Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratuuuuuunkuł

psychopatka od polskiego-co mamy z tym zrobić???

Polecane posty

Gość to tylko ja..
bez kitu, pierd... juz tu jak na jakims zebraniu kolka gospodyn wiejskich.. eh... to pokolenie ktore jeszcez nie dawno uwazalem za calkiem normalne i sesnowne, zaczyna poprostu dziaciec..

a ja uważam, że nie istnieje coś takiego jak \"Normalne pokolenie\". Przy moim miał byc armageddon. To co? Teraz postnuklear mamy? :]

nepomucką znacie? małżeństwo niedoskonałe i dalsze tomy?

Gość Wiecie co
Wy sie Kur@@ nad soba zastanowcie!! jak czytam to co piszecie, to az..... najechaliscie na dziewczyne, a dlaczego? najpierw dlatego bo jest leniem...a dlaczego? bo jakis jeden cwok źle zrozumial co miala na mysli, przeciez wyraznie napisala ze ma CHĘĆ - szukała tej ksiazki, chce ja przecytac ale nie ma tej mozliwosci.. i co.. poźniej wasze opinie ze nie zda matury??????????? pojebało was..... albo najlepsze... buaahaha ze nie zda z polskiego... ogranijcie sie wszyscy..... nie zda bo lektury nie przeczytala... powodzenia.... a co do studiowania... jeszcze ma czas, moze sie zmienic... choc wcale nie jest powiedziane ze jej podejscie jest zle... nara!

Polecam , kobieta pisze historie życia dziewczyny od okresu dzieciecego , po starosc,świetny humor , języ,k , opowiesci.

Gość ratunkuuuuuuu
CZY WERTER MÓGŁ DALEJ ŻYĆ ??? ale mamy to zrobic na podstawie punktów które ona podała.. wiec raczej z neta nic nie sciagne tak samo jak nic mi nie pomoze streszczenie :/

Gość znalezienie tego w sieci
zajęło znacznie mniej czasu, niż czas, który autorka topiku spędziła na forum. wystarczy odrobina chęci i działania. ale nie, niektórzy wolą szkalować, opluwać, zrzucać winę na innych...

Gość kliknij ośle chociaż na te
linki. to nie streszczenia, tylko tekst, o który tak się rzucasz.

co do tematu wypracowania: Twoja polonistka psychopatką nie jest, ale z pewnością do najmądrzejszych tez nie należy. \"Czy Werter mógłby dalej żyć?\" tak, mógłby, gdyby Goethe tak zechciał. To jest bohater książkowy, nie postac z życia i żal mi ludzi, którzy tego nie rozdzielają. Bywa. Współczuje tematu, naprawdę.

Gość ratunkuuuuuuu
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAH wybacz. z lekka Cie chyba po***ało :o mam slęczeć przed monitorem i czytać ksiązke????? ja drukarki nie mam.. zresztą kto by na tyle tuszu nastarczył :o

Gość a to kij ci w zad leniu
i nie obrzucaj nauczycielki błotem. na forum ślęczysz kilka godzin i gapienie się w monitor ci nie przeszkadza a przeczytanie ledwie pięćdziesięciu paru stron to dla ciebie wyczyn niepojęcie kłopotliwy.

ratuunkuuu- ja ślęczałam gdy było trzeba. A na Kafe nie siedzisz, nie patrzysz godzinami w monitor? Weź przestań marudzić. Ludzie Ci pomagaja a Ty zamiast \"dziekuję\" rzucasz: \"po*ebało\". Trochę kultury dziecko.

Gość ratunkuuuuuuu
tak, zebys wiedziała! i siedze na forum raptem 20 min... :o wczesniej tez siedziałam jakies 30... :o

dobrze , enter po linku zapewnia sukces:) poprosze kumpla , zeby mi licytował:)

Gość to akurat jest czytania
na niepełną godzinę. no, chyba że sylabizujesz... ale to nie dla ciebie, bo ty jesteś z tych, co wolą zrzucić winę na nauczyciela.

przeczytam to, może już niedługo (jak oddam przetrzymane książki, ekhm, ekhm...) w sam raz na podróże środkami lokomocji.

Gość lolekkk
ale mądrale sie znalazły..jakby nigdy nie chodzili do liceum i nie pamietali co to byly za czasy..sztywniaki jedne..teraz tylko sie wymadrzac potrafia..juz nie mozna liczyc na zrozumienie i poklepanie po ramieniu tylko błotem od razu trzeba obrzucac..przykre.pozdro dla licealistki ! trzymaj sie ;)

Nie da się Regulamin tłoczni win Irvinga Wróbel mary doria russel quo vadis

Gość błotem to obrzuca licealistka
swoją nauczycielkę. o sobie tylko prawdę przeczytała.

teraz nie wiem. Jednak przez długie lata moją ukochaną książką była \"Mistrz i Małgorzata\" Bułhakowa. lolekk- jasne, że pamietam. Bywało ciężko. Ale na przykład za okazana pomoc dziękowałam, a nie krzyczałam, że "po**bało" :D

Gość i to wielokropków oszczędnych
bo z dwóch kropek:D

Gość lolekkk
no co wyrwalo sie dziewczynie z nerwow;)