Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M987

Niemoralna propozycja.

Polecane posty

Gość propozycja jak propozycja
Ja tam nie wiem, kazdy ma jakies marzenia. Masz kase to brakuje ci wrazen bo zdaje sie ze masz wszystko, pewnie trudno cie zadowolic, co ta kobieta musi zrobic zebys byl zadowoony? Tak to juz jest jak sie ma kase to nie ma sie niejednokrotnie milosci i tego wtedy brakuje najbardziej, ale to normalne milosci nie da sie kupic za kase.

propozycja jak propozycja - to już było opisane dogłębnie, wcale nie chcę kupić miłości, co najlepsze wcale też nie chciałem kupić \"ciała\". Ta kobieta która się zdecydowała i która ze mną była ....nie musiała robić nic na co by nie miała ochoty. A pieniądze, kwota byla po to, żeby wybrać osobę która ma w sobie pasję , lubi wyzwania, emocje. Nie każda by się zdecydowała nie wiedząc czego oczekuję, tylko taka, która ma w sobie właśnie \"to coś\" , ten ogień, potrzebę ryzyka , poznania nieznanego, po prostu. Miłości nie szukam, mam ją choć niedostępną, ale mam , drugiej nie potrzebuję, a że się jej nie da kupić doskonale wiem.

Gość athena29
Myslę, że pieniądze nie są dobrym motywatorem dla kobiety, która ma w sobie ogień, emocje i lubi ryzyko. Załóżmy (zupełnie hipotetycznie) ;-), że jestem taką kobietą - w takim układzie wolałabym niepewność, niewiadomą, grę psychologiczną....ryzyko :-) pieniądze to ryzyko niestety redukują, więc jak dla mnie jest to po prostu pewnego rodzaju transakcja :-) Jeśli samą regułą jest to, że TY ustalasz reguły gry to OK...pomysł dobry, tylko zbyt komercyjny ;-) Anyway, życzę dobrej zabawy athena

Gość hehehehuhe
to dlaczego nie spotkacie sie z tamtą 2 raz? skoro tak fajnie sie gadalo?

Piękny temat, piękne rozmowy i piękny człowiek. Mówię o duszy oczywiście. :) Żałuję, że się spóźniłam, ale to nic, może jeszcze kiedyś uda mi się zrobi coś takiego. A może zrobię coś szalonego z moim M, coś co mnie poruszy!! Zdjęcie mimo wszystko wysłałam, bo może warto się poznać, a może... pozdrawiam M...

Gość lolitka28
M987 czy Ty czasem nie naoglądałeś się za duzo filmów?:) w sumie niestety nie mam czasu zagłębiać się w cały watek, ale mam pytanie odnalazłeś już ową "duszyczkę"

lolitka28 - z tego co zrozumiałam, to odnalazł, dawno temu. tu szukał całkiem czegoś innego

Gość wisienka nowa
to podpucha:(

Gość lolitka28
lulu a co takiego? bo nie jestem na biezaco a poniekąd to mnei trochę intryguje?:)

wiesz, sama nie przeczytałam wszystkiego i tak naprawdę to tylko autor tego topiku wie czego szukał! ja nie jestem władna wydawać na ten temat opinie. podejrzewam, że sam pewnie do końca nie wiedział. myślę, że drżenia serca (nie w sensie miłości), adrenaliny i spełnienia marzeń, jakiegoś poruszenia. przeczytaj wszystko, naprawdę warto, bo wreszcie ktoś nie boi się mówić prawdy i zna swoją wartość. dla mnie to cenne cechy :)

Gość lolitka28
sadze ze moze to byc podpucha.... ze wzgledu na to ze mezczyzni lubia sie bawić, sa ciekawi jak pewnie autor co z tego wyniknie i czy pojawi sie jakas osoba która bedzie chciała sie "oddac za 10tys":) sadze ze on testuje, choc intryguje gdzies w swoich wypowiedziach:) sprawdza naiwnosc, testuje mentalnosc Polek i to czy znają swoja wartośc

o tym co piszesz też już tu była mowa. on już pr4zeżył ten swój weekend. o to właśnie chodzi, chciał spotkać kogoś odważnego, kto mimo wątpliwości - zawsze jakieś są - spróbuje!! raczej nie sądzę, żeby to był test

Gość buehahahabuee
dobre, facewt se jaja robi oi tyle

Gość buehahahabuee
ale liczą że może jednak nie

Gość czy mnie jeszcze pamiętasz
nanana nanana

Gość on liczy na...
sprawdza do czego moze sie posunac kobieta za kase, jak da mu wszystko czego pragnie to bedzie czul sie lepszy od niej. to go kreci a moze nie

Gość no i co...
się pytam??

Gość za dużo tych stron
Nie chce mi się tego wszystkiego czytać - czy ktoś jest zorientowany, czy koleś wydał już te 10k na noc z panienką z netu ?

Gość wydał
nie za noc, tylko weekend

Witaj lejla, przepraszam, że dopiero teraz ale nie odczytałem wcześniej. Weekend jak weekend, sobota- sprzątanie domu, wypad do kina na \"Sezon na misie\" :-) , wieczorkiem ognisko i kiełbask , niedziela - łażenie, bajki na \"mini-mini\" , obiadek, łażenie i tyle. :-).

hej m, a to calkiem inaczej niz ja, znacznie mniej mialam czasu na kreskowki i lazenie :) sezon na misia dopiero przede mna - warto?

Hej, lejla, co do sezonu na misie to raczej warto, choć po tych wszystkcih Shrekach, Epoce lodowcowej , Madagaskarze to już trochę spowszedniało, ale i tak fajne. :-). Zapomniałem jeszcze dodać do weekendu prasowanie :-).

Witaj \"kawka_czarna\" - było fajnie, wiele głupot przez dwa dni :-).