Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri

...rysa na szkle...

Polecane posty

nie zapomniała, nie zapomniała, ale to Ty zapomniałeś o nas !

Odsypiałam zaległości, bo ledwioe dziś wysiedziałam w pracy. Postanowień nie mam i nie zamierzam ich mieć :P Ten rok ma być dobry, na luzie, lekko egoistyczny, bez rozliczania siebie, bez jakichś szczególnych wymagań :) Komu jeszcze się podoba taki plan? Mi bardzo :) Pozdrawiam nowe duszki :)

Stare duszki też pozdrawiam :) Wojtuś oczywiście pamiętałam o gwiazdce :) A Ty ? :)

hej triola, bardzo mi się podoba twój plan na nowy rok, chyba też wprowadzę go w życie, bo pokrywa się z moim postanowieniem noworocznym, czyli więcej usmiechu, radości i luzu a mniej oglądania sie na innych ;-) to będzie fantastyyczny rok, już to czuję..

ale Wam zazdroszcze postanowień- ja nawet boję się takie rzeczy sobie postanawiać.... postanowiłam się uśmiechac, a dzis cały wieczór przeryczałam bo zwiesił mi się komp w najbardziej nieporzadanym momencie pisania pracy....

Dobranoc moi mili... do przeczytania ps. może jakiś @ jak wrócę??? mile widziane niespodzianki.

oj sayuri to wspolczuje - z tym kompem - ja tez to przerabialem ale poznjiej pracowalem na dwoch kopiach i to zapisywalem przez opcje zapisz jako .... hihihi raz nawet bawilem sie w przywracanie systemu hehehhe ale na szczescie jakos dobrnalem do konca i jest ok - u ciebi etez tak bedzie :) triola pobalowala ostro hihihi fajnie , a jak kreacja - udala sie? powalilas wszystkich na kolana? a jezeli chodzi o gwiazdke to oczywiscie ze pamietalem hihi triolka zrobilas furrore twoim postanowieniem hihihi chyba sie podlacze do ciebie :) a ty motyl ?? wreszcie sie na czarno zrobilas - do twarzy ci hihihi:) a tak na marginesie mialas cos skrobnac po angielsku o sobie - lecialem dzisiaj do kompa jak na skrzydlach - ale spadlem jak powalony poirunem :) pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia:)

witam wszystkich...ale beznadziejna podoga, co? ale ja się uśmiecham jak postanowiłam i mam to gdzieś... ;-) sayuri współczuję, na pocieszenie dodam że też mi się to zdarzało kiedy pociłam się nad swoją magisterką, nawet całonocne dzieło przepadało z kretesem ale jakoś się udało dotrać do końca a teraz nawet się z tego śmieję... wojtek a coś ty taki niecierpliwy...jak obiecałam to napiszę, ale nie siedzę od świtu przed kompem, jestem raczej nocnym markiem a rankiem odsypiam...a może ty zadasz mi jakieś pyatanie po angielsku a ja ci na nie odpowiem, przynajmniej poćwiczysz, hihihihi a i dowiesz się tego co najbardziej cię intereuje... miłego dnia życzę...

kolego dlaczego chciałbyś znienawidzić pieniądze? co zagapiłeś się i zawładnęły twoim światem? a ja tam lubię kasę bo daje możliwości, żeby życie przeżyć ciekawie...

a mnie wydaje sie ze gdyby ludzie nie zabiegali tak o nie to byloby lepiej -> przez te glu[pie papiery trzeba siedziec w pracy i chodzic na zakupy - nie mam pojecia jak moznaby to inaczej roziazac ale na pewno chcialbym zeby bylo inaczej -> wtedy mielibysmy wiecej czasu dla rodziny i na przyjemnosci :) a co do pisania po angielsku to gdzie mam sie ciebie wypytywac na forum? tak publicznie - ja sie wstydze :) podaj maila albo napisz cos na mojego np a,b,c na mojego . no dobra to ja juz mysle i jak tylko dodasz adres to ci wysle zestaw 100 ppytan do.

oj wojtek, nie lubisz zakupów? a ja bardzo ale w fajnym towarzystwie!!! może być niezła zabawa, wygłupiając się przy mierzeniu różnych dziwnych ubrań... zakupy spożywcze też mogą być całkiem fajne, gdy np zaplanujesz że gotujesz coś egzotycznego żeby potem zjeść to w miłym towarzystwie...więc jak widzisz wszystko zależy od podejścia... ale masz rację świat stoi na głowie, nic tylko kasa i kasa.... wszystko inne jest mniej ważne, głupota... niewiele ciekawych rzeczy można robić bez kasy i choć nam się to nie podoba tak już jest urządzony ten świat ;-)

a co do maila to czekam na zestaw pytań z zastrzeżeniem że mam prawo nier odpowiadać na te bardzo trudne, hihihih ;-)

o kurde!!1 mialem odpowiedz napisana na 100 stron i mi sie skasowalo!!- sauyri czy to twoja sprawka - czarownico!!!! zemsta czy jak hihih:) a wracajac do ciebie motyl -> to ja nie lubie zakupow - szczegolnie przed swietami jak trzeba stac w kolejce i patrzec jak te biedne panie przy kasie uwijaja sie jak mrowki w ukropie a polowe pensji ktora zarabiaja wydaja na podpaski i tampony- masakra - i na dodatek te usmieszki do klientow i dzien dobry - tragedia - ja nie wytrzymalbym ani minuty!!! a jezeli chodzi o ciuchy to maskara - njalepiej jest isc z doradza i tylko mierzyc (nie widze zednej przyjemnosci) a najlepiej kupic w pierwszym sklepie i wolnosc.wcale do robienia fajnych rzeczy nie sa potrzeban pieniadze- mozna zainwestowac i kupic roer i zabawa jest przednia albo kaja k za 200- 300 zl i jazda na maxa!! pozmyslow cala glowa tylko czasu brak- czlowiek goni za tymi durnymi papierami -> ja i tak juz sie hamuje kiedys moze ci opowiem hihihi (o mojej wspolpracy z twoimi wymarzonumi koreancami !!) - sayuri i triola juz wiedza wiec nie bede ich zanudzal na forum- a tak na marginesie pozdro dla was koleznaki!

Jezusicku Wojtek, bo w kopmpleksy wpadnę Ja po anglijsku to tylko umiem i love you, yess, ok, no i to by było prawie wszystko :P Jestem z epoki, gdzie uczono ruskiego :P acha, no i wiem jeszcze, że butterfly to motyl :D Witaj motylku i wojtusiu :)

witaj triolka fajni eze wpadlas:) no opowiadaj hih jka bylo a co do angielskiego - hihi sa programy na sieci do tlumaczenia hihi- ja nigdy po angielsku nie gadalem - matura z niemieckiego i wogole lepiej mi niemiecki lezy az tu nagle jak trzebabylo do pracy to nagle angielski zaczal byc potrzebny:) wiec trzebabylo sie dostosowac - ja ucze si e od ok pol roku hihihi p.s. blagam nie pisz do nas po rusku - my nic ni ekumamy :) czekam na @

dobra ja zmiatam jak sie bedziesz motyl nudzic to skrobnij maial (przepraszam ale ja dzisiej juz nie dam rady napisac - a ty jestes nocnym markiem) moze jutro rano cos stworze - to bedziesz miala co czytac do kawy:0 pozdrowienia

ale się porobiło! Wojtek kupuje rodzinny kajak i podpaski dla ekspedientek w sklepie bo się do niego usmiechnęly i powiedziały \"Dzień dobry\" Motylek lata po necie wieczorową porą a jak juz ma chwile czasu (no i jak zgłodnije) to leci do sklepu bo tam jest miłe towarzystwo a Triolka??? Tak się w sylwka wypompowała, że cały czas śpij, a jak juz wstaje to w tym całym amoku gada po rosyjsku !!!! no tak dzięn beze mnie i juz wszystko do góry nogami!!!!!!! a tak wogóle to Was posłuchałam i wrzuciłam na luz... jak widać :D olałam jutrzejsze wykłady ( ło matko ale ja przez Wojtka robię się nie porządna) no i jestem :-D hm... no to by oznaczało,że już mam weekend PS> Zasłużyłam sobie na labe bo dzi dostałam 5 !!!!

a tak wogóle to kochani JESTEŚCIE,że mi współczuliscie przygody z kompem :D

ZMIENIAM STOPKE NA: nie ufaj kobietom- nawet (przede wszystkim)zonie!!!!!!!!! kolezanki poznajcie monike moja zone- czyli motyla!!! dobrze ze nie zaproponowalem spotkania w realu , a jeszcze lepiej ze nie wyslalem jakis fotek toples albo wogole w stroju Adama - to bylaby wpadka hihihi sayuri-> to co jutro bajerka hihihi:0 fajnie ze zostalas p.s uwierzycie ze monika przeczytala wszystkie 19 stron naszych rozmow hehehehehe- nie bylo sie do czego doczepic :) plisss powiedzcie ze bylem grzeczny heheh narka do jutra triola co z tymi zdjeciami

cześc dziewczyny! miło mi was poznać! chciałam wojtkowi zrobić niespodziankę i się ujawnić za jakiś czas ale jak dzisiaj opowiadał mi o waszych przyjemnych rozmówkach nie wytrzymałam i parsknęłam śmiechem, hihihihi no i się wydało że motyl to ja mam nadzieję że nie wyrzucicie mnie z waszego szacownego grona za to małe kłamstewko... obiecuję że od dzisiaj będę już pisać prawdę i tylko prawdę ;-) no to dobranoc, do jutra ( o ile nasz mały terrorysta pozwoli mi jutro z wami pogadać

O rany ale superowo!!!!!!!! no to teraz M. żono Wojtka nie masz juz wyjścia- musisz tu z nami być !!!!

no dobra!!! Wojtek był mega niegrzeczny ( a z resztą , co Ci bede pisać, jak przecież doskonae go znasz!!!) a z drugiej strony podziwiam za wyrozumiałość !

aha a tak wogóle to my tu Wojtka szkolim, więc sie nie martw- ciekawe, czy choć raz przesłał buziaki dla Ciebie i maleńkiego M. ???? dobra ide spac dobranoć misiaczki PS> uczcie szybko M. pisać, to sobie tu tak fajowo zrobimy. PS2> Wojtek --- jeszcze na @ in english nie odpisałam, ale zrobię to z rana.papappapa

dzien dobry koleznaki- witam sie z samego rana milo jak zawsze raczki mam z tylu :) no i widzicie co sie porobilo :/ teraz musze uwazac co pisze hihihi. sayuri wreszcie bedziesz mogla sie zapytac bez[posrednio o dreczace sie pytania: hihihi teraz na forum nie badzcie zaskoczeni jak beda teksty : kup chleb , maslo , mleko i cos dobrego hehehe szkoda ze nasz swiety nie umie jeszcze pisac hihi podl;aczyl by sie - > ej sayuri ale znam innego M. ktory najprawdopodobniej juz pisze - moze wpadnie :) pewnie zaprosmy jeszcze mlodego kolege D. od trioli i bedzie gites

Dzien dobry !!!! Wojtek tak wcześnie z rana??hm, chyba jednak motylek wyrzucil Cie z mieszkania za \"kafeteriowani\" hihihih :D pozdrawiam serdecznie KOBITKI no i Ciebie też. tak , jak obiecałam @ na skrzyneczce :D

witaj sayuri, dzieki za wyrozumiałość (mam na myśli moje małe kłamstewko, hihihihi) że wojtek jest niegrzeczny to owszem wiem, ale jeszcze daje się z nim wytrzymać ;-) , no ale szkolcie go nadal, to mu na pewno nie zaszkodzi, hihihihi (a buziaków chyba nam nie przełał ani razu, przynajmniej nic takiego nie znalazłam czytając wasze rpzmowy, ale może czytaam niedokładnie) miłego dzionka życzę

hej sayuri, dlaczego \"podziwiasz mnie za wyrozumiałość\"? bo tak szczerze mówiąc, ja nie jestem zbyt wyrozumiała, hihihih

wlasnie razem motyl wogole ni ejest wyrozumiay heheheheh :) broncie mnie broncie. a co ty mowisz ze nie przesylalem wam buziakow hihihi ale sciema - zapsze po powrocie z pracy dostajesz ode mnie dwa buziaki jeden ode mnie a drugi (o ile byl od kolezanek ) hehehhe sayuri dzieki za @ nawet zrozumielam - nie wiem czy poprawnie ale zrozumialem :) pozdraiwam was wszystkie serdecznie tylko mnie tam nie obgadywac prywatnie hihi przez @