komórka.A może jestem w błędzie. Pisałam z komórki bo tylko w nocy mam troszkę czasu żeby do was zajrzeć a w pokoju córki nie mam komputera.I czasem silę się coś napisać i wtedy byki sadzę jeden za drugim. Nie jem mleka i jego przetworów bo mała ma skazę białkową ale tęsknie za nim jak nie wiem co.A za kawę z mlekiem to bym wszystko oddała(mniam) Pytałam o ten deser bo tak reklamują ten gotowy i też wygląda smakowicie.

Gość lato 76
Niewiem co jest . wpisałam pseudonimi Hasło nacisnełam zaakceptuj,dalej mi wyskoczyło stopka i dt pózniej znów zaakceptuj , a dalej mi wyskoczyło takie coś ; Profil został dodany wróć teraz na forum i kliknij tutaj ! igrek może wiesz co powinnam dalej zrobić sorki że ci tak męczę ?

mena 27 - no to w sumie skąd by się brały bliźniaki jednojajowe ? Ten deser, co ja robiłam też jest b.dobry.;-)Polecam.;D

Igrek No w sumie może i racja. U mnie było sporo pęcherzyków za każdym razem ale komórek zawsze mniej. Raz jedna była niedojrzała to ją podchodowali i potem też zapłodnili.A tak z ciekawości zajrzałam do swoich wypisów i przy pierwszej punkcji miałam 17 komórek a przy drugiej 14.Z pierwszej udało się zapłodnić 11 a z drugiej 10. Powiem wam, że jak patrzę na ta małą pyzę to się zastanawiam czasem jakie były te pozostałe maleństwa. Może miały podobnie zadarty nosek jak ona. I tak się czasem smutno robi. Próbuje sie odciąć od tego ale nie zawsze mi wychodzi i przychodzą czasem takie dziwne mysli.

Gość lato 76
igrek - Narazie zwolnienia nie biorę , bo jeszcze nie wiem co mi dr powie , boje się żeby tylko polipów nie było . Bo coś mi tak brzusio pobolewa , a ja jestem w połowie cyklu dopiero wieć na @ raczej nie wygląda .

Lato-no to teraz spróbuj raz jeszcze.;D Wejdź na stronę i spróbuj nam coś napisać z pseudo i hasłem.:-)

Gość lato 76
igrek -ok

no mi też te zastrzyki przy stymulacji jakos mniej dokuczały, chociaż brałam ich całą masę, narazie na brzuchu nie mam zrostów ale siniaki to i owszem, a ja myślałam że te zastrzyki można robić tylko a brzuch a nie że też w uda i ręce.

Gość lato 76
igrek - weszłam na moje konto tam wpisałam swój pseudo i Hasło no i pózniej potwierdziłam , a dalej mi wyskoczyło ;Pseudonim E-mail itd wszystko to wypełniłam no i wyskoczyło mi ;Profil został dodany wróć teraz na forum -kliknij tutaj ! Sorki Igrek że cię tak męczę , to sobie dziewczyny pomyślą żę jestem niezdarą .

mena27- nie dołuj się takimi myślami jakie byłyby dzieciaczki ! przecież przy normalnym poczękiu też są eliminowane te słabsze i to jest całkiem normalne>

rene Najlepiej je robić w brzuch ale można też w udo lub w ramie. Pytałam w novum bo zwyczajnie nie miałam już miejsca. Pielęgniarki dziwiły się że taką miałam reakcję. Mimo dobrze wykonanego zastrzyku robiły mi sie takie guzy, które schodziły po kilku dniach dopiero. Całe szczęście nie musiałam ich brać w ciąży. Niektóre kobietki muszą je stosować do samego końca.

Rene Ja wiem o tym doskonale ale nie umiem takich myśli kontrolować. W domu na mnie krzyczą za to. Czasem tak przychodzi człowiekowi do głowy i nie chce wyjść:)

lato-bo ja też do końca nie wiem, czemu Ci tak wyskakuje.:/Wejdź w moje konto to na górze jeszcze raz.;D Wpisz login i hasło,a potem jak już wejdziesz na inną stronę, no to na samym dole zatwierdź i zobaczymy, co teraz będzie.;D

Gość lato 76
Mena - a jak tam malutka ? Mojej koleżanki córcia którą urodziła 15 maja 2011 r waży teraz 11 kg dużo co ?

mena 27 - rene ma rację ! Przy normalnym poczęciu też następuje przecież eliminacja.:/ To ja będę tą osobą, która będzie musiała brać te zastrzyki przez całą ciążę !!

Gość lato 76
igrek - ale cię pomęczę dzisiaj , pomyślisz sobie co za warjatka jest ? Mam nadzieje że bedziesz dla mnie wyrozumiała ? Zrobiłam wszystko jak kazałaś , weszłam na moje konto i wpisałam pseudo i hasło , pózniej mi wyskoczyło E -mail i td .Potwierdziłam a pozniej mi wyskoczyło że ; Profil został dodanywróć na forum kliknij tutaj ! . Jak nie wyjdzie to nie będę cię już męczyć .

Spoko lato 76 - nie męczysz mnie.:D Wszystko jest ok !

Gość lato 76
I tak nic z tego , na końcu po tym wszystkimwyskoszyła mi ;Kafeteria .pl ' A co teraz porabiasz ?

lato 76 - poczekajmy może do jutra, bo dzisiaj i tak ta strona źle chodzi.:/Po kilka razy dziewczyny wiadomości wysyłają itd.;(A jutro jak 1 raz będziesz chciała coś napisać, no to jak będziesz miała już pole do wpisania treści i potem wyślij wypowiedź, no to zwróć uwagę,czy następnie wyskoczy Ci pole i się zaświeci na czerwono,byś wpisała hasło czy nie---oki ???

Gość lato 76
Tak zrobię , bo dzisiaj już nie mam siły walczyć ?

Gość lato 76
A co teraz porabiasz ? Bo ja sobie zrobiłam już 2 kawke tym razem z mlekiem i rozpuszczalną . Jakie masz plany na sobote i niedziele , mój M chce zaprosić znajomych do nas . On jest zawsze duszą towarzystwa , jak byliśmy na sylwku to on praktycznie ze wszystkimi dziewczynami zatańczył .

Gość lato 76
Ale cisza zrobiła się ?

Gość lato 76
monka 26 - co z tobą kobietko ? Jakoś nieodzywasz się ? Acha może zapracowana jesteś ? Ale w wolnej chwili napisz kilka słów .

lato 76 - no cisza się zrobiła.:/ Ja posprzątałam w 1 pokoju jak na razie,ale już koniec na dzisiaj,bo po tym zabiegu nie mogę.:( A jak Ty po tym transferze będziesz to bierzesz sobie L4 ? Jutro mamy się spotkać z mojego M kuzynem i z Jego żoną, ale jeszcze nie wiem,czy u Nich czy u nas.;-))Musimy się dogadać jeszcze do co tego.;P

Gość lato 76
Igrek - Ja zawsze biorę po transferze L4