Bernadetka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Hej dziewuszki Ja przy Yasmin też mam obfitsze krwawienia....dosłownie jak u zarzynanej świni :P Moja @ trwa 5 dni..... No ale patzrac i nas Was to moze taka jest własnie uroda tych tabletek, com??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 16, 2006 Noa tak poza tym to znakomicie sie czuje, zadnych skutków ubocznych - jestem w trakcie 3 blistru.... PS: ostatnio jak miałam @ to bolał mnie brzuch przez dzien lub dwa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Listopad 16, 2006 ze mnie tez cieknie a juz 4 dzien krwawienia ale tak poza tym ok sie czuje w drugim opakowaniu zadnych mdlosci juz nie mialam ,ja 23 do gina ide to sie spytam bole mi po 1 tabletce przeszly no ale nie powiem ze niezauwazalny jest ten okres ;) hahah jak z zazynanej swini faktycznie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 16, 2006 ojjjjj u mnie 6 dni a nie 5 :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akzi Napisano Listopad 16, 2006 Bernadetko napisz mi kobieto czy ja jakiejś frachy nie zrobilam z tymi moimi tabletkami, pytałam na poprzedniej stronie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 16, 2006 akzi>>>> ja zrobiłabym 7 dniową przerwę......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akzi Napisano Listopad 16, 2006 tez tak pomyslałam i mam juz drugi dzien przerwy, niech sie dzieje co chce;) a tak na powaznie to pierwszy raz tak sie zamotałam z tabletkami, ech mam nadzieje ze ost raz i dzieki Bernadetko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 16, 2006 Bernadetka tez tak myśle ze to chyba taka uroda tych tabletek skoro wszystkie mamy takie obfite krwawienia:) Buzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poziomkaaaa Napisano Listopad 16, 2006 Odpowiedzcie prosze na moje pytanie z poprzedniej strony... P.S. Dzis jeszce wieksze plamienie z krwia,i brzuch mnie boli...Dlaczego tak jest? Moze to dlatego,ze 2 opakwoania bez przerwy? No ale kiedy to sie skonczy?? Kochalyscie sie w trakcie plamienia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śnieżynka 19 0 Napisano Listopad 16, 2006 Ja brałam dwa opakowania pod rząd i nie miałam żadnych plamien.Ostatnio kochałam się z chłopakiem podczas plamienia ale to nie jest zbytnio komforrtowe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 16, 2006 poziomko kochana;* ja nie jestem pewna, ale skoro bierzesz tak 2 pierwsze opakowania pod rząd to chyba nie powinno Cię to tak denerwować.po prostu przedłużyłas sobie ten 1 cykl na tabletkach......nie zrobiłas przerwy na krwawienie i dlatego......... Jesli mogę ci cos poradzić na plamienia to kup sobie takie ziolowe tabletki CYKLO3FORT .........mi je przepisała ginekolog i rzeczywiście plamienia na początku zmalały a potem ustaly...........One kosztują niewiele ponad 20 zł i są bez recepty..............Powinny ci zniwelowac to krwawienie i plamienie ale bedziesz je musiała brać aż do ostatniej tabletki z opakowania............ Jeśli chodzi o sam sex to to plamienie nie oznacza wcale że nie jesteś chroniona przed ciążą.........Ja tak się kochałam na pierwszym opakowaniu i w ciaży nie jestem.............. ..........No ale tak jak Śnieżynka mówila nie jest to zbytnio komfortowe--------pod wzgledem psychicznym ( moim ) Bo potem jak kochanie moje się wycieralo i mnie to nie było czytse........i mi jakoś tak głupio było........ No ale w ciązy nie jestem......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzia29 0 Napisano Listopad 16, 2006 a ja przy 2 opakowaniu dostalam strasznego uczulenia.....swedzace wielkie bable :(....musze miesiac przerwy zrobic i wracam do cilestu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziobus Napisano Listopad 17, 2006 Hejka Babeczki:-) To mnie pocieszyłyście, że macie tak samo, już się obawiałam, że będe musiała zmienić tabsy... Dzisiaj już mam znacznie mniejsze krwawienie, może nawet się skończy... Poprzednie trwało 3 dni, to może z tym będzie tak samo? Mnie brzusio nie boli tylko krzyż ale łykam tabletke i jakoś przechodzi:-) Dzięki za podniesienie na duchu!!! A jak Twoje zdrówko Bernadetko? Kruszek miał się odzywać od czasu do czasu a tu cisza:-( Pozdrawiam... czas trochę popracować:-(:-(:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 eeeeeeee :P Z moim zdrowiem to do kitu Najpierw były drożdze....teraz zosatły Bakterie Gramdodatnie......Nie jest idealnie...... to kłucie to swędzenie....i jakoś leci..... Pzdrawiam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akzi Napisano Listopad 17, 2006 Bernadetko szybkiego zdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 akzi >> dziękuję bardzo kochane jesteście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Listopad 17, 2006 bernadetka - wiesz jak jest, jak nie urok to ... ;) mi sie piersi powiekszyly od czasu brania teraz musze staniki se pokupowac inne ;) ale tak to dobrze sie czuje :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 eee to ja woałabym zeby mi urosły piersi:O:O:O:O mimo że i tak mam juz 75C niz sie nadal mordować z tym cholerstwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziobus Napisano Listopad 17, 2006 Ja też mam 75C... i mi się nic nie powiększyło, czasami mam tylko wrażenie że są nabrzmiałe i strasznie ciężkie:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 nie, mi nic nie nabrzmiało....ja z tabletkami nie mam najmniejszego problemu ( odpukac) tylko z pipką mam problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Listopad 17, 2006 mi tam w sumie przydalo sie powiekszenie tych piersi bo male B mialam a teraz okraglejsze sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 aaaaa dziwuchy cos mi sie przypomniało w sprawie krwawienia z odstawienia..... jaki kolor ma wasza krew??? U mnie taki hmmm czerwony dość...moja naturalna @ była ciemniejsza niz teraz........ i nie wiem czy to może być powód do niepokoju jakiegos....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 dziewuchy* ;);):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Listopad 17, 2006 ja tez doscyc czerwona ja mam przy tabsach to chyba tak ma byc :) nie rozumiem tylko do konca jak to jest ze w 7 dniowej przerwie jest sie zabezpieczonym ?? hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 uff to dobrze;) ja też tego nie rozumiem ale tak jest i basta nie ma co sie nad tym rozwodzic skoro wszytsko jest ok, prawda??:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Listopad 17, 2006 prawda a jakze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 ech ale będzie mi Was brak jak wyjadę w niedzielę na te 1,5 tygodnia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziobus Napisano Listopad 17, 2006 dziwuchy... to było dobre:-) Hmm... moja jest taka intensywnie czerwona... przy spirali to nawet nie wiem bo prawie wcale nie miałam... a jeszcze wcześniej taka aż bordowa. A cycuch mam takie ciężkie jak biore tabsy a jak robie 7 dni przerwy to wszystko wraca do normy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Listopad 17, 2006 oooo berni wyjezdzasz?? :( nie bedziesz tu pisala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Listopad 17, 2006 iiza no wyjeżdzam:P ale wrócę po 1,5 tygodniu:P takze odpoczniecie ode mnie troszkę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach