Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Antoinette

Kto stosował lek na trądzik DUAC?

Polecane posty

Gość kaczucha_18
Wspołczuje Ci:)...wolałabym zeby mi nic juz nie wyskakiwało niz jakis jeden syf jak skonczyc z tym to raz na zawsze...

No ja tam wszystkiego wiedziec nie moge ;). U mnie byl ten klopot ze tylko czolo bylo wolne od pryszczy, na ramionach caly czas jeszcze mam blizny. Dobra koniec z tym bo zaczynali licytowac kto bardziej cierpi ;p.

Gość Dan91
a tam blondyn licytowac.. poprostu wymieniamy sie doswiadczeniami .. :) a mam na plecach i ramionach pozostalosci po dlubaniu za wczasow .. czyli moi kochani MALE BIALE NAROŚLA :P ale naszczescie biale i nie widac.. i schodza od roaccutanu i z czasem :)

Gość kaczucha_18
Mi to sie zaczeło od czoła potem na brode i jakies 2latka tak mnialam a teraz kurna mac nawet mam na polikach troszke i z boku;/;/....

Gość Dan91
mi tez sie zaczelo na czole :) jak chyba kazdemu... i tak schodzilo i kiedys myslalem ze tak zejdzie z gory do dolu i przejdzie ;p heh ta dziecinna wyobraznia xD

Gość donniedarko
jamaica988- i niby mamy uwierzyć,że masz "normalny trądzik"? krem punktowo na pryszcza i schodzi?a do tego blizny też schodzą ? :D hehe fajnie fajnie,chciałbym zobaczyć ten Twój trądzik! :) ale Wy produktywni jesteście,3 strony odkąd ostatnio pisałem. co do wyciskania to powiem tylko tyle,że o ile ktoś nie ma do czynienia z długotrwałym nałogowym wyciskaniem,to jest w stanie sam to powstrzymać,taka jest prawda-mój przykład to potwierdza,na początku wyciskałem dość sporo,ale uświadomiłem sobie,że to nie jest dobre i po prostu przestałem,ale wiem,że są osoby,które wyciskają codziennie,stojąc przed lustrem po 3,4 godziny i nie ma siły,żeby ot tak po prostu przestały,bo pamiętajmy,że mowa tu nie o rzuceniu palenia czy o rzuceniu jedzenia słodyczy,tylko o trądziku,czymś co jest,co widać,co nas oszpeca,czymś co jest koszmarem na jawie dla milionów ludzi..to nie takie proste przestać :) a co do mojej skóry to jest dobrze,nie mam syfów nowych już od grudnia w zasadzie,poza jednym który miał miejsce w tamtym tygodniu,wyskoczą mi 2,3 malutkie zaskórniki raz na tydzień(takie widoczne pod światło),już 2 miechy po odstawieniu antybiotyku no i ciągle Skinoren.Duac odstawiłem już jakiś czas temum,ale wszystkim tym,którzy nie mają nadziei to przypominam-3 miesiące to minimalny czas stosowania,będzie dobrze :) w środę mam na lewy policzek i czoło mikro,a na prawy jakieś kwasy czy coś tam :) do zo ludziska!

Gość kaczucha_18
roaccutan--->hmm...co to jest własciwie takiego?Mozesz cos o tym czyms napisac ile kosztuje i takie tam info:P

Oj co zrobic one sobie tak wedruja, ja wczesniej nigdy nie mialem na czole - teraz biore Aknenormin i jak mialem wysyp to cale czolo w gulach. Kobiety z czolem maja o tyle dobrze ze moga zawsze miec grzywke, facet niby tez ale kto chce byc emo czy jak ich tam nazywaja. Kobiety maja jeszcze tego plusa ze u nich tradzik wystepuje w slabszej postaci oraz moga uzywac podkladów, pudrów , itp.

Gość Dan91
roaccutane.. to tak jak strzelac z armaty do muchy :P czeli najmocniejszy lek w walcce z tradzikeim.. dziala na wszystkie czynniki powodujace tradzik a jest to pochodna witamina A w zabojczych dawkach.. poszukaj w google jesli chodzi o cene to cala kuracja kosztuje mnie hm..juz 2100zl wydalem a wydam jeszcze ok 1tys.. porazka ;(

Gość Dan91
a tam zazdroscic :P pogratulowac mu trza :D a wiec gratulujemy :)

Gość Dan91
ostatnio mnie mama spytala "po co te opakowania masz" a ja mowie "zeby zliczyc ile wzialame mg juz.. i.. i to pamiatka jest" :) jak skoncze kuracje to co miesiac bede jedno opakowania sobie w ramke stawial :D hehe

Ja przy nastepnej wizycie zapytam sie lekarza ile to juz mg przyswoilem. Zapomnialem liczyc , pudelek nie zbieram wiec nie wiem... A oprawiac nic nie mam zamiaru;p.

Gość Dan91
moj lekarz nie wie ile wzialem :P bo mi wypisala recept juz na z 12tys mg :D ale mialem awarie z nimi wogule wiesz zamieszanie z aptekami..za granica kupowalem w polsce itd :P wiec sam licze :)

Gość Dan91
a tam stary ;p moja doktor juz mowila ze ona straci prace za wypisywanie tylu recept :D ale nie no luzik zostaly mi jeszcze 2 opakowania 20mg jedno 10mg i mam jedno 10mg i jedno 20mg otwarte :)

Gość Dan91
blondyn kurde masz wiekszy problem z tym gownem ode mnie a ja na wiekszej dawsze zawsze jechalem i teraz zwieksze tez.. heh :P ale efekty po tetralysalu i duacu byly ladne :) szkoda ze chwilowe nie? .. eh z kad ja to znam ^^

To ja mam 2x20mg nie dotkniete, 1x10mg tak jak wczesniej i 1x10mg oraz 1x20mg juz troche oskubane :).

Gość Dan91
nom :( ja sie ciesze ze moge sie normalnie golic juz :D

Ja z tym nigdy problemu nie mialem, zarost i tadzik uwazalem za oblesne polaczenie. Maszynka po twarzy jezdzilem rowno a ze od czasu do czasu krew sie polala to mowi sie trudno :).

Gość Dan91
hehe ja tak samo :D nie masz czasami ochoty wyryc skory sobie maszynka? xD hheh :P

Przestancie czatowac, bo mi sie czytac nie chce tylu stron :P

Gość Dan91
mmj to powazna dyskusja :P dobra ogladnijcie sobie fotki jak chcecie :) do jutra papa :*

Boze to wyglada tak jak bys sie tylko o jakąs gałazke zadrapał i Ty chesz na sile ciagnac do tych 120 mg?:) Ja osobiscie bym sobie odpuscil za jakies miesiac przy takich efektach jak teraz ;).

Gość Dan91
no ale wysypuje mnie strasznie pod broda.. na szyi kurde na plecach nogach i plecach :P tzn troche jeszcze.. ja chce zeby mi sie to skonczylo raz na zawsze.. ale dzieki za takie opisanie blondyn moze to podniesie moja samoocene :P dobra konczymy te rozmowe na dzisiaj bo wodzu MMJ sie rozlosci i bedzie :) milej nocki papaaaaaaa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować