Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Accu81

Klinika NOVUM

Polecane posty

jakbym chciałają kupić to by mnie wyniosła 1800 zł plus dodatki. Uszyć to bym sobie sama uszyła, ale cena mnie powala.

Igrek mnie jest wszystko jedno , abym szczęśliwie donosiła i by było zdrowe. Już się nie mogę doczekać tego usg.

A moje dzieci lub dziecko domagały się dzisiaj mięsa i musieliśmy jechać do karczmy na schab z grila :)

malwi mi z kalkulatora to w ogóle dziwnie wychodzą tygodnie Mi np. z @ wychodzi termin porodu na koniec września (zakładając, że owulka była 14dc), ale że miałam owulację poźniej (21dc) to wszystko przesuwa się do przodu i mam termin na 3 października.

Zuzia i Karina, Dziewczyny, poczytalam w necie i jest tak, ze do dnia transferu dodaje sie 2 tyg. Nie liczy sie zatem od ostatniej miesiaczka, bo u niektórych dziewczyn stymulacji trwała dłużej. Więc tak jak dr powiedział Zuzi, jest w 6 TV:-) Zobacz Zuzia, już 6 tydzien:-)

Karina ja wpisałam termin ostatniej miesiączki bo tak miałam i mi właśnie wyszło że 5 tydzień. Mniejsza z tym dowiem się od doktorka.

malwi tak sobie pomyslalam - ciekawe kiedy załapiesz się z porodem :) Na Święta, Sylwestra, Nowy Rok? :)

Bardzo szybko czas leci, szczególnie jak sie obserwuje inne dziewczynki. Ja jestem w 13 tc. W piątek zacznę 14:-)

mi dr Z wyliczyl termin na 24.12 ale powiedzial ze jak sa blizniaki to pewnie bedzie troche wczesniej. malwi - a Ty kiedy masz pierwsze usg? Michaline - wow Ty juz 14tc a ja mam wrażenie ze w zeszlym tygodniu test ciazowy robilas.

hej ja juz po pracy. kinia bardzo ale to bardzo mi przykro... zuzia podwójne gratulacja dużo zdrowka dla was:) fata morgana gratulacje powtórz bete tak jak dziewczyny mówią w sob ale to czysta formalność:) a do mnie okres zawitał i wiecie co pierwszy raz od kilku miesiecy nie płakałam uważam,że to w dużej mierze wasza zasługa dzięki. to że nieprzyjazna koleżanka przyszła oznacza że prawdopodobnie na 80% IUI bedzie 9 maja

Ale Ci Zuzia fajnie.:)Ja zawsze pragnęłam urodzić właśnie przez Bożym Narodzeniem.:D

Witajcie dziewczynki. Tak jak obiecałam pisze od razu co po wczorajszej wizycie. Hormowy wyszły ok, a w usg w 6 dc wyszlo tak: endo 8,9, w prawym sa pecherzyki 10 i 2x9, w lewym 9,8,2x7. Zmienili mi troche leki. Do Puregonu dołozyli Menopur i Cetridite. Jutro kolejna wizyta. Lece teraz robic zastrzyki poki nie ma nikogo w pracy i odezwe sie pozniej. Miełgo dzionka i buziaczki:)

Dzień dobry ! Julciaaa- z samego ranka Trzymam kciuki za punkcje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bedzie dobrze , jak już sobie odpoczniesz to daj znać . Michalina - naprawde jak ten czas szybko leci , a Ty już masz 14 tc , Super! rudzia_krk - dobrze , że u ciebie wszystko ok , i już coraz bliże jesteś punkcji . Ja swojego czasu równierz brałam te leki co opisałaś .

Gość Alex 123
Witajcie,zagladalam na to forum przy pierwszej próbie in vitro,ale jakoś wiało pesymizmem i beznadzieja.Ale teraz przy okazji kolejnej próby znów zagladam,co by sie pocieszyc,ze nie ja jedna mam taki problem i szok! Tyle pozytywnych przykładów,ze warto przez to wszystko przechodzić,bo jednak sie udaje i to tylu z Was. To bardzo buduje.Wszystkie pozdrawiam!Dzieki!

witam z rana :) ruddzia no to super teraz kciuki za jutrzejszą wizytę:) julcia a dla ciebie kciuki za punkcję:) Alex 123 witaj:) jest u nas dużo nowych dziewczyn z reszta i ja do nich należe jeśli masz ochotę zostań z nami napewno będzię ci z nami łatwiej przez wszystko przejść:) izula i jak tam okres jest już bo czekam jak na swój czekałam heheh uciekam do pracy miłego dnia!!!

Zuzia-zu gratuluje blizniaków :) Fata Morgana no widzisz dziewczyno a tak sie bałas tej bety a tu cudowna wiadomosc :) gratuluje z całego serca Witajcie nowe dziewczyny na forum :) Kinia, Lato, Iza czytajac wasze histrie normanie sie popłakałam. Modle sie by teraz było juz tylko dobrze i niewybrazam sobie przez co musiałyscie przechodzic. marla to działaj dziewczyno skoro jest okazja :) jednak moj doktorek chyba mial racje z ta owulka :) iza1978 bede w Novum w sobote od ok. 9:30 , mam zrobic hormony a potem mam wizyte ok. 11 to daj znac jak sie mozemy spotkac. mam nadziej ze ta @ do Ciebe dzisiaj przyjdzie :)