Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M987

Niemoralna propozycja.

Polecane posty

Gość ta prawdziwa
a ja wam powiem, ze rozpoczał ten post w przypływie trzeźwosci i na etapie marzeń.... Teraz został mu tylko alkohol i ...spadanie w przepaść niedojrzałego biznesmena...tacy tak mają...... nabrane kredyty, szastanie kasa i teraz tylko ....komornik i odwyk.....

Gość krrraksa
oj oj dziewczyny..czy Wy nie zauważyłyście jeszcze że M987...to kobieta ...stąd ta rzekoma wrażliwość...uduchowienie etcetera......biedaczki :(

Gość Silentium
do M987: pisze się "a propos" a nie "a pro po". nie stosuj zwrotów, jeśli nie znasz ich pisowni ( sądziłeś, że znasz?). kłlaniam się; bynajmniej nie unieżenie. ahoj! P.S. nie rób tego więcej

Gość Silentium
co za kretyństwo. miało być a -h- o-j, zawołanie. zdaje się, że tu nagminnie używają wulgaruzmów.

Gość A_Z_88
Ale fajna historia!! I do tego tylu ludzi się nią zainteresowało!! Super!! Gratuluję pomysłu na znalezienie partnerki do rozmowy czy tam czegoś innego... Pozdrawiam wszystkich którzy uczestniczyli w dyskusji:)

Gość Silentium
jezeli facet musi sie uciekac do takich srodkow, to znaczy ze jest bardzo nieszczesliwy. co w tym fajnego? moze tyle, ze ma kase. o ironio.

Gość kpkp
Czy naprawdę jesteś taki nieśmiały czy tylko się zgrywasz?

Gość M.987
kawka_czarna - witam, zaglądam czasami, poznałem fajnych ludzi jak już mówiłem i często śledzę różne dyskusje :-). mana.mana - nie, nie szukam na razie. ta prawdziwa - nie jestem biznesmenem, pomyłka :-).Komornik mi nie grozi, co do odwyku to nie wiem :-), pewnie kiesyś tak. krrraksa - nie, nie jestem kobietą, to mogę stwierdzić z całą pewnością :-). Silentium - masz rację, więcej nie będę stosował zwrotów których nie znam :-(. Kłaniam się również , ale za to ja unIżenie. :-). no i ahoj. :-). Żeby nie było, że jestem zawsze przeciw, więc potwierdzam, jestem straaaaasznie nieszczęśliwy :-). kpkp - owszem, chyba jestem nieśmiały, nic na to nie poradzę. :-).

Potwierdzam powyższą wypowiedź, jest moja. Pomyłka w nicku. Przepraszam wszystkich.

Gość bez nicka....sobie pisze
dajecie sie wkrecac:O

Gość Pedro_17
Ale temat był ogólnie fajny i nietuzinkowy. Żeby większość tu piszących wykazała taką inwencję to to forum byłoby o wiele ciekawsze.

hej M, bywasz tu jeszcze czasem? btw, do silentium: PS pisze sie bez kropek; nie stosuj skrotow, jesli... :) pozdro

Gość M.987
Dzień dobry wszystkim.

Gość i co szukasz dalej
ha ha

Gość piekna 1111
co ma sie dziac....w tym chotelu?

Gość ZaczarowanaAutorem
A mnie autor topiku naprawdę zaintrygował... jest bardzo podobny do mnie, ja też lubię żyć chwilą, poświęcic wiele lat monotonii dla kilku godzin naprawdę wspaniałych przeżyć, niekoniecznie na tle seksualnym... eh, krytycy to zapewne jacyś desperaci, którzy nie potrafią docenić chwil wspaniałych... Bo w końcu pieniądze przeminąm ale... Marzeń i wspomnień nam nikt nie odbierze...

Gość ZaczarowanaAutorem
;) Więc nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyc Ci powodzenia w poszukiwaniach, choć jest w tym coś szalonego, to jednak podziwiam Cie za to, że przyznajesz sie do tego otwarcie i w sposób niezwykle inteligentny rozmawiasz z krytykami. Pozdrawiam ;)

Gość podniosłeś topik
po dłuższym okresie czasu...bardzo się cieszę że tak się stało,bo dzięki temu tu dziś teraz zajrzałam...wydajesz się piekielnie inteligentnym kulturalnym i wartościowym człowiekiem, nadal szukasz?czy znów szukasz?powodzenia:)

Do - podniosłeś topik - nie, nie szukam, wróciłem bo..... jest to rodzaj wspomnień, lubię je , a poza tym spotkałem tu masę wspaniałych ludzi. Czasami gdy jest mi smutno , a tak jest teraz wracam do wspomnień, a kafeteria jest dla mnie również pewnym rodzajem wspomnienia. Dziękuję za tyle komplementów, ale jak już pisałem, aż tak dużego mniemania o sobie nie mam, ale i małego też nie :-)

tak przez przypadek zajrzałam :) zastanawia mnie tylko jedna rzecz czy tak kobieta z którą spędziłes weekend wzięla kase?:)

v33 - taki był warunek, przelałem je na podane przez nią konto, czy to było jej czy nie, nie wiem, nie pytałem, nie rozmawialiśmy o tym.

hmmm ekscytujące :D:D:D zapewne na dzieci niepełnosprawne dała ;) zreszta nie mnie oceniac ale jesli chciałabym miło spędzić weekend nie sądze abym znalazła kogoś na to w tak szybkim tępie jak ty ;) zreszta dla takiej kasy mozna byc milusim nie tylko przez weekend :) no cóz ludzie mają czasem płytkie wymagania ;)

sorki czasem odkrywam w sobie analfabetyzm wtórny przez czytanie kafee ;)"tempie"

Gość podniosłeś topik
komplementy?być może to były komplementy,nie wiem,po prostu napisałam to co pomyślałam o Tobie po przeczytaniu tego tu wszystkiego:) podoba mi się tu

podniosłeś topik - chyba każdemu było by miło usłyszeć, że uważa się go za kulturalnego, inteligentnego i wartościowego, większość ludzi odebrała by to jako komplement. Cieszę się, że Ci się tutaj podoba. Zawsze zapraszam jeśli tylko zechcesz , ok?

spróbuj mi powiedzeć jeszcze M :) bo z natury ciekawska jestem jakie cechy są fantastyczne w tej kobiecie? co takiego ci dała? i w jaki sposób to w tak krótkim czasie oceniłes? mze kiedys i ja spróbuje faceta za kase do wysłuchania mnie nakłonić ;)

Gość podniosłeś topik
jasne:) będę zaszczycona:)