Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

hehehehehehe triola ty to niezla jestes tak ja postraszylas ze na pewno sie odezwie hihi - bo nie bedzie chciala mnie miec na sumieniu hih widzialem juz strach w jej oczach jak miala wizje placenia mi alimentow . a co do pieniedzy ! hihihi przeczytaj maial ale sie wstrzelilas i to jakiego ogromniastego @^2 (maila do kwadratu - jak na matematyka przysatlo hihi) dziekia za wiadomosc i zycze milego i owocnego spedzenia drugiego dnia wolnego p.s. gwiazdka jest nadal aktualna hihihi :) sauri no juz nie masz wyjscia musisz sie odezwac hihi triola robi co moze (juz nawet wolne wziela) ale ja potrzebuje was obie (jak to cholera odmienic???) !!

O pieniądzach, włosach, patologii, gwiazdach, marzeniach, miłości. To wszystko w liściu Wojtuś :) Paskudny męski ród :o Jedna nie wystarczy :o Dwóch trzeba :o fuuuj, bleeee :o

ej Pani powaznie stapajaca po ziemi - ja ci dam paskudny ród! nie dwie tylko trzy hihi a co raz sie zyje:) sprostowanie do wiadomosci koleznako powyzej -> @ dostalem ale pare razy wywinela sie triolka od odpowiedzi -> ach te kobiety zakrecone sa!! narka juz ci odpisalem :) p.s a sayuri poza tym wszystkim jest bedzie miala sporo do nadrobienia ............

wiem dlaczego sayuri nie ma hhihi: od dwoch tygodni siedzie i oblicza ile i jaki rozmiar buta wziac zeby dzis dobrze wypasc we wrozbach i jako pierwsza wyjsc za maz :) ew doczytuje nowe wrozby zeby zobaczyc jaki bedzie jej maz hihihi p.s. ale bez przesady:) zeby tak 3 tygodnie czytac - > moze jutro nam opowie jak jej wyszlo hihi . o ile nie sciemni ze sie woskiem oparzyla i nie moze pisac hihi

Wojtuś, ceń trochę bardziej naszą Sayuri :O Myślisz, że dla niej małżeństwo to szczyt szczęścia? Ja myślę, żę dziewczyna więcej oczekuje od życia niż męża. No i ja ją popieram :) Prawda że mam rację Sayuri?

Nie migałam się od niczego :p, od żadnych odpowiedzi :p zdawało Ci się Wojtuś, bo masz umysł lekko przyćmiony tęsknotą za Sayuri :D Cassanova :D Nieźle :D

oczywiscie ze cienie droga triolu NASZA sayuri , a co nie jest szczesciem wyjscie za maz!! - ja myslalem ze w tych wrozbach zobaczy moje zdjecie a ty tak szybko sprowadzilas mnie na ziemie- bo czegoz innego mozna chciec od zycia niz wojtka bez portek :) i po drugie wcale nie jestem przycmiony hihi sama dobrze wiesz ze obeszlas bokiem odpowiedz hihi a ze tesknie za sayuri to chyba juz pisalem wypatruje je na drodze czy jak to tam szlo hihi (ten mickiewicz to zagmatwany chlop byl) a to cassanowa- niezle to rozumiem ze do mikolaja bylo hihi:) p.s. juz tworze @

triola: ->jakby moje wypowiedzi podzielic przez te twoje 4 !! to i tak bedzie ich wiecej niz twoich :) ja mowie gabarytowo a nie o merytoryce hihihi sobota juz jutro!

Sayuri, staramy się. Szczególnie Wojtuś się stara. Ja tak z doskoku. Pozdrowienia dla was i życzenia dobrej nocki i kolorowych snów :) Wojtuś napisałam malusi liścik :)

ufff... triola chociaz ty doceniasz hihi ale sam nic bym nie zdzialal - ten topik tez dzieki tobie zyje. dziekuje za @ -> juz ci odpisalem :) buzka i do poczytania niedlugo :) hihih trzeba posprzatac skrzynke na swieta bo jak sayuri wroci to nam cale 1 GB zapcha hehehe -> pozdro koleznaki

Cześć Wojtuś, dzięki za @, nie przeczytałam jeszcze, a odpiszę później :) Te4raz lece popracować trochę. Pozdrowienia, duża buźka. Miłego dnia :)

Dzień doberek wszystkim 🌻 Wojtuś napisałam @ na pół śpiąco :) Miłego i mało pracowitego dnia Ci życzę i też zmykam do mojej robotki. Żadne z nas nie ma ostatnio czasu i tak się zastanawiam jakim to cudem spotkaliśmy się wszyscy kiedyś na kafeterii, na jednym temacie :)

ej triola jak to zadne z nas nie ma czasu hihihi:) ja caly czas czekam na was :) za @ dzieki -> widac ze na pol spiaco pisalas hihi bo nie jest to powiazene z moim poprzednim mailem hihi ale ciesze sie pomimo wszystko ze odpisalas - fajnie jest przyjsc do pracy rano i przeczytac cos fajengo (i to jeszcze od ciebie) a odpowiadajac na twoje pytanie jako to sie stalo?? --> hihih przeznaczenie hehehe:) dobra zmiatam bo mam dzis misje :/ napisze ci w @ buzka

jestem i mam juz neta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziś nadrobie maile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŚWIĘTY DUCH PANA BOGA CHWALI!!! Sayuri!!! Ty żyjesz??? Witaj nam córo marnotrawna i do roboty! Zaległości odrabiać :D :D :D Fajnie że jesteś :)

Kochana Triolu zabieram się już za pisanie @ ale sie cieszę,że tu JESTEŚ, jak przedświateczna praca?????

kiepsko nadrobiłam ale się poprawię teraz mam już neta!!!!! :D buziaki for YOU D& K

no witam witam koleznake, alez mila niespodzianka na siweta!! fajnie ze znowu razem - czy mam dobrze rozumiec ze masz juz siec - to moze wlaczysz gadulca!! ej Troila ty tez podobno masz nr - ale ciagle jakas czerwona jestes :( wlacvz sie i zrobmy konferencje we trojke!! pozdrowka serdeczna

witam S E R D E C Z N I E!!!!! Wojtuś- Ty stresznie wczesnie wstajesz! siec juz MAM !!!!!!!! hurrrrrrrrrrraaaaaaaa mój drogi, ja dziś zabiegana że ho ho ! tRIOLU- dlaczego ja nie mam Twojego nr gg???

na gadulcu pojawię się potem. za niedługo mam wigilijkę z dzieciakam!!!!

ps. jak to miło, że ktoś tęsknił i czekał.... oj Wy misie moje!

ta jasne ..... tesknil........ a jak juz sie doczekal to i tak nadal jest sam hhhmmmmm ja wczesniej wstaje no jasne ze tak bo mialem przeczucie ze bedziesz dzisiaj dostepna hehehhe wiec od samego rana postanowilem ci obudzic milym slowem hehehhehee- ale sciema pracuje sie dziewczyno!!!!!!!1 a ni estudiuje hehehe narka- moglabys sie chociaz na gg przywitac :) p.s a to gg triolki to jakas chyba dla mnie scdiema byla heheh - bo wogole jej nie ma :) i nigdy nie gadalismy na gg. no dobra ni eczepiam si eju z- ale mi sie nudzi i to z braku roboty tak pisze- pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt :) p.s.2 rozwiazuje zagadki w necie hihihi Twój wynik: 52% (34/65) mierna by byla heheh polowa plus jeden !!