Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NORMALNI Pogadajmy

NORMALNI !!! Pogadajmy

Polecane posty

nie dziękuje. Jutro dam znać jak poszło. Zbieram się zaraz do domku. Jakaś senność mnie ogarnęła...

Opowiadaj Kasia jak tam było! Ja siedzę w łóżeczku z kompem na kolanach...Mój ogląda skróty meczów więc nawet mu nie wchodzę w pradę bo się wyłączył:D Dzisiaj jednak przyjaciółki nie przewoziłam bo coś jej tam wypadło ale jutro jedziemy razem z Moim. Ona już obecnie jest u rodziców takze przynajmniej jestem o Nią spokojna. Zaraz idę spać bo jutro znowu bede marudziła że jestem senna;) Pozdrawiam Słodkich snów.

Ooo pierwsza jestem. Aż dziwne:) Piję kawkę może mnie pobudzi bo nic mi się nie chce:)

Dzień dobry...:) strasznie szary dzień, zastanawiam się czy kiedykolwiek jeszcze sprawdzą się zapowiedzi synoptyków...miało przecież być słonko... zasiadam do kawki...ooo, w tv też o kawce...;)

Witajcie dziewczynki :) Zaraz zasadam z rodzinką do śniadania... Że było fajnie nie muszę pisać, ale znacie to uczucie, że wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej...Teraz u rodziców czuję się jak prawdziwy gość i choć zawsze dobrze mi tam i mam tam bliskich znajomych, to już wiem że Blachownia to tylko miejsce odwiedzin... To taka odskocznia dla mnie.... A teraz zbieram się do prznoszenia rzeczy do nowych mebelków... Pozdrawiam...

Raz mam inetrnet raz nie...i takie awarie mamy od wczoraj:) Chce już rzyszły piątek:D

Hej...hej...co tu tak cichutko...? Śpicie? 🌻 Ja po spacerze i drugiej kawce zasiadam do czytania mojej małej królewnie...buźka...;)

Ja miałam dzisiaj szalony dzień. Strasznie dużo pracy mi się dzisiaj zebrało, ale plus tego taki, że przynajmniej czas mi szybciej zleciał:) Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny, troszkę mnie tu nie było, ale latałam po lekarzach z wynikamu. Miałam nadzieję, że ktoś coś mi powie a tu: hmmm no dawno nie widziałam tak idealnych wyników! To kurna skąd te stany podgorączkowe? Dodatkowo dostałam jeszcze skierowanie na krew żeby zobaczyć jak z cukerm w moim organiźmie, ta ciągła senność! Zobaczymy. Zapraszam na kawkę

cześć dziwczyny. Nie pisałam bo mam dzisiaj kolorowy zawrót głowy:) Własnie się powoli zbieram na zajecia na uczelnie, a o 19:30 ( zaraz po zajeciach) Mój porywa mnie na kabaret:) Odezwę się jak znajdę chwilkę czasu bo pracowity weekend będe miała. Pozdrawiam i udanego weekednu Wam życzę:)

Witam wieczorową weekndową porą:) Zasiadłam do laptopa, patrze na TV i odpoczywam bo miałam dzisiaj dzień wielkiego sprzątania...Tak mnie dzisiaj naszła na sprzątanie ochota, że aż Mój pytał czy mi się jakiś motorek włączył...:D Ale przynajmniej letnie buty i rzeczy pochowane, w szafach poukładane, poprane, poprasowane:) Teraz troszkę relaksu, potem kąpiel i do łóżka bo jutro o 6 pobudka z racji zajęć na uczelni:) Pozdrawiam

To jeszcze ja się dołączę wieczorową porą, też miała motorek na sprzątanie, ale to z tej okazji, że jutro przyjeżdża moja mama :-D Miłej niedzieli, oby wykłady szybko przeleciały, a niedziela była miłym dniem. Od poniedziałku urlop 🌼

cześć dziewczyny. Właśnie zasiadam z kawką do komputera:) Pospałam dzisiaj jak nigdy, już po 22 w łóżku byłam:) Aż cała jakaś obolała jestem :D i coś mnie głowa ćmić zaczyna..chyba za długo spałam:) Zapraszam na kawkę

No to współczuje Kasiu...ale ja przez te kilka dni w miesącu też zazwyczaj koszmarnie się czuję..Nestety.

Szkoda że ja nie mam możliwości byczenia się :) w pracy muszę siedziec:)

Nie ma sprawy:) Bardzo lubię dzieci i nie jednej koleżance już bawiłam:D

A ja dzisiaj w pracy od 7...Przed zaśnięciem ratuje się kawką;)

No to w takim razie udanego wypoczynku Wam życzę:) Ja mam chyba wolny piatek ale nigdzie nie wyjeżdżamy. Jedynie w niedzielę na wieś koło Krakowa do rodziny. Ale to tylko tak na niedzielę i wieczorem powrót. Pozdrawiam