Gość kaczucha_18 Napisano Marzec 16, 2008 Wspołczuje Ci:)...wolałabym zeby mi nic juz nie wyskakiwało niz jakis jeden syf jak skonczyc z tym to raz na zawsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 No ja tam wszystkiego wiedziec nie moge ;). U mnie byl ten klopot ze tylko czolo bylo wolne od pryszczy, na ramionach caly czas jeszcze mam blizny. Dobra koniec z tym bo zaczynali licytowac kto bardziej cierpi ;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 a tam blondyn licytowac.. poprostu wymieniamy sie doswiadczeniami .. :) a mam na plecach i ramionach pozostalosci po dlubaniu za wczasow .. czyli moi kochani MALE BIALE NAROŚLA :P ale naszczescie biale i nie widac.. i schodza od roaccutanu i z czasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczucha_18 Napisano Marzec 16, 2008 Mi to sie zaczeło od czoła potem na brode i jakies 2latka tak mnialam a teraz kurna mac nawet mam na polikach troszke i z boku;/;/.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 mi tez sie zaczelo na czole :) jak chyba kazdemu... i tak schodzilo i kiedys myslalem ze tak zejdzie z gory do dolu i przejdzie ;p heh ta dziecinna wyobraznia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donniedarko Napisano Marzec 16, 2008 jamaica988- i niby mamy uwierzyć,że masz "normalny trądzik"? krem punktowo na pryszcza i schodzi?a do tego blizny też schodzą ? :D hehe fajnie fajnie,chciałbym zobaczyć ten Twój trądzik! :) ale Wy produktywni jesteście,3 strony odkąd ostatnio pisałem. co do wyciskania to powiem tylko tyle,że o ile ktoś nie ma do czynienia z długotrwałym nałogowym wyciskaniem,to jest w stanie sam to powstrzymać,taka jest prawda-mój przykład to potwierdza,na początku wyciskałem dość sporo,ale uświadomiłem sobie,że to nie jest dobre i po prostu przestałem,ale wiem,że są osoby,które wyciskają codziennie,stojąc przed lustrem po 3,4 godziny i nie ma siły,żeby ot tak po prostu przestały,bo pamiętajmy,że mowa tu nie o rzuceniu palenia czy o rzuceniu jedzenia słodyczy,tylko o trądziku,czymś co jest,co widać,co nas oszpeca,czymś co jest koszmarem na jawie dla milionów ludzi..to nie takie proste przestać :) a co do mojej skóry to jest dobrze,nie mam syfów nowych już od grudnia w zasadzie,poza jednym który miał miejsce w tamtym tygodniu,wyskoczą mi 2,3 malutkie zaskórniki raz na tydzień(takie widoczne pod światło),już 2 miechy po odstawieniu antybiotyku no i ciągle Skinoren.Duac odstawiłem już jakiś czas temum,ale wszystkim tym,którzy nie mają nadziei to przypominam-3 miesiące to minimalny czas stosowania,będzie dobrze :) w środę mam na lewy policzek i czoło mikro,a na prawy jakieś kwasy czy coś tam :) do zo ludziska! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczucha_18 Napisano Marzec 16, 2008 roaccutan--->hmm...co to jest własciwie takiego?Mozesz cos o tym czyms napisac ile kosztuje i takie tam info:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Oj co zrobic one sobie tak wedruja, ja wczesniej nigdy nie mialem na czole - teraz biore Aknenormin i jak mialem wysyp to cale czolo w gulach. Kobiety z czolem maja o tyle dobrze ze moga zawsze miec grzywke, facet niby tez ale kto chce byc emo czy jak ich tam nazywaja. Kobiety maja jeszcze tego plusa ze u nich tradzik wystepuje w slabszej postaci oraz moga uzywac podkladów, pudrów , itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 roaccutane.. to tak jak strzelac z armaty do muchy :P czeli najmocniejszy lek w walcce z tradzikeim.. dziala na wszystkie czynniki powodujace tradzik a jest to pochodna witamina A w zabojczych dawkach.. poszukaj w google jesli chodzi o cene to cala kuracja kosztuje mnie hm..juz 2100zl wydalem a wydam jeszcze ok 1tys.. porazka ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Kaczucha: http://two.xthost.info/tradzik/DSC00488.JPG - retinoidy ;)> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Donniedarko pozazdroscic nie ma co :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 a tam zazdroscic :P pogratulowac mu trza :D a wiec gratulujemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Jak by bylo malo to : http://www.apteki-torun.com/p/?dzial=20&produkt=18 http://www.apteki-torun.com/k/?dzial=20&produkt=225 http://acne.republika.pl/roaccutane.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 ostatnio mnie mama spytala "po co te opakowania masz" a ja mowie "zeby zliczyc ile wzialame mg juz.. i.. i to pamiatka jest" :) jak skoncze kuracje to co miesiac bede jedno opakowania sobie w ramke stawial :D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Ja przy nastepnej wizycie zapytam sie lekarza ile to juz mg przyswoilem. Zapomnialem liczyc , pudelek nie zbieram wiec nie wiem... A oprawiac nic nie mam zamiaru;p. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 moj lekarz nie wie ile wzialem :P bo mi wypisala recept juz na z 12tys mg :D ale mialem awarie z nimi wogule wiesz zamieszanie z aptekami..za granica kupowalem w polsce itd :P wiec sam licze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 No to widzisz nie mozesz sobie pozwolic na taka swobode jak ja :). Wygrzebalem moje piekne foto : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f7cb502df5c6f38c.html :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 a tam stary ;p moja doktor juz mowila ze ona straci prace za wypisywanie tylu recept :D ale nie no luzik zostaly mi jeszcze 2 opakowania 20mg jedno 10mg i mam jedno 10mg i jedno 20mg otwarte :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 blondyn kurde masz wiekszy problem z tym gownem ode mnie a ja na wiekszej dawsze zawsze jechalem i teraz zwieksze tez.. heh :P ale efekty po tetralysalu i duacu byly ladne :) szkoda ze chwilowe nie? .. eh z kad ja to znam ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 To ja mam 2x20mg nie dotkniete, 1x10mg tak jak wczesniej i 1x10mg oraz 1x20mg juz troche oskubane :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Co poradzic, gdyby to odemnie zalezalo to bym nic nie zmienial :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 nom :( ja sie ciesze ze moge sie normalnie golic juz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Ja z tym nigdy problemu nie mialem, zarost i tadzik uwazalem za oblesne polaczenie. Maszynka po twarzy jezdzilem rowno a ze od czasu do czasu krew sie polala to mowi sie trudno :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 hehe ja tak samo :D nie masz czasami ochoty wyryc skory sobie maszynka? xD hheh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Dziabalem sie agrafka :) narzie powtorki nie chce :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 heh :) ale czasami chce tak wyryc skore zeby te przebarwienia zeszly :P zalaczam moje fotki... tylko przebarwienia zostaly :| chore chore!!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6f207c5e56be9339.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2173dd2ff5cf36d4.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mmj 0 Napisano Marzec 16, 2008 Przestancie czatowac, bo mi sie czytac nie chce tylu stron :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 mmj to powazna dyskusja :P dobra ogladnijcie sobie fotki jak chcecie :) do jutra papa :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blondyn89 0 Napisano Marzec 16, 2008 Boze to wyglada tak jak bys sie tylko o jakąs gałazke zadrapał i Ty chesz na sile ciagnac do tych 120 mg?:) Ja osobiscie bym sobie odpuscil za jakies miesiac przy takich efektach jak teraz ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan91 Napisano Marzec 16, 2008 no ale wysypuje mnie strasznie pod broda.. na szyi kurde na plecach nogach i plecach :P tzn troche jeszcze.. ja chce zeby mi sie to skonczylo raz na zawsze.. ale dzieki za takie opisanie blondyn moze to podniesie moja samoocene :P dobra konczymy te rozmowe na dzisiaj bo wodzu MMJ sie rozlosci i bedzie :) milej nocki papaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach